WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Słuchajcie, w Niedzielę na Bemowie jest pierwsza runda Gecko Cup, wstęp 35 zł (dość drogo) mają się pojawić grube fury, ja się wybieram ktoś jeszcze może?
Tu troszkę więcej o imprezie:
http://www.sss.org.pl/event.php?view=250410
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja dziś mogę podjechać.... ale w godz 15-19 na Młociny (ta polanka za McDonald's) Jak ktos chętny niech da znać. ustalimy konkretna godz...
PS. Kto ma Grilla?
PS. Kto ma Grilla?
Gibsong napisał(a):Słuchajcie, w Niedzielę na Bemowie jest pierwsza runda Gecko Cup, wstęp 35 zł (dość drogo) mają się pojawić grube fury, ja się wybieram ktoś jeszcze może?
Ja się wybieram, zabiorę twoje szkła ze sobą
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Dzięki dla Gibsonga i Trolixa za mini spota na Bemowie.
Kilka fotek z imprezy:
http://picasaweb.google.pl/113342585477749205750/Bemowo25042010#
Kilka fotek z imprezy:
http://picasaweb.google.pl/113342585477749205750/Bemowo25042010#
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Witajcie,
Na wstępie przepraszam, za post nie na temat. Jednak pomyślałem, że w tym miejscu będzie on "na miejscu"
Już szybko opisuję o co chodzi. Mamy ślub 1 maja (czyli już za tydzień) w Warszawie, w kościele garnizonowym na Starym Bemowie (Boernerowo) o godz. 17, później wesele w Klaudynie (czyli ok. 5 km od kościoła). Szukam samochodu na last minute (wcześniej niestety nas trochę wystawiono). Moja Sylwia uwielbia Mazdy (zwłaszcza nowa 3 lub 6 – będzie łatwiej wysiąść sukni ślubnej). Bardzo chciałbym spełnić jej marzenie i zawieźć ją takim autem do ślubu. WIem, że nie zostało dużo czasu, a tak naprawdę jest jego bardzo niewiele.
Bardzo wielu naszych znajomych niestety wyjeżdża na majówkę, więc niestety pozostaję na lodzie.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w tym temacie. Samochód były przez nas wykorzystywany przez maks 2,5-3 godziny.
Oczywiście nie za darmo, a dodatkowo na dokładkę weselna połóweczka a może nawet nie jedna
) co by się miło do domu wracało 
Sami planujemy po ślubie kupić Mazdę 3, jak na razie niestety nie mogliśmy sobie na nią pozwolić... więc pewnie po ślubie dołączymy do Klubowiczów, mam nadzieję.
Z niecierpliwością będę obserwował ten watek...
Z góry dzięki bardzo i wybaczcie, że w taki sposób (aż mi głupio).
Pozdrawiam,
Kamil
Na wstępie przepraszam, za post nie na temat. Jednak pomyślałem, że w tym miejscu będzie on "na miejscu"
Już szybko opisuję o co chodzi. Mamy ślub 1 maja (czyli już za tydzień) w Warszawie, w kościele garnizonowym na Starym Bemowie (Boernerowo) o godz. 17, później wesele w Klaudynie (czyli ok. 5 km od kościoła). Szukam samochodu na last minute (wcześniej niestety nas trochę wystawiono). Moja Sylwia uwielbia Mazdy (zwłaszcza nowa 3 lub 6 – będzie łatwiej wysiąść sukni ślubnej). Bardzo chciałbym spełnić jej marzenie i zawieźć ją takim autem do ślubu. WIem, że nie zostało dużo czasu, a tak naprawdę jest jego bardzo niewiele.
Bardzo wielu naszych znajomych niestety wyjeżdża na majówkę, więc niestety pozostaję na lodzie.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w tym temacie. Samochód były przez nas wykorzystywany przez maks 2,5-3 godziny.
Oczywiście nie za darmo, a dodatkowo na dokładkę weselna połóweczka a może nawet nie jedna
Sami planujemy po ślubie kupić Mazdę 3, jak na razie niestety nie mogliśmy sobie na nią pozwolić... więc pewnie po ślubie dołączymy do Klubowiczów, mam nadzieję.
Z niecierpliwością będę obserwował ten watek...
Z góry dzięki bardzo i wybaczcie, że w taki sposób (aż mi głupio).
Pozdrawiam,
Kamil
- Od: 11 kwi 2010, 13:49
- Auto: Mazda 3 HB BL Sport DiSi i-stop 2011/2012 2.0 Benzyna
Witamy...
Nowej 3 jeszcze nie widziałem na spocie u nas i nie znam osobiście nikogo... ale 6 kilka by sie znalazło... tylko pytanie czy tydzień przed ktos będzie miał wolne auto by użyczyć. Możesz zawsze poszukać gdzieś w komisie lub pogadać z jednym z salonów które maja dla klientów szt do latania próbnego. Tylko ze to pewnie będzie więcej kosztowało...
Życze powodzenia i Wszystkiego najlepszego na nowej drodze ...... życia.
Nowej 3 jeszcze nie widziałem na spocie u nas i nie znam osobiście nikogo... ale 6 kilka by sie znalazło... tylko pytanie czy tydzień przed ktos będzie miał wolne auto by użyczyć. Możesz zawsze poszukać gdzieś w komisie lub pogadać z jednym z salonów które maja dla klientów szt do latania próbnego. Tylko ze to pewnie będzie więcej kosztowało...
Życze powodzenia i Wszystkiego najlepszego na nowej drodze ...... życia.
Witaj Cezar...
Dzięki za szybką odpowiedź.
Sytuację mamy na tyle podbramkową, że nie będziemy wybrzydzać jeżeli chodzi o rocznik samochodu. Nie musi to być rocznik 2010, ani 2009. Nie pogardzimy starszymi autami zadbanymi. Chcemy po prostu, aby samochód był ładny w tym dniu
Zarówno Mazda 3 jak i Mazda 6. Nie myślałem o innych modelach, bo nie znam się na innych. Oczywiście będziemy chcieli go trochę przystroić, kwiatki w zasadzie już są zamówione na samochód. Wystarczy w sobotę podjechać pod kwiaciarnię a je zamontują w 15 min (bez możliwości uszkodzenia lakieru, więc nie ma obaw).
Myślałem także o salonie i aucie do jazd próbnych. Jednak zazwyczaj takie samochody są oklejone naklejkami dealara często z dodatkiem "Jazda próbna". Trochę słabo by to wyglądało na ślubie. Kwestia finansowa to druga sprawa. Zapewne będą chcieli mega zabezpieczenia i słono sobie policzą, a jak wiadomo (Ci co robili wesele i ślub to wiedzą) ile ta impreza kosztuje i każdy pieniążek wydaje się bardzo ostrożnie.
Dziękuję Cezar za życzenia.
Mam nadzieję, że może ktoś się znajdzie z wolnym weekendem majowym i chęcią pomocy.
Dzięki!
Kamil
Dzięki za szybką odpowiedź.
Sytuację mamy na tyle podbramkową, że nie będziemy wybrzydzać jeżeli chodzi o rocznik samochodu. Nie musi to być rocznik 2010, ani 2009. Nie pogardzimy starszymi autami zadbanymi. Chcemy po prostu, aby samochód był ładny w tym dniu
Myślałem także o salonie i aucie do jazd próbnych. Jednak zazwyczaj takie samochody są oklejone naklejkami dealara często z dodatkiem "Jazda próbna". Trochę słabo by to wyglądało na ślubie. Kwestia finansowa to druga sprawa. Zapewne będą chcieli mega zabezpieczenia i słono sobie policzą, a jak wiadomo (Ci co robili wesele i ślub to wiedzą) ile ta impreza kosztuje i każdy pieniążek wydaje się bardzo ostrożnie.
Dziękuję Cezar za życzenia.
Mam nadzieję, że może ktoś się znajdzie z wolnym weekendem majowym i chęcią pomocy.
Dzięki!
Kamil
- Od: 11 kwi 2010, 13:49
- Auto: Mazda 3 HB BL Sport DiSi i-stop 2011/2012 2.0 Benzyna