WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Tak wogóle to macie grilla u siebie ? 
THOR, Zawsze mozna kupić jednorazowe 
- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
jest: Honda Accord VII Sport
kubik napisał(a):THOR, Zawsze mozna kupić jednorazowe
Ja mam w domu, ale jeśli ktoś od Was ma to nie będę go ze sobą wiózł, a jeśli nie to zabiorę
Ja niestety nie posiadam...
to ludziska pisac kto bedzie, bo juz za dwa dni niedziela i znowu wszystko przeleci kolo nosa
Wiec tak, pisałem że w niedziele, wiec nie wiem co to za dywagacje o sobocie 
Spotykamy sie w niedziele, oczywiście jak aura dopisze.
Możemy zmienić godzinke np. na 14:00 żeby każdy grilla miał za obiadek, oczywiście spotkanie koło Hali Mistrzów.
Co do grillów, to ja wezme ze sobą ( w tesco blaszane są po 10zł)m jak bedziemy mieli razem ze 3-4 to bedzie git. Teraz tylko wybór miejscówki, Wikaryjka, Czarne czy może dalej i na Skrzynki?
Teraz lista:
Jacol
morfi
Thor
Kubik
Tolek 323f
krzychsolt
Arkadius 73
maciekpodole
waldez (?)
Pasuje godzinka 14:00??
Spotykamy sie w niedziele, oczywiście jak aura dopisze.
Możemy zmienić godzinke np. na 14:00 żeby każdy grilla miał za obiadek, oczywiście spotkanie koło Hali Mistrzów.
Co do grillów, to ja wezme ze sobą ( w tesco blaszane są po 10zł)m jak bedziemy mieli razem ze 3-4 to bedzie git. Teraz tylko wybór miejscówki, Wikaryjka, Czarne czy może dalej i na Skrzynki?
Teraz lista:
Jacol
morfi
Thor
Kubik
Tolek 323f
krzychsolt
Arkadius 73
maciekpodole
waldez (?)
Pasuje godzinka 14:00??
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Wezmę ze sobą brykiet (2,5 kg), mam też trochę talerzyków, tacek, kilka kubków, przyprawy do grilla. Jeśli się okaże, ze będzie potrzebny grill to też zabiorę ze sobą
Ustalcie jeszcze konkretnie godzinkę, co by każdemu pasowała, myślę, ze jeśli chodzi o nas to się dostosujemy
Jacol dopisz od nas na tą chwilę Maćka – maciekpodole, jeśli ktoś od nas jeszcze dołączy potwierdzę w późniejszym terminie
Co do miejsca to sami zdecydujcie, nam to będzie wsio rybka
Ustalcie jeszcze konkretnie godzinkę, co by każdemu pasowała, myślę, ze jeśli chodzi o nas to się dostosujemy
Jacol dopisz od nas na tą chwilę Maćka – maciekpodole, jeśli ktoś od nas jeszcze dołączy potwierdzę w późniejszym terminie
Co do miejsca to sami zdecydujcie, nam to będzie wsio rybka
Godzinka pasuje, także zbierajcie się ludziska 
moze zaczniemy tak od 15 co wy na to lub dołacze jakbym sie nie wyrobił jak cos to moj kom 724485060 
- Od: 24 lut 2010, 19:12
Tolek 323 f napisał(a):moze zaczniemy tak od 15 co wy na to lub dołacze jakbym sie nie wyrobił jak cos to moj kom 724485060
Zawsze możesz dołączyć
Dobra, to postanowione, jutro 14:00 pod Halą Mistrzów
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Kurde u mnie troche lipa bo po 17:00 bym byl dopiero
a wczesniej ni hu hu nie dam rady
A są te grile zorganizowane?? Bo ja swojego szrota nie będę targał, ogólnie zaspałem i nic jeszcze na tego grila nie kupiłem, mam nadzieję że jeszcze dzisiaj coś tam u Was w jakimś markecie dostanę
THOR napisał(a):Wezmę ze sobą brykiet (2,5 kg), mam też trochę talerzyków, tacek, kilka kubków, przyprawy do grilla. Jeśli się okaże, ze będzie potrzebny grill to też zabiorę ze sobą![]()
Thor – weź grilla, ja wezmę też
Do zobaczenia pod HM.
Kubik- jak będziesz wolny to dzwoń do mnie to powiem Ci gdzie jesteśmy
Kubik- jak będziesz wolny to dzwoń do mnie to powiem Ci gdzie jesteśmy
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Melduje posłusznie, ze grill spakowany i załadowany do bagażnika
Widzimy się około 14:00 
Jacol, nie ma sprawy
jak możesz to weż te naklejki to ja i tolek323f byśmy kupili 
Wezmę, Tolek już ma, był u mnie wczoraj w garażu.
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
kubik napisał(a):Jacol, nie ma sprawyjak możesz to weż te naklejki to ja i tolek323f byśmy kupili
A o jakich naklejkach mowa, bo ja bym z chęcią nabył, pod kierunkowskazy "mazdaspeed kujawsko-pomorskie"