Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam CezaR83 i jego zawsze błyszczącą Mazdę, którą widzę regularnie pod Trinity Parkiem idąc do pracy
ostatnio chyba wczoraj lub przedwczoraj (w pracy każdy dzień taki sam może się mylić) 
- Od: 12 paź 2008, 22:57
- Auto: Mazda 323f Bj 2.0 Sportive
numur napisał(a):Pozdrawiam kolegę z czerwonej Mazdy mx-3 widzianego dziś na trasie bełżyce – lublin po godzinie 16.
Również pozdrawiam, a kolega to mx-3 też jechał?? Mrugnęliśmy sobie chyba nawet. Pozdro
pozdrawiam ponownie Madzie, tym razem widzianą przy Pomorskiej na tym pechowym skrzyżowaniu, co trzeba naczekać się , żeby pojechać 
mam nadzieję, że Madzia mnie widziała, jak ją puściłam
mam nadzieję, że Madzia mnie widziała, jak ją puściłam
-
Ania_TM
Również Madziu pozdrawiam 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Pozdrowienia dla srebrnej 6 na blachach EL z niebieskimi podkładkami widzianej dziś koło 17 na autostradzie Poznan –> Stryków
Właśnie zjeżdżaliśmy na Orlen – dwie MX-6 – srebrna i złota 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdro dla kierownika czerwonej 626 na klubowych podkladkach WGM ...... widzianej dzis o 8.40 zaparkowaną na ul. Chlopickiego w Warszawie 
-
Szalotka
Riki napisał(a):Pozdrawiam kolegę philiosa widzianego jakieś 30min temu na ul. Muszkieterówstałem GFem na parkingu, patrzę w lusterko i widzę mknący punkt.... tak na przyszłość radzę trochę zwolnić.....
Dzięki
Baaaardzo spieszyłem się do domu to wszystko dlatego.
i pozdrawiam jeszcze Don Corleone'a i jego mx-5 widzianą na parkingu koło Parku Szczęśliwickiego dziś w godzinach południowych
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
Pozdrowienia dla arrival86 widziana wczoraj o godzinie 19:50 wyjeżdzającą z Pasażu Łódzkiego
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
Nie znasz mojej wartości..oceniasz mnie po całości..!? Podobno ''puch marny'' .. JA wiem, że JA kobieta.. to moc..!
- Od: 13 kwi 2009, 12:36
- Auto: razem z Bł@żej