ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Tez juz dotarlem. Spoko bylo i nie nerwowa (przynajmniej w koncowce). Mam nadzieje, ze w weekend pogoda dopisze i zjawi sie sporo osob. Trzeba sie jakos integrowac %–). Pozdrawiam.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
wróciłem i ja.
Wielkie dzięki dla wszystkich razem i każdego z osobna. Świetnie było się spotkać i na zywo wyjaśnić pare spraw.
Jak tylko z loockasem dostaniemy uprawnienia to zajmujemy sie porządkami. A potem planami na przyszłość.
PaQ żałuję, że nie mogłem z Tobą pogadać, mam nadzieję że następnym razem się nie miniemy.
Radku z Zawiercia chciałbym Cię prosić o jakiś kontakt do Ciebie. GG czy coś.
Widzisz Paulina, pozory mylą, nie taki żul ze mnie jakiego malują
P.S. Maciej, dzięki, że przyjechałeś. Pewnie jeszcze kilka razy będziemy prosili Cie o radę. Poza tym byłeś Vel Satisem? Ja bym głowe dał że w IKEI widziałem Subaru....
P.S. 2 – oficjalnie wszystkim przekazuję pozdrowienia od Alka – pisał w czasie spota
Wielkie dzięki dla wszystkich razem i każdego z osobna. Świetnie było się spotkać i na zywo wyjaśnić pare spraw.
Jak tylko z loockasem dostaniemy uprawnienia to zajmujemy sie porządkami. A potem planami na przyszłość.
PaQ żałuję, że nie mogłem z Tobą pogadać, mam nadzieję że następnym razem się nie miniemy.
Radku z Zawiercia chciałbym Cię prosić o jakiś kontakt do Ciebie. GG czy coś.
Widzisz Paulina, pozory mylą, nie taki żul ze mnie jakiego malują
P.S. Maciej, dzięki, że przyjechałeś. Pewnie jeszcze kilka razy będziemy prosili Cie o radę. Poza tym byłeś Vel Satisem? Ja bym głowe dał że w IKEI widziałem Subaru....
P.S. 2 – oficjalnie wszystkim przekazuję pozdrowienia od Alka – pisał w czasie spota
Ostatnio edytowano 22 kwi 2010, 22:40 przez Szymon, łącznie edytowano 1 raz
loockas napisał(a):Fajnie. Myślę, że się nieco rozładowała atmosfera. Prawda Yelow?![]()
100% PRAWDY
Ja tam nie lube konfliktów
w sumie to przydał się taki zlot jak dzisiaj
Myślę że w niedziele jeszcze porozmawiamy na spokojnie
A cały spocik uważam za 100% udany
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6
Ja juz tez wrocilem.. Po pierwsze:
Onajess przeciez to Ty mnie gonilas
Pod tunelem juz odpuscilem, bo przez telefon gadalem 
Reszta dzieki za zajebistego spota
A teraz nowe larmo..
Prosilem juz pare miesiecy temu o nie pisanie palcami po aucie..
Bylem na myjni i oczywiscie wszystko zostalo.. Wiem po ostatnim razie, ze zeszlo dopiero kiedy pomalowalem auto.. Pasty polerskie typu TEMPO itd nie pomagaja.. Wiec nie prosze, tylko groze: ktos mi dotknie auta to z a j e b i e jak psa i nie bede patrzal czy sie znamy czy lubimy.. I co mam teraz znowu auto malowac 
Onajess przeciez to Ty mnie gonilas
Reszta dzieki za zajebistego spota
A teraz nowe larmo..
Prosilem juz pare miesiecy temu o nie pisanie palcami po aucie..

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Uuuu no to kiszka
Bidulo. Pasty raczej nie pomoga, bo zostana "zacieki kształtkowe". Jedyne co cie ratuje – nie Malowanie – to polerka. Po polerce ci zejdzie, ale mechanicznej a nie recznej via pasta Tempo. Tak czy siak – szkoda
Ale bedzie dobrze 
Ps. Zygu jeszcze nie raz pogaworzymy. Dalem slowo ze sie stawie o 7, no i musialem
Ale co sie odwlecze to nie uciecze – przecie wiesz

Ps. Zygu jeszcze nie raz pogaworzymy. Dalem slowo ze sie stawie o 7, no i musialem

- Od: 6 mar 2010, 22:26
- Auto: Madzia 323F BG 1.6 16V
RED Zaglebie
Cale szczescie, ze jeszcze lakier przed polerka.. Ale powaga raz, ze fleki zostaja, dwa ze moje auto stoi na ulicy.. Duzo tu nawalonych idiotow, ktorzy lubia sobie popisac po aucie, a jak juz jest popisane to poprwawie, potem przyjdzie drugi i srubokretem poprawi bo i tak juz pomazane.. Tego sie boje najbardziej a wtedy 

jak to Ache to co Ty masz za lakier ze Ci po umyciu nie schodzi rysowanie palcem???? ladne pare miesiecy temu malowales auto wiec lakier juz dawno powinien dobrze stwardniec?
ja nie bede swiety i przyznam sie ze ja Ci namalowalem to serduszko i chcialbym Cie przeprosic. nie wiedzialem ze Ci takie cos zostanie. inaczej bym tego nie robil.... obiecuje Ci jakieś zadoscuczynienie w formie płynnej
(ale te rzeczy w srodku Serduszka to nie moja sprawa
)
natomiast w niedziele nie spotkam sie z Wami bo mam weselicho
fajnie sie bylo znowu z Wami zobaczyc, bede staral sie czesciej wpadac
ja nie bede swiety i przyznam sie ze ja Ci namalowalem to serduszko i chcialbym Cie przeprosic. nie wiedzialem ze Ci takie cos zostanie. inaczej bym tego nie robil.... obiecuje Ci jakieś zadoscuczynienie w formie płynnej
natomiast w niedziele nie spotkam sie z Wami bo mam weselicho
fajnie sie bylo znowu z Wami zobaczyc, bede staral sie czesciej wpadac
Przynajmniej jeden honorowy 
Hmm.. Lakier normalny, podejrzewam ze u Ciebie jak ktos cos walnie tlustym palcem na brudny lakier to tez bedzie ciezko umyc..
Hmm.. Lakier normalny, podejrzewam ze u Ciebie jak ktos cos walnie tlustym palcem na brudny lakier to tez bedzie ciezko umyc..
a co jest w niedziele, bo sobie fajnie wszystko uzgodniliście a tacy jak ja którzy dziś nie byli na spocie nie wiedzą 
Ache – moja rada taka – stawiać auto ciut dalej, ja też będę żeby rdza nie przeskoczyła na inne
Ache – moja rada taka – stawiać auto ciut dalej, ja też będę żeby rdza nie przeskoczyła na inne
Ostatnio edytowano 22 kwi 2010, 23:14 przez alk80, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Moim zdanie kogos takiego wlasnie brakuje
Az ukradlem fota i na PJ wrzucilem 
PS. Panowie PR, mozemy tu tak sobie pisac, czy to juz pod czat podchodzi

PS. Panowie PR, mozemy tu tak sobie pisac, czy to juz pod czat podchodzi
każdy dobry fotograf mile widziany
jak ja byłem na moim pierwszym spocie (chyba XI 08)to biegał ktoś z aparatem na statywie, gdzie on teraz jest
ps termin spotkania w tytule jest nie aktualny

jak ja byłem na moim pierwszym spocie (chyba XI 08)to biegał ktoś z aparatem na statywie, gdzie on teraz jest
ps termin spotkania w tytule jest nie aktualny
Ostatnio edytowano 22 kwi 2010, 23:57 przez alk80, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.