Słuchajcie Panowie i Panie, w tą niedzielę, 6 czerwca odbędzie się wspólne spotkanie TOS i TST na Brodach. Może i ktoś z TKI zechce podjechać Może w końcu uda nam się rozruszać nasz region.
kurcze widzę że dużo się dzieje aż miło Co prawda z marka nadal jestem powiązany bo jeszcze moje czarne szczescie nie trafilo na odpowiedniego wlasciciela ale niespieszy mi się bo niestety nowy nabytek jak narazie wiecej stoi w serwisie niż jeżdzi wiec moze wroce do srodowiska jako syn potępiony i pomogę przy czymś ... jak np. może zorganizuje sie jakieś spotkanko bądz coś podobnego
Na razie to mnie tam nie ma Gościu mi robi wodę, i stawia kanciapę Będę musiał jeszcze podłogę pomalować farbą do betonu ale to pewnie koniec przyszłego tygodnia. A co z renówką? Pozakupowe doprowadzanie do ładu czy zdążyła się spsuć?
standardowe rzeczy tak odrazu ale padlo jakies kolko przy alternatorze i trzeslo calym autem ? nie wiem jak ... a potem jeszcze male rozczarowanie co do przebiegu i sprzeglo sie odezwalo rowniez ale narazie na 1.07.2010 jest OK jedzi
a co do zakladau to cool podjade zobaczyc ... chyba ze nie dojade
Witam! Mam pytanko czy możecie polecić mi jakiegoś mechanika z Kielc, który wymieni mi rozrząd w mojej Szmaragdowej Suce , filtry, olej itd (i nie zedrze ze mnie kasy ). Części już mam kupione . a no i najważniejsze w przyszłym tygodniu w sobotę wyjeżdżam, wiec dostępność mechanika tez jest dla mnie ważna