Komputer silnika – Mazda 6 diesel 136km
Strona 1 z 1
A po co Tobie ta wiedza ?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Podobno w przednim nadkolu...ale podłaczasz się pod komputer pod kierownica.
- Od: 16 mar 2010, 19:29
Ja mysle, ze Twoja pierwsza odpowiedz byla lepsza Jarku 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Generalnie tego typu informacji nie powinno sie pisac tutaj na forum ( ja juz dostałem po uszach dlatego wykasowalem post )
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa,przecież to nie jest tajemnicą,co i w jakim miejscu znajduje się w aucie,więc po co to specjalnie ukrywać?
Akurat mi ta wiedza nie jest do niczego potrzebna,ale chłop chce sobie podłubać,może tylko pooglądać i nie wiem co tam jeszcze
to niech sobie to robi ile mu do szczęścia potrzeba.Takie jest moje skromne zdanie 
Po to, ze google im wiecej razy spotka taka informacje tym wyzej bedzie ja prezentowal. I nie tylko to. Generalnie, im wiecej o czyms piszesz, tym bardziej staje sie oczywiste. Niedlugo dzieci beda kradly Mazdy.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Chyba nie chcecie powiedzieć, że ktoś, kto ma komputer na szybką podmiankę zacznie na niego szukać miejsca dopiero po wybiciu szyby? 
No chyba, że byłby to jakiś zdesperowany informatyk, który dopiero ma zamiar ten komputer znaleźć, zdekompilować program i fragment odpowiedzialny za immobliser wstawić w komentarz. No to takiemu faktycznie lepiej nie mówić gdzie ten komputer jest.
No chyba, że byłby to jakiś zdesperowany informatyk, który dopiero ma zamiar ten komputer znaleźć, zdekompilować program i fragment odpowiedzialny za immobliser wstawić w komentarz. No to takiemu faktycznie lepiej nie mówić gdzie ten komputer jest.
the right man in the wrong place...
Strona 1 z 1