Witam,
ma jedno pytanie do użytkowników Madzi 626 GF sedan (moja z 2000 roku)...
w jaki sposób macie przymocowane tylne emblematy na klapie – tzn logo mazda, napis oraz oznaczenie modelu 626...?
u mnie jak zauważyłem są one naklejone na taśmie dwustronnej... zdaję sobie sprawę że moja miała malowaną klapę z powodu tego, iż w niemczech miała lekką stłuczkę z tyłu, która zmusiła do wymiany zderzaka, malowania klapy i lekkiego klepnięcia (wszystko przeprowadzone profesjonalnie, nie widać śladów napraw a uderzenie było lekkie, nie ucierpiało nic poza zderzakiem, klapą... podłużnice ideał, nadkola itp)...
zastanawia mnie jak powinny być mocowane te emblematy??
kiedyś ostatnio oglądałem mazdę 6 – i tak samo miała emblematy na taśmie gąbkowej dwustronnej...
Tylne emblematy MAZDA 626 GF 2000
Strona 1 z 1
U mnie (rocznik 98-przed liftem) napis mazda, na pewno mocowany jest ma dwóch plastikowych "kołeczkach", które wchodzą w małe gumeczki, w otworach w klapie. Nie wiem jak tam napis 626, ale mogę sprawdzić i dzisiaj napiszę.
- Od: 18 mar 2010, 20:25
- Auto: 626 GF 1.8 16V w wersji "wrak"
626 GF 2.0 16V w wersji 136KM
Qrcze zabiegany taki, że nie sprawdziłem... U Ciebie może być troszkę inaczej-model po lifcie. Ale tak na poprawę humoru-moja klapa też malowana 
- Od: 18 mar 2010, 20:25
- Auto: 626 GF 1.8 16V w wersji "wrak"
626 GF 2.0 16V w wersji 136KM
Strona 1 z 1