ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Witam, witam 
Był ktos dzis o 18 na parkingu IKEA?? byłem kolo 18:30,lecz nikogo nie zastalem.
Ale warto było bo był fajny zachód słońca imożna było zrobić fajne fotki
A co do pogody to taka jak dziś mielismy to idealna na jakiś wypad grilowy
Był ktos dzis o 18 na parkingu IKEA?? byłem kolo 18:30,lecz nikogo nie zastalem.
- Od: 30 paź 2009, 13:35
- Auto: Mazda 323F 1.5 BA 1996r.
witam
a jak jak wcześniej będę sie troszkę buntował ponieważ spoty organizowane sa blisko osób z Waszych okolic typu Katowic Chorzów i sosnowiec ehhh
po 2 dlaczego jest to w środku tygodnia a nie w weekend chciałbym przyjechać ale niestety praca mi na to nie pozwala!! i tu apel do PR'a aby spociki były weekendowe bądź piątek
pozdro
a jak jak wcześniej będę sie troszkę buntował ponieważ spoty organizowane sa blisko osób z Waszych okolic typu Katowic Chorzów i sosnowiec ehhh
po 2 dlaczego jest to w środku tygodnia a nie w weekend chciałbym przyjechać ale niestety praca mi na to nie pozwala!! i tu apel do PR'a aby spociki były weekendowe bądź piątek
pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=JDA2TcA29TE Wydech wersja2
- Od: 14 sie 2009, 09:30
- Auto: BYŁA :Mazda 323F BA 2.0 V6 "zielona ździra"
JEST: VOLVO S40 1.9 T4
spokojnie, sprawa jest w trakcie. Będziemy mieli nowego PR, to postanowimy co robimy – będzie czas na sugestie i pomysły każdego. Póki co jeszcze chwilę poczekajmy,ok? 
zachma napisał(a):Witam, witam
nikogo nie było miał przyjechac Radex ale zrezygnowalismy bo nikt nie wyraził checi
co do grila to ja proponuje jechac na przeczyce moze w jakis dzien w majówke
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V

- Od: 6 mar 2010, 22:26
- Auto: Madzia 323F BG 1.6 16V
RED Zaglebie
to zalezy od ktorej strony byles ale ogolnie jest tam fajnie.
w przyszlym tygodniu podjechalabym tam do rodzicow na dzialke wiec dowiedzialabym sie co i jak(czy pole namiotowe bedzie na majowke juz otwarte).tylko powiedzcie mi ile osob byloby chetnych i w jaki dzien
1.onajess(cala majowka brak planow).
w przyszlym tygodniu podjechalabym tam do rodzicow na dzialke wiec dowiedzialabym sie co i jak(czy pole namiotowe bedzie na majowke juz otwarte).tylko powiedzcie mi ile osob byloby chetnych i w jaki dzien
1.onajess(cala majowka brak planow).
mi szczerze, jako (jeszcze)pracującemu ojcu rodziny, bardziej pasuje spotykanie sie w weekendy a dokładniej od piątku popołudniu, a gdyby nawet moja połowica była w pracy to (niektórzy już wiedzą) przyjade z moimi super dziewczynkami
patrz pierwszy link w opisie
rozumiem że część ludzi "uczy sie" weekendowo i im nie pasuje, ale ja tylko wyrażam swoje zdanie
a na Przeczyce o ile będe mógł to wpadne napewno
rozumiem że część ludzi "uczy sie" weekendowo i im nie pasuje, ale ja tylko wyrażam swoje zdanie
a na Przeczyce o ile będe mógł to wpadne napewno
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Warto więc w okresie letnim pomyśleć o cyklicznych spotkaniach standardowo w pierwszy czwartek miesiąca, jako stricte organizacyjny (tak, wiem, zawsze tak to miało wyglądać). Drugi organizować w sobotę/niedzielę w jakimś plenerze na grille, leżakowanie itd. Co myślicie?
Co do miejsc na biwak dwudniowy. W Jaworznie jest Sosina z ośrodkiem kempingowym, podobno w bardzo niskich cenach. Jak będzie zainteresowanie, to dowiem się czegoś więcej.
Na zachętę![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.sokol.jaw.pl/index.php?optio ... Itemid=147
Co do miejsc na biwak dwudniowy. W Jaworznie jest Sosina z ośrodkiem kempingowym, podobno w bardzo niskich cenach. Jak będzie zainteresowanie, to dowiem się czegoś więcej.
Na zachętę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.sokol.jaw.pl/index.php?optio ... Itemid=147
no i to jest dobry pomysł
Zawsze któryś termin będzie pasował – w końcu będzie nas regularnie więcej. Dzisiaj mi się przyśni karczek z grilla 
p.s. – walnijmy sobie jakiegoś dwudniowca integracyjnego. Rozładujemy atmosferę przy %
p.s. – walnijmy sobie jakiegoś dwudniowca integracyjnego. Rozładujemy atmosferę przy %
jak 2 dniowy wypad to proponuje moze wypad do wisły http://www.alaska-pensjonat.yoyo.pl/oferta.htm
tam zawsze jest co robic czy jest pogoda czy tez nie 
Jak bedzie w ten czwartek
bedzie mały spocik
pod AKSem
I jak miewa się koordynator spotkań czwartkowych
?
323F BJ 1,5 88km, 102NM--> 323F BJ 2,0 130km 160NM 
- Od: 9 lip 2008, 10:21
- Auto: Mazda 323F (BJ ) 03, 2,0 16V
Sportiva
jesli teraz w czwartek to tez moge wpasc na jakias chwile ale pod aks 
Radex84 napisał(a):imo AKS to beznadziejne miejsce, moze dla Was fajneale dla ludzi z okolic o wiele lepsze okolice ikei, silesii.
to ten czwartek spotkanko??
Ja osobiście też wolę inne miejsce niż AKS.... Ale jak trza to i tam pojadę
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6