Do czego co połączyc
www.mazdaspeed.pl
Przerabiałem to parę miesiecy temu – nie zagra tak jak powinien , Bose ma zupełnie inne prądy ..... wywal głosniki z drzwi , kup dobry piec a bedziesz zadowolonyUkman napisał(a):Ostatnio sprzedalem swoj subwoofer bose i kupiłem skrzynie JBL 250 W . Czy zagra ona na seryjnym wzmaku Bose
Myslę ze nie ma ale głowy nie dam ....Xionc napisał(a):jak miałeś sub w kole, to prawdopodobnie on ma w sobie wzmacniacz
Chciałeś posłuchać ?Myjk napisał(a):Właśnie sobie przypomniałem czemu wczoraj miałem taką ciągotę aby do Ciebie podjechać
Myjk napisał(a):ale zagapiłem się na Twoje fele i zapomniałem
Dokładnie ...tam jest to co sie nazywa niby piecykiemUkman napisał(a):co do wzmacniacza czy nie jest on pod siedzeniem kierowcy
Myjk napisał(a):Nie warto. Szkoda czasu i pieniędzy. Ostatnio słuchałem BOSE w kombi – tragedia w stosunku do sedana.
Jakbym siedział w wannie – tak to brzmiało. Kombi ma zdecydowanie najgorzej zrobiony dźwięk.
magicadm napisał(a):Xionc napisał(a):może to jest sub aktywny? Rozkręcał to ktoś?
Pozwolę sobie wykorzysatć fotkę Myjk-a – sub w sedanie M6
Wygląda na jakiś wzmak, tylko sygnał idzie jakoś...nieekranowanie
bull napisał(a): ja podpiąłem się pod te kable jak podłączałem porządny wzmak.
airbob napisał(a):bull napisał(a): ja podpiąłem się pod te kable jak podłączałem porządny wzmak.
Ale chyba nie wziąłeś zasilania z tego złącza ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6