PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Tylko nie rób sobie zbyt dużych nadziei 

Ok
Koniec na razie tego OT, idę w kimę, bo podmęczony trochę jestem, a tu trzeba jeszcze jakąś kreację wymyślić 

kera82 napisał(a):Wobec tego co tu piszą z przykrością muszę was poinformować że na chwile bo na chwile ale się pojawię

P.S. Jest szansa, że i Włocławek w jakiejś liczbie się pojawi
AmRoZ napisał(a):Może i stary ogór by jechał to przejechalibyśmy się w kilka osóbmam wolny teraz weekend chętnie bym gdzieś wyskoczył
JA na takie iprezy się pisze
Do jutra mordki
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
philios i AmRoZ na naszym regionie jest miejsce i godzina spotkania przed wycieczką do Płocka 
-
Szalotka
Super, coraz więcej i więcej nas 
Dziś jest ładna pogoda, jutro powinna być jeszcze lepsza 
No patrzylem w pogode. Ma byc slonecznie i w miare cieplo
Więc elegancior sie zapowiada 
-
Szalotka
Myślę, ze na ogóry można pojechać trochę wcześniej, bo samo przygotowywanie posiłków dla każdego jedzącego trochę potrwa, a później zjazd nad Wisłę i z buta na starówkę i Tumy (trochę schodów do pokonania, nic wielkiego
) 
Patrzyłem wlasnie w menu tej knajpy
Dobre jest
Taka pogoda to mozna sie gdzies rozwalic na trawce

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Patrzyłem wlasnie w menu tej knajpyDobre jest
![]()
Smakowite nazewnictwo
No to gitara
lezakowanie na trawce dobre jest
Wstepnie na dwie fury wpadamy. Chyba ze sie jeszcze pozglaszają nastepni zawodnicy to wiecej madziów bedzie
Wstepnie na dwie fury wpadamy. Chyba ze sie jeszcze pozglaszają nastepni zawodnicy to wiecej madziów bedzie
-
Szalotka
Ostatnio coraz rzadziej mam czas na forum i dawno mnie nie było, widzę że szykuje się niezły spocik, mam nadzieję że uda mi się zajrzeć, zależeć to będzie tylko od mojego stanu rano, bo dziś wieczorem troszkę %% zamierzam przyswoić
Ale raczej powinienem dać rade. 
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC