PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Pany mam pytanie – czy ten fotoradar jadąc od centrum w strone nowego mosu (za salonem hondy) jest aktywny? bo 2 razy tam jechalem i mialem ok 100 km/h na zegarze:/:/:/
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
luki88 napisał(a):Pany mam pytanie – czy ten fotoradar jadąc od centrum w strone nowego mosu (za salonem hondy) jest aktywny? bo 2 razy tam jechalem i mialem ok 100 km/h na zegarze:/:/:/
Najwyżej dostaniesz ładną pocztówkę

Panowie na niedzielę pucować autka, bo oprócz kolegi z Płońska mają się zjawić 2 mazdeczki z Sochaczewa, także musimy porządnie wyglądać

gromaciek napisał(a):Jak wszystko dobrze poleci to moze i ja was w niedziele nawiedze

Ok THOR
Jak ktos bedzie chetny to pewnie
Ja sam osobiscie postaram sie być. Nie obiecuje na 100% ale sie postaram. Wszystko zalezy jak tam moja druga połowa
Jak nic nie ma w planach to GO TO PLOCK 
-
Szalotka
Ok
Będziemy w razie czego czekać 
gromaciek napisał(a):Wporzo
Daleko nie jest a podskoczyłoby sie pogadać o starych Polakach i ich Madziach
No ba, ile można korzystać z forum i gadulca
Dokladnie
Nie ma to co spotkac sie i pogadać na live
Bede dzwonic az Ci bateria padnie 
Nie ma to co spotkac sie i pogadać na live
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Dokladnie![]()
Nie ma to co spotkac sie i pogadać na liveBede dzwonic az Ci bateria padnie
Dokładnie
No tez tak sądze. Jesli spotkanie jest planowane na 12.00 to ok. 14.30 przydałoby sie skosztować jakis obiad. O głodzie siedziec nie bedziemy. Muzyka
Wiadomo. Nie wypada. Ale damy rade. Ciezki to dzien co prawda ale zyc trzeba dalej 
-
Szalotka
Dokładnie myślałem o Oberży pod strzechą (link na 1 str), otwierają o 12:00, generalnie żarełko staropolskie, będzie można zadzwonić i zarezerwować stoliki w zależności od ilości osób, na pewno będzie można je połączyć
AmRoZ starych ogórów u nas jeszcze nie było
, więc śmiało, zapraszamy 
AmRoZ starych ogórów u nas jeszcze nie było
AmRoZ, masz do mnie numer więc dzwoń. THOR mowi o zarciu staropolskim więc i ogóry też bedą
. Jestesmy w kontakcie w takim razie. Razem sie zabierzemy w jednej furmanie
THOR, Ty szykuj tam spanie jakieś bo kto wie jak ten obiadek sie skonczy 

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):AmRoZ, masz do mnie numer więc dzwoń. THOR mowi o zarciu staropolskim więc i ogóry też bedą. Jestesmy w kontakcie w takim razie. Razem sie zabierzemy w jednej furmanie
THOR, Ty szykuj tam spanie jakieś bo kto wie jak ten obiadek sie skonczy
Chleb, ogóry i smalec dają za darmochę na dzień dobry, zanim zdążysz coś zamówić
Gdyby to sobota byla to pewnie by sie nad noclegiem pomyslalo ale ze to niedziela i w poniedzialek trza do pracy to z hotelu nici
Ale mimo wszystko fajnie bedzie Was odwiedzic i pogadac o tym i o tamtym czyli jak na czaterii tyle ze live 
-
Szalotka
Kelnerki fajnie ubrane, ale generalnie niezbyt smakowite