Kolego Goofy sam może jesteś ślepy

patrząc na wykresy miska i chlopaków zza wody z Ic np corksporta (chinczyk)

roznicy nie ma (wtrąciłbym nawet że corksport sobie radzi lepiej). Moze Ty jestes uprzedzony do Chinszczyzny? Akurat ja handluje Chińszczyzna i sram na poglady takie jak Twoje (Chinskie = dziadostwo ) Jest taka opinia w środowisku ze Chińskie znaczy gorsze(wyrobili ją ludzie którzy boją się że Chińszczyzna ich wygryzie z rynku bo jest tańsza i często tylko odrobine gorszej jakości). Ja np wole kupic Chinski akumulator nowy za 200 który wytrzyma 3 lata niz Polską centre za 400 która wytrzyma 4 lata = rachunek prosty) Jakbyś nie wiedział wszystkie większe i nawet średnie firmy mają swoje fabryki w Chinach, i na ich produktach pisze "made in China" też korzystają z Chińskich podzespołów. Ja akurat siedze w granitach i powiedz mi że polski granit o , którym zapewne słyszałes "strzegom" jest lepszy od najtańszego Chińskiego kamienia????(Chiński kamień nawet z kosztami sprowadzenia wychodzi jakieś 100% taniej niż Polski , który mamy na miejscu Jedyne co tam jest Tanie to robocizna.. średnio Chińczyk zarabia 250$ na miecha ..(branża kamieniarska) w innych sie nie orientuje

, pozatym rozrywka, zakwaterowanie, jedzenie

wiem bo byłem!! a nie tylko słyszałem z legend. sądzę że po zalożeniu Twojego IC precision a Intercoolera z Iveco za 250zł nie byłoby jakiejs dużej roznicy...
Nie jestem Fachowcem od tuningu za to Ty jestes. Natomiast nie jestem też ślepym kretynem żeby pchać kase do kieszeni takim jak Wy. Zgodze się z Tobą że są tacy ,którzy to akcepują i są waszymi klientami --> ich wybór.
Ja akurat jestem zwolennikiem dedykowanych zestawów i przy takich pozostane (wiem mój wybór) Kilka postów wyże podałem najtańsze rozwiązanie i w miare dobra konfiguracja (tylko IC nie firmowane) nawet zamieniając ten tani IC na jakiś firmowy za 1.000$ I tak przy cenach jakie wy podaliście wypada o niebo lepiej...
Zapytam jeszcze po co spawać nowy kolektor? skorą są dp dedykowane pod fabryczny?
Dlaczego dyskusje o cenie są nie na miejscu?? a o czym są na miejscu?? Ile strat ma subaru czy evo na kołach??? To na pewno jest bardziej na miejscu w tym temacie....
A ja wychodzę z założenia ,że jak mam ograniczony budżet na Tuning to sprawdzam wszystkie możliwości i uważam że forum jest do tego stworzone aby wymieniac tu między innymi takie poglądy??
Skoro czytacie forum

i widzicie że jest zainteresowanie i ludzie ciągną części zza wody dlaczego nie napisaliście ni słowa? ani przykładowej oferty nie zrobili?? Robicie ją indywidualnie dla każdego do takiego samego auta??? dziwne. A może chcecie poprostu sprawdzic jak daleko możecie sie posunąć naciągając potencjalnego klienta..
Nie bedąc ślepym wnioskuje z wypowiedzi Miśka , że on płacił w zdecydowanie innych cenach. Tylko czmu trzyma waszą stronę a nie naszą?? może po prostu nie chce podpaść

Sorki nie zauważyłem kolega Gooffy ma dopiero 1szy post

tak więc przypuszczam ,że Misiek już się z nimi podzieliłeś naszymi spostrzeżeniami z forum...