GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
no to jest jakiś plan szczególnie wpychanie do "F"huher napisał(a):ja mysle, że lepiej zrobic ognisko bo kto pozniej tego usyfionego i zadymionego grila wezmie do samochodu. No chyba, że na sile wepchniemy icemenowi do jego "F"
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
dobra to ja ide myc swoja mazde
bylem dzis w UM i nie znalazlem wydzialu koltury a nie mialem czasu zeby chodzic i sie pytac mysle ze latwiej bedzie zadzwonic tam
mam nadzieje ze to zrobicie : P

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
a nie łatwiej zlecić temat iceman'owi skoro już tam pracuje??
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
no to iceman musisz zalatwic parking
ale o tym powinnismy pisac w turne. Co do ogniska to trzebaby zrobic jakas liste i powiedziec co kto ma przywiezc. Wiem ze jedzenie kazdy w swoim zakresie ale chyba ketchupu kazdy nie musi brac i musztardy : P
wiec zaczynam
1 mazda – Sikor + Daga + SikorAlfa ( troche drzewa i cos na rozpalke np siano lub slome )
2 mazda –
3 mazda
4 mazda
5 mazda
i 6 FORD
wiec zaczynam
1 mazda – Sikor + Daga + SikorAlfa ( troche drzewa i cos na rozpalke np siano lub slome )
2 mazda –
3 mazda
4 mazda
5 mazda
i 6 FORD

Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
iceman150 napisał(a):bramę z mazd zrobimy
taaa.. szczególnie Ty
a Tobie Bartku powodzenia i oby żyło się Wam jak najlepiej
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
2 mazda – huher + Dajana (ketchup i musztarda)
3 mazda – break3r + Kaliope (jeszcze trochę drewna)
4 mazda
5 mazda
i 6 FORD
a tak w ogóle huher to mi pomysł zawinąłeś bo ja chciałem musztardę i ketchup przynieść
a MRk jak zwykle złośliwy, zgryźliwy, spierniczały, zgrzybiały i w ogóle jakiś taki nietutejszy
a na poważnie to kiedy kolega wraca na chwil kilka chociaż?
4 mazda
5 mazda
i 6 FORD
a tak w ogóle huher to mi pomysł zawinąłeś bo ja chciałem musztardę i ketchup przynieść
a MRk jak zwykle złośliwy, zgryźliwy, spierniczały, zgrzybiały i w ogóle jakiś taki nietutejszy
a na poważnie to kiedy kolega wraca na chwil kilka chociaż?
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
oj tam narzekasz
spierniczały i zgrzybiały?
z tym bym się nie zgodził, chociaż z drugiej strony ludzie otaczający mnie tu, mimo młodegu wieku zachowują sie jak emeryci
nic nikomu sie nie chce, a ja pełny życia sam zaczynam coś przycichać powoli ,co mi bardzo nie odpowiada...także nie wiem czy nie ucieknę stąd we wakacje tak jak planowałem..ale z pustymi rękoma to też nie bardzo
a na chwil kilka może czerwiec/lipiec? tylko pierw musze zacząć normalnie pracować, bo ostatnio więcej nie pracuję jak pracuję...praca przez agencje – sucks...póki co jakoś cicho tu z pracą wszędzie...z chęcią bym przyjechał jakby był 2dniowy spot w Rudniku
to bym miał po co brać urlop
bo tak to nic specjalnego mnie nie ciągnie do PL hmm
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Więc tak jak chcecie brać grilla to piszcie szybciej to mogę jakoś zapakować (ale ja nie mam grilla
).
Co do bramy to żebym wiedział że Bartek taki zdesperowany to bym nie sprzedawał tak szybko mazdy
.
Co do UM to proponuję aby ktoś z was podskoczył i dał mi znać to pójdę z wami i spróbuję wam jakoś pomóc, ale gadać musicie z nimi sami konkretnie bo ja nie wiem dokładnie o co biega a po za tym mnie nie będzie na spocie regionalnym
a lepiej chyba żeby załatwiała osoba obecna na w/w spocie
jak coś walcie na GG: 5910630
4 mazda
5 mazda
i 6 "F-16" – ICE +
?? a po co plecak
(chlebek i dykta na rozpałkę:P)
Co do bramy to żebym wiedział że Bartek taki zdesperowany to bym nie sprzedawał tak szybko mazdy
Co do UM to proponuję aby ktoś z was podskoczył i dał mi znać to pójdę z wami i spróbuję wam jakoś pomóc, ale gadać musicie z nimi sami konkretnie bo ja nie wiem dokładnie o co biega a po za tym mnie nie będzie na spocie regionalnym
4 mazda
5 mazda
i 6 "F-16" – ICE +
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
masz legendarne dykty Pana Cygana? :O
hehehe szkoda ich na rozpałke
są za ciężkie i obijają się:D
zawsze możesz do czasu ślubu sprzedać Monte(o) firmy Fortt i zakupić Mazdę by się nie wyróżniać z tłumu
hehe
zawsze możesz do czasu ślubu sprzedać Monte(o) firmy Fortt i zakupić Mazdę by się nie wyróżniać z tłumu
ale żeby bartek mógł przejechać naszą bramę będzie musiał wypełnić cały mój bagażnik
a to już jest duża zaleta 
i w tej chwili trzeba sobie zadać pytanie, czy jestem jedyny złośliwy ,czy uczeń zaczyna przerastać mistrza
hehehe
jak narazie to rdzy na nim mniej niż na mojej głowie
a szczerze to więcej już rdzy miałem na maździe niż nim 
4 mazda
5 mazda
i 6 "F-16" – ICE +
?? a po co plecak
(chlebek i dykta na rozpałkę:P)
odnosnie ogniska to o ktorej zaczynamy bo ja jestem np za 16 zeby jeszcze bylo cos widac i zeby bylo w miare cieplo
I zbieramy sie przy Mc ? przypominam ze wszystko bedzie pewnie zamkniete jutro z powodu pogrzebu wiec polecam zrobienie zakupow dzisiaj
4 mazda
5 mazda
i 6 "F-16" – ICE +
odnosnie ogniska to o ktorej zaczynamy bo ja jestem np za 16 zeby jeszcze bylo cos widac i zeby bylo w miare cieplo

Mazda CX-5 KF, 2017 6AT