GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
ok dopisani do listy
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
break3r plan jest git!
Mozesz umiescic go wlacznie z lista uczestnikow w pierwszym poscie Waszego tematu? Oraz zmien pls temat (lokalni wiedza chyba, ze co tydzien spotykacie sie w McD – moze dzieki informacji w temacie wiecej osob zobaczy informacje).
lista i plan już od rana jest temat zmieniłem
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
moze jeszcze dodaj (jak sie zmiesci) ze szczegolowe info jest w 1 poscie.
Więc Graysonie byliśmy dziś odwiedzić ten komis i obejrzeć autko, ale niestety nie bardzo było co oglądac bo zostało sprzedane. Objechalismy przy okazji kilka okolicznych komisów ale nigdzie ani jednej mazdy 
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
bylem przed chwila na gokartach zapytac i jest juz wszyskto zalatwione, ogolnie gokarty sa zamkniete w niedziele ale koles przyjedzie mam mu tylko potwierdzic dzien przed ze bedziemy cena to 85zl za godzine jednego gokarta czyli 340zl na jedna godzine po 15 min pojezdzi 16osob czyli koszt za jedna osobe to 21,25zl
a ogolnie placi sie 25zl za 15min w niedziele wiec troche udalo mi sie obnizyc cene
jutro moze skikne rano do urzedu miasta ale nic nie obiecuje.
Jeszcze jedno koles powiedzial ze mozemy sobie przyniesc swoje napoje, browarki itp itd
ogolnie koles jest spoko wszystko wytlumaczy.
Jeszcze jedno koles powiedzial ze mozemy sobie przyniesc swoje napoje, browarki itp itd

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
no to super! Cena przywoita – jezeli dobrze pamietam to w Bdg placimy po 30zl za 15min (cena wyjsciowa), no chyba, ze zamowimy caly tor na 30 minut to wtedy troche taniej.
Panowie
mam nadzieje dzisiaj otworzyc temat TURNE,
dlatego prosze zaniechanie dalszych ustaleń – niech zostanie coś do tamtego tematu.
Proszę także o podesłanie linków do foto galerii z Inowrocławia hard-de-core@wp.pl
mam nadzieje dzisiaj otworzyc temat TURNE,
dlatego prosze zaniechanie dalszych ustaleń – niech zostanie coś do tamtego tematu.
Proszę także o podesłanie linków do foto galerii z Inowrocławia hard-de-core@wp.pl
Ja w sobote odpadam!!! (zaraz wytłumacze dlaczego)
Jako że jestem ze swoją piękna kobietą już ponad 3 latka..... stwierdziłem że już najwyższa pora się oświadczyć- no i tak właśnie uczyniłem w sobotę. No i z tej okazji że nasi rodzice się nie znaja wypadałoby ich poznać i właśnie w ta sobote urządzamy dla nich kolacje.......
:D
Jako że jestem ze swoją piękna kobietą już ponad 3 latka..... stwierdziłem że już najwyższa pora się oświadczyć- no i tak właśnie uczyniłem w sobotę. No i z tej okazji że nasi rodzice się nie znaja wypadałoby ich poznać i właśnie w ta sobote urządzamy dla nich kolacje.......
ok rozumiemy 
I powodzenia na nowej drodze życia
Ty tylko podaj nam termin ślubu co bramę z mazd zrobimy 
I powodzenia na nowej drodze życia
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
no to już po jabkach
a na poważnie to pogratulować. Podasz termin ślubu to się eskortę mazdową zrobi.
Co do soboty to ja jestem jak najbardziej za. Kto ma grilla dającego się przewieźć w mazdzie??
Co do soboty to ja jestem jak najbardziej za. Kto ma grilla dającego się przewieźć w mazdzie??
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Bartek współczuje decyzji i końca wolności
a tak na serio To gratulacje i szczescia 
sq2jul napisał(a):ulala grubo... po chopie
eee tam co Ty gadasz, nie jest źle
a tak poza tym to gratulacje!