Tutaj się witamy
Witam właśnie dzisiaj zakupiłem moją mazdę 323 bg 1.3 (silnik igła wiec po za jednym problemem) ( wybrałem się po nią aż 170 km a z braku orientacji w terenie i GPS zrobiliśmy prawie 200 w jedną stronę ;p ale już stoi na podwórku więc jest fajnie
Na razie czeka mnie trochę roboty przy niej bok do wyklepania i jest ciekawy problem gdyż podobno z rana na zimnym silniku nie chce zapalić hmmm jutro mechanik to zobaczymy
jak zrobię fotki to wrzucę
Pozdro dla posiadaczy Madzi
-
VanDiesel
Posiadam Mazde 6 MZR-CD-GY 05' od września 2008r.Mieszkam w Głogowie /dolnośl./
Józek 66.
Józek 66.
- Od: 10 kwi 2010, 08:58
- Auto: Mazda6 05r km136.
Koledzy piszcie skąd jesteście albo uzupełniajcie te dane przy rejestracji bo heh nie wiadomo skąd jesteście 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Witam, Agniess z tej strony ;–) czynnie uczestniczę w imprezach sportowych jako fotograf
Informuję o rajdach, kjsach, różnych imprezach – a następnie uwieczniam uczestników na zdjęciach, które można obejrzeć na mojej prywatnej stronie http://www.agniess.kujawa.org.pl
pozdrawiam serdecznie.
pozdrawiam serdecznie.
Witam wszytkich forumowiczów. Jestem (coraz mniej) szczęśliwą posiadaczką mazdy 6 2.3. 2003 wersja z USA . Posiadam samochód od ponad roku, ale ostatnio pomyslałam sobie że muszę się więcej o tej bryczce dowiedzieć stąd moja tu obecność. Z góry przepraszam o brak fachowego nazewnictwa w pytaniach.
Licząc na wiele pomocnych podpowiedzi/odpowiedzi pozdrawiam serdecznie,
Madzia_6
Licząc na wiele pomocnych podpowiedzi/odpowiedzi pozdrawiam serdecznie,
Madzia_6
-
MADZIA_6
Witam wszystkich serdecznie.
Od poniedziałku jestem posiadaczem Mazdy 626 1.8 (benz.) 90KM w wersji Comfort. Autko ściągnięte z Holandii. Póki co sprawuje się bez zarzutów. I oby tak pozostało
Mam nadzieję, że na tym forum moja wiedza o tym modelu mazdy znacząco się poszerzy a z czasem moja nabyta wiedza będzie mogła służyć pomocą innym maździarzom
Pozdrawiam.
Od poniedziałku jestem posiadaczem Mazdy 626 1.8 (benz.) 90KM w wersji Comfort. Autko ściągnięte z Holandii. Póki co sprawuje się bez zarzutów. I oby tak pozostało
Mam nadzieję, że na tym forum moja wiedza o tym modelu mazdy znacząco się poszerzy a z czasem moja nabyta wiedza będzie mogła służyć pomocą innym maździarzom
Pozdrawiam.
- Od: 15 kwi 2010, 15:10
- Auto: Mazda 626 GF '99 Comfort
Witam wszystkich posiadaczy mazd
od niedawna też nim jestem a dokładnie 323 f 1.5 16 v niestety moja madzia już zmarła jakiś czas temu
( fotki podeśle nie długo ) teraz staram się ją reanimować i przydało by mi się kilka wskazówek od czego zacząć
dokładniej się rozpisze w odpowiednim wątku
Pozdrawiam
-
kejpaks