GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Bartosz_ » 10 kwi 2010, 12:39

nie kituj!! chciałeś sprzedać... :D
Klubowicz

Od: 2 mar 2008, 17:49
Auto: Mitsubishi Pajero Pinin
Opel Vectra Signum

Postprzez sikor69pl » 10 kwi 2010, 12:47

dzwonilem przed chwila w sprawie sprezyn i okazalo sie ze dopiero w poniedzialek je wysla wiec bede we wtorek ;/ pewnie nawet tego towaru nie maja tylko dopiero zamawiaja z hurtowni jak ktos kupi.
Co do samochodów z komisow to jest tak ze mozna trafic na dobry komis ale ten co w nim stoi ta mazda do zobaczenia napewno nie jest dobry i maja wszystko drogo :P Ja tez nie trafilem na super komis ale co zrobic. Sprawadzone samochody w komisa byly najczejsciej uszkodzone, naprawione w polsce i sprzedawane jako nie bite albo mowia "moze byla bita ale raczej nie mocno mi nic o tym nie wiadomo ja taka dostalem"
ObrazekObrazekObrazek
Forumowicz

Od: 7 cze 2009, 16:12
Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT

Postprzez MRk » 10 kwi 2010, 13:29

ogłoszenie nawet wystawiłeś :P no ale nieważne ;)
a Ty Bartek skoro się odezwałeś na forum to móglbyś te fotki wstawić :D
sikor – ja kupowałem w komisie na ul. Waryńskiego, o ile sie nie myle, i szczerze mówiąc waliło mnie to czy jest to dobry komis czy nie :P chciałem ją mieć i tyle :D fakt, że facet tam sprzedający mógł albo nie powiedzieć całej prawdy albo nie wiedzieć do końca wszystkiego, bo o tym ,że podłużnice (głównie prawa) były naruszone to się dowiedziałem dopiero u mechanika..więc z "kosmetyki" (wymiana zderzaka i naciągnięcie pasa tylnego) zrobiło się trochę więcej roboty, ale i tak wszystko działa jak należy ;) chociaż lewarek ktoś sobie przywłaszczył (jedynie ,że handlarz zakupił auto bez niego) i kilku śrub z obudowy bagażnika brakuje...ale to też nie problem, bo chciałbym sobie jakąś przyjemną dla oka zabudowę CA w bagażniku sprawić ;) a zużyte elementy wnętrza pozmieniałem (no ,poza fotelami...) także wszystko da się do ładu doprowadzić ;P jedynie ,że auto jest w dwóch częściach...ale polski blacharz potrafi :D

ps. swoją drogą, masakra to co się dziś wydarzyło...
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Forumowicz

Od: 28 lis 2008, 18:31
Auto: MX-3 2.5 V6 (KL-ZE), '94

MB CLS 3.5 V6 CGI, '06

Postprzez huher » 10 kwi 2010, 15:57

Oj tam głupoty gadacie :p
Najważniejsze, że mam i już mi takie myśli nie chodzą po głowie:)
Bartosz i jak znalazłeś kogo na zastępstwo w niedziele?
Obrazek
Forumowicz

Od: 19 kwi 2009, 17:57
Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG

Postprzez iceman150 » 10 kwi 2010, 17:32

Sikor taka prawda że od prywaciarza też bubla kupisz. Bo kto ci powie prawdę o autku? nikt!
Mazdę kupowałem od takiej sympatycznej laski z warszawy z tatuażem na plecach. Jedyne do czego się przyznała to że autko było zarysowane z boku, ale to i sam zauważyłem :)
Następnego dnia okazało się że autko rano po odpaleniu przez ok 1 min wydziela potężne ilości dymu. Szybka diagnoza- pierścienie i uszczelniacze i 1200zł nie moje. Pomijam że autko było bite z przodu (o tym wiedziałem) i z tyłu (tego nie wiedziałem) antena się nie wysówała itd.
Potem zamieniłem za forda :) i tu też różowo nie jest.

A co do oglądania to proponuję w poniedziałek g. 16:27 tesco na Lotnisku jako miejsce spotkania (bo tym sposobem najmniej chyba nadrobimy) co wy na to?

P.S. A co byście powiedzieli żeby kiedyś naszego grilla połączyć z Mondeo Klub Polska? Troszkę rozszerzymy horyzonty ;)
Ale jak nie chcecie z helmutami to rozumiem :)
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.

www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
Forumowicz

Od: 19 wrz 2009, 20:08
Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V

Postprzez huher » 11 kwi 2010, 22:07

Jako, że za miesiąc organizujemy spot regionalny w Grudziądzu trzeba powoli już zacząc myslec:)
Obrazek
Forumowicz

Od: 19 kwi 2009, 17:57
Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG

Postprzez Bartosz_ » 11 kwi 2010, 22:57

Marku bardzo dobrze znam ten komis. ciągną same rozbitki :)
Klubowicz

Od: 2 mar 2008, 17:49
Auto: Mitsubishi Pajero Pinin
Opel Vectra Signum

Postprzez faraonka30 » 11 kwi 2010, 23:08

Witam,iceman150 dzięki za odwiedzinki w temacie Brodnicy oraz za zaproszenie.
Na spocik do Grudziądza czemu nie , ale raczej przy wariancie spotu dwu dniowego :) .Ja & MazFarao jesteśmy z Lidzbarka , pare km do Was mamy więc sam rozumiesz jechać na 19-tą na przysłowiową pogaduchę to troche daleko.
Hmmm ale co Wy byście powiedzieli na odwiedzinki w okolice Brodnicy przy założeniu spotu dwu dniowego,konkursy,imprezka wieczorna?
Jest plan na taki spot ( myśle o czerwcu lub lipcu ) :) .

Jak opanuje ten temat z ekipą z Brodnicy to damy info :) .
Pozdrowionka od mróweczki :)
Forumowicz

Od: 8 wrz 2005, 14:29
Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)

Postprzez sq2jul » 11 kwi 2010, 23:11

faraonka30 napisał(a):co Wy byście powiedzieli na odwiedzinki w okolice Brodnicy przy założeniu spotu dwu dniowego,konkursy,imprezka wieczorna?
Jest plan na taki spot ( myśle o czerwcu lub lipcu ) :)

temat jest do opanowania ;) Jednak proponowalbym 'ugryzc to' z innej strony :P Jakis czas temu padla idea organizacji comiesiecznych spotow w regionie kuj-pom – co miesiac w innym miejscu. Oczywiscie nikt o Brodnicy nie zapomnial i moze przy tej okazji mozna by polaczyc te dwa eventy :)
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Od: 29 wrz 2007, 21:15
Auto: gnojarz & bezdasznik

Postprzez THOR » 11 kwi 2010, 23:20

Grudziądz, Grudziądz, Grudziądz :P
Forumowicz

Od: 2 sie 2008, 13:14
Auto: To już przeszłość -->> Mazda 323C BA 1,5 16V DOHC '96

Teraz Mazda 3 BK 2,0 150 KM '03

Postprzez faraonka30 » 11 kwi 2010, 23:24

Hmmm,dobry pomysł.Fakt,bez większego pozwolenia weszłam w temat Brodnicy ale chłopaki mnie znają to wybaczą,że kombinuje i to nie w swoim regionie :) ;) .

Sorki,jesli nie dostrzegłam opisu planu spotu jaki chcecie przygotować,ale jak możesz to co planujecie :czy macie możliwości by zorganizowac 1/4 mili lub jakieś konkurencje,czy to spotkanie ma byc dwu dniowe ,czy sa jakies opcje na nocleg?
Jestem troszke ciekwska,więc proszę mi wybaczyć :) .
Forumowicz

Od: 8 wrz 2005, 14:29
Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)

Postprzez sikor69pl » 12 kwi 2010, 00:18

No to ja mam pare pomyslow odnosnie naszego spotkania regionalnego:
a) wersja 2 dniowa
-poleciłbym nocleg w czarcim młynie co prawda tanio nie jest ale jest w porzadku i tam moglibysmy za imprezowac jest sala taneczna i muzyka dla starszych i mlodszych napewno kazdy znajdzie cos dla siebie link do czarciego http://www.czarci.pl/index.php?op=hotel
lub tani nocleg w bursie jesli sie nie myle to cos w granicach 30 do 40zl :)
-teraz wykorzystanie czasu spotkania. W grudziadzu jak kazdy wie jest "wiele" do zwiedzania. Mozna by zaczac od spotkania pod Mazdolandem bo kazdy tam napewno trafi bez zadnych problemow pozniej przejazd nad wisle na blonie jakies pogawedki itp mozna by troche zaczerpnac pomyslow od innych klubow czyli np od klubu samochodow na "A". Przejsc sie do prezydenta grudziadza i zglosic zlot regionalny w grudziadzu i moze tam bysmy dostali jakies propozycje np postoj na rynku glownym eskorte policji itp, nastepnym pomyslem jest REAL z tego co pamietam byl juz tam jakis zlot samochod lub motorow jakies konkursy itp mozna by bylo zorganizować tam jakis maly tor np 8 ma na czas, palenie gumy ipt jesli real sie nei zgodzi to intermarche tam byly organizowane zawsze zloty motorow wiec mysle ze by sie zgodzili. W koncu jak by nie patrzec jest to reklama dla nich. Mozna by bylo jeszcze zrobic konkurs wymiany kola albo zamykania bagaznika w mx-6 :P w zaleznosci od tego czy by sie to udalo można by po tym jechac do czarciego na impreze, nastepnego dnia jechac na solanki wypoczac jakas kompiel w jacuzzi.
b) jedno dniowy czyli plan "a" tylko ze bez czarciego i noclegu – impreza, konkursy, solanki

ewentualnie mozna by jeszcze jechac na lotywidokowe nad grudziadzem tylko ze to jest koszt 70zl albo 100zl i trzeba uzbierac 4 osoby jesli sie nei myle no i jeszcze jest balon :)

Mam nadzieje ze chociaz to przeczytacie :P i lepszego wymyslicie albo poprzecie moj pomysl :) jak dla mnei termin jest bardzo dobry bo przyda sie relaks po maturach :D
Ostatnio edytowano 12 kwi 2010, 00:33 przez sikor69pl, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Forumowicz

Mazda CX-5 KF, 2017 6AT

Postprzez MRk » 12 kwi 2010, 00:23

nie znam Grudziądza aż tak ,ale legalnie w okolicy ,mam na myśli Chełmno-Grudziądz, ciężko o legalne 1/4 ,tak więc da sie zrobić, ale wiadomo...Rudnik wg mnie mógłby być idealnym miejscem na jeden ze spotów regionalnych i temat noclegów, ogniska itp. można by było myśle ogarnąć bez problemu ,ale jakiś tor itp. to niech sie chłopaki wypowiedzą czy coś sie znajdzie..obok Chełmna są odcinki gdzie można by było nieoficjalnie 1/4 rozegrać, ale czy w Grudziądzu są takie to niech lokalni sie wypowiedzą :) a zawody typu kto więcej wypije czy picie na czas lub trój bój to na pewno Rudnik sie nadaje :D
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Forumowicz

MB CLS 3.5 V6 CGI, '06

Postprzez sikor69pl » 12 kwi 2010, 00:32

jeszcze wymyslilem plan "C"
czyli spotkanie pod makiem przejazd przez miasto ipt itd pozniej wysci gokardami 20zl za 15min maks mozna jezdzic w 4 gokardy, na kazdym zakrecie sa prawdziwe driffty ale nie polecam jazdy samochodem po gokardach bo na kazdym zakrecie wydaje sie ze zarzuca dupa i sie kontruje :P
Nizej daje wspanialy opis grudziadza dla zlotu samochodow na "A" warto przeczytac i mozna cos od nich z papugować :) A 1/4 mili mozna zrobic na warszawskiej jak sie dobrze trafi to mozna dostac zdjecie poczta z pomiarem predkosci i przyblizeniem na kierowce xD
ObrazekObrazekObrazek
Forumowicz

Mazda CX-5 KF, 2017 6AT

Postprzez MRk » 12 kwi 2010, 00:55

może to kwestia charakterów, ale ja nienawidze papugować..trzeba być ori..i mówiąc o 1/4 chodziło mi raczej o odcinek drogi wolny od radarów..jedynie zabezpieczyć teren na krótką chwilę i ogień..a co do 15 min to wątpie że ktoś będzie chciał jechać kilkadziesiąt km na te 15 min..jak już wspomniałem, to bazą noclegową może być Rudnik i plaża miejska, tam domki można wynająć w miarę tanio , a od centrum to jest ile, 2-3 km? więc po co płacić 2/3 x więcej i być po prostu bliżej miasta, a niekoniecznie w lepszym plenerze..z chęcią wezmę urlop na ten zjazd i Wam z tym pomogę, ale nie prędzej niz czerwiec...
Forumowicz

MB CLS 3.5 V6 CGI, '06

Postprzez sq2jul » 12 kwi 2010, 01:27

faraonk30 napisał(a):Sorki,jesli nie dostrzegłam opisu planu spotu

spoko ;) Pomysl urodzil sie gdzies tam, w czelusciach czaterii kuj-pom, takze mialas prawo nie wiedziec ;)

faraonka30 napisał(a):jaki chcecie przygotować,ale jak możesz to co planujecie :czy macie możliwości by zorganizowac 1/4 mili lub jakieś konkurencje,czy to spotkanie ma byc dwu dniowe ,czy sa jakies opcje na nocleg?

jaki? mysle, ze poki co zostaniemy przy spotach jednodniowych. Na razie, dzis mielismy pierwszy taki spot pewnie od dluuugiego, dlugiego czasu. Zobaczymy jak to wypali w Grudziadzu i potem w kolejnych miastach. Mysle, ze 1/4 w ogole nie wchodzi w gra:
– po pierwsze trzeba miec do tego zamkniety teren (koszta/brak takich miejsc w naszym regionie)
– po drugie aparatura pomiarowa (koszta)
– po trzecie, ktos musi wziasc za to formalna odpowiedzalnosc (ja sie na to nie pisze)
– po czwarte jest nas zbyt malo na taka zabawe
Co do innych konkurencji... Mozna by sie zastanowic, jednak na razie zostawmy to 'na przyszlosc' – zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie zwyklymi, jednodniowymi spotami. Mozna by pomyslec o jakims spocie dwudniowym (bardziej na zakonczenie sezonu) np. w Brodnicy.

sikor69pl napisał(a):(...)
-poleciłbym nocleg w czarcim młynie co prawda tanio nie jest ale jest w porzadku i tam moglibysmy za imprezowac jest sala taneczna i muzyka dla starszych i mlodszych napewno kazdy znajdzie cos dla siebie link do czarciego

jak wyzej. Nie ma sensu na tym etapie planowac spotakn dwudniowych. Zobaczmy jaki bedzie odzew ze strony regionu na zwykle, jednodniowe spoty.

sikor69pl napisał(a):mozna by troche zaczerpnac pomyslow od innych klubow czyli np od klubu samochodow na "A". Przejsc sie do prezydenta grudziadza i zglosic zlot regionalny w grudziadzu i moze tam bysmy dostali jakies propozycje np postoj na rynku glownym eskorte policji itp, nastepnym pomyslem jest REAL z tego co pamietam byl juz tam jakis zlot samochod lub motorow jakies konkursy itp mozna by bylo zorganizować tam jakis maly tor np 8 ma na czas, palenie gumy ipt jesli real sie nei zgodzi to intermarche tam byly organizowane zawsze zloty motorow wiec mysle ze by sie zgodzili. W koncu jak by nie patrzec jest to reklama dla nich.

sorry man ale to nie ma racji bytu. Nie mamy co liczyc na przyjazd 50 aut, poza tym jest to spotkanie raczej nie formalne – nikt za to oficjalnie nie odpowiada, takze o czyms takim w ogole zapomnij.

sikor69pl napisał(a):Mozna by bylo jeszcze zrobic konkurs wymiany kola albo zamykania bagaznika w mx-6

temat jak najbardziej do przemyslenia ;) powinnismy nastawic sie (przynajmniej na poczatku) na tego typu 'atrakcje' :P bardziej prozaiczne, przyziemne i latwiejsze do zrealizowania. Mozna by to zostawic na ewentualny dwudniowy spot kiedystam/gdziestam.

sikor69pl napisał(a):jedno dniowy czyli plan "a" tylko ze bez czarciego i noclegu – impreza, konkursy, solanki

plan najbardziej prawdopodobny – impreza jednodniowa + jakies tam atrakcje. huher z break3rem mowili cos, ze macie miec w najblizszym czasie spotkanie grillowo ogniskowe. Mysle, ze powinnismy na poczatku bardziej isc w tym kierunku. Bedzie maj, powinno byc cieplo, wiec moglibysmy pomyslec o spotkaniu na swiezym powietrzu przy grillu/ognichu. Warto by, takze przygotowac plan B na wypadek niepogody.

sikor69pl napisał(a):ewentualnie mozna by jeszcze jechac na lotywidokowe nad grudziadzem tylko ze to jest koszt 70zl albo 100zl i trzeba uzbierac 4 osoby jesli sie nei myle no i jeszcze jest balon :)

rowniez pomysl raczej nie do przyjecia – ze wzgledu na koszty. Wez pod uwage, ze wiekszosc (miejmy nadzieje) bedzie przyjezdnych. Dojazd + jakies jedzenie na miejscu kosztuje. Watpie, aby ktos sie pisal na atrakcje za taka kase (no chyba, ze bedzie pozytywny odzew).

Mrk napisał(a):obok Chełmna są odcinki gdzie można by było nieoficjalnie 1/4 rozegrać

o tym w ogole zapomnij – takie cos nie ma prawa, aby odbylo sie pod szyldem klubowym.

sikor69pl napisał(a):jeszcze wymyslilem plan "C"
czyli spotkanie pod makiem przejazd przez miasto ipt itd pozniej wysci gokardami 20zl za 15min maks mozna jezdzic w 4 gokardy

i to jest temat, ktory mozna by podac pod rozwage. Koszt stosunkowo nieduzy a frajda niesamowita ;)

Mrk napisał(a):może to kwestia charakterów, ale ja nienawidze papugować..trzeba być ori..i mówiąc o 1/4 chodziło mi raczej o odcinek drogi wolny od radarów..

Wrecz przeciwnie. Dlaczego nie korzystac z doswiadczenia innych klubow/uczyc sie na ich bledach? O 1/4 na ulicy zapomnij.

Fajnie ze sa pomysly i propozycje ale mierzmy sily na zamiary.
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Postprzez MRk » 12 kwi 2010, 01:52

Dlatego też mówiłem ,że oficjalnie i BEZPIECZNIE nie da się nigdzie pośmigać na zamkniętym odcinku drogi..własnie z tego powodu Honda Team sie wycofała w zeszłym roku ze spotu w CCH...były 2 odcinki na uboczu bez radarów i patroli, gdzie jest położony asfalt równy na długim odcinku...ale...tak jak wspomniałem, na własne ryzyko..i mimo tego iż nie znam Grudziądza na stówe, to tak samo mi się wydaje ,że nie ma takich odcinków w pobliżu gdzie mozna by było coś takiego zorganizować..szyld szyldem ale pewnego czasu Toruń co tydzień sie ścigał na ulicy :> i wątpie że było inaczej w BDG (mogę sie mylić :P )..ale było minęło i to tak poza tematem :> ja byłbym za Rudnikiem jako baza noclegowa ,jest tanio dobrze i swojsko :P a co najważniejsze ,tuż pod centrum. są to domki 6osobowe w lasku – 3 pokoje + kuchnia + łazienka – więc jeśli komuś to odpowiada to po co płacić więcej skoro nie widać różnicy :P jak to w reklamie Dosi było ;) a słuchając relacji ludzi co byli w Sochaczewie, to grubo mi sie wydaje ,ze w Rudniku powinno być o niebo lepiej :)

ps. a tak w ogóle to jak manualnie używasz opcji CYTUJ to jestem MRk a nie Mrk :> Klubowiczu :P
Forumowicz

MB CLS 3.5 V6 CGI, '06

Postprzez sq2jul » 12 kwi 2010, 02:18

MRk napisał(a):Dlatego też mówiłem ,że oficjalnie i BEZPIECZNIE nie da się nigdzie pośmigać na zamkniętym odcinku drogi..

dlatego, tez zapomnij o czyms takim.

MRk napisał(a):szyld szyldem ale pewnego czasu Toruń co tydzień sie ścigał na ulicy :>

AFAIK caly czas 'sie' sciga.

MRk napisał(a): wątpie że było inaczej w BDG (mogę sie mylić :P )..

bardzo mozliwe – ja nigdy w czyms takim nigdy nie uczestniczylem i za mojej 'kadencji' w klubie nie przypominam sobie o podobnych wydarzeniach. Z reszta jakie to ma znaczenie? Mysle, ze nie warto dalej toczyc dyskusji nad tym aspektem.

MRk napisał(a):ja byłbym za Rudnikiem jako baza noclegowa

pisalem wyzej, ze poki co taki pomysl odpada – dzis mielismy pierwsze tego typu spotkanie od nie wiem kiedy. Wybadajmy najpierw 'teren', zobaczmy jakie bedzie zainteresowanie. Spotkajmy sie jednodniowo dwa-trzy razy i jezeli faktycznie ludzie beda walic drzwaimi i oknami pomyslmy o spotkaniu 2 dniowym.

MRk napisał(a):a tak w ogóle to jak manualnie używasz opcji CYTUJ to jestem MRk a nie Mrk :> Klubowiczu :P

wybacz Forumowiczu.
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Postprzez break3r » 12 kwi 2010, 11:53

dobra koniec kłótni o jedną małą czy dużą literkę :P. Propozycja moja jest taka:
1. Spotkanie na Mazdonaldzie (godzina do ustalenia);
2. Przejazd pod bramę wodną i flisaka (celem zfocenia zbiegowiska);
3. Ewentualnie spacer starówką w bliżej nieokreślonym kierunku (nie biorę pod uwagę knajpy bo i po co skoro żarło 1 pkt. niżej w planie);
4. Wycofanie w zorganizowanym pośpiechu na z góry upatrzone wcześniej pozycje w Rudniku (grill/ognicho);
Rozmawialiśmy z huher'em w drodze powrotnej z Ino na temat zorganizowania eskorty policyjnej z okolic flisaka na Rudnik (dla bajeru) i w tym czasie można też fotki postrzelać może wyjść ciekawie.

ufff ile tego pisania.
Termin proponowany:
15.05 – sobota lub jeśli nie za specjalnie dla was to 16.05 – niedziela
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
Forumowicz

Od: 1 sty 2009, 18:33
Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95

Postprzez MRk » 12 kwi 2010, 13:09

Tak więc trzeba by było wymyśleć inne rozrywki poza pijaństwem :P te gokarty można by było wliczyć i coś grubo mi sie zdaje ,że w Grudziądzu jest paintball...fakt ,że w obiekcie zamkniętym (jakaś hala dawna), ale dobre by było i to. niech jednak chłopaki powiedzą czy to jeszcze istnieje. podejrzewam, że na to też by się ktoś pisał..
co do Rudnika, to tylko zaproponowałem ,że jak już mieć gdzieś baze noclegową to właśnie tam :) o ile będą chętni na spot 2dniowy..niestety ja nie będę mógł się zjawić 2-3 razy, więc dobrze by było jakby się ogarnęło temat spotu 2dniowego to wtedy by mi się opłacało przylecieć :P bo na chwilkę rozmowy na parkingu to wiadomo ,że nie będę brał urlopu na kilka dni.
a co do tematu ganiania się po ulicach – nie chciałem go zbytnio rozwijać, tak tylko przytoczyłem temat, ponieważ ludzie z klubu jednak to robili/robią i pewnie robić będą :P

ps. wybaczam :D

ps.2 – wyprzedziłeś mnie Grzesiek, także postu zmieniać nie będę, ale dorzuce jeszcze swoje 3 gr i dopowiem ,że to dobry plan jak na jednodniowy ,a przy okazji ludzie by zobaczyli Rudnik i sie wypowiedzieli czy im odpowiada jako lokalizacja i baza noclegowa ;) pamiętam ,ze jak ja tam byłem na weekend to latał w nocy jakiś zboczeniec – autentycznie – także jeśli nie zrezygnował ze swoich łowów do tej pory, to była by dodatkowa atrakcja :D można by było urządzić "Polowanie na pedofila" :D i np. 100 pkt za skasowanie go bokiem samochodu :D na wstecznym 75 ,a przodem tylko 50 :D a za rzut lewarkiem w zboczeńca 25 :D dobra, koniec fantazjowania. sprawdźcie tylko tego paintballa przy okazji czy to nadal aktualne :) wiem ,że w PL mam nawet ulotkę z nr-em telefonu...no ale to w PL...
Forumowicz

MB CLS 3.5 V6 CGI, '06