Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla kierowcy zielonej mazdy 626 widziana na ul. Waszyngtona około 10.00 miała niebieskie podkładki
oraz dla czarnej mazdeczki 323f kombi ul. Solidarności około 10.20 niebieskie podkładki rej WD 60**8
nio i pozdrowienia dla kierowcy mady 6 kombi niebieskie podkładki rej WZ 710** widziana na ul. Towarowej około 11.20 pojechała na Żwirki Wigury

oraz dla czarnej mazdeczki 323f kombi ul. Solidarności około 10.20 niebieskie podkładki rej WD 60**8
nio i pozdrowienia dla kierowcy mady 6 kombi niebieskie podkładki rej WZ 710** widziana na ul. Towarowej około 11.20 pojechała na Żwirki Wigury

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 323F BA z krakowską rejestracją na klubowych tablicach. Jechałam za nią przed trzecią od mostu Kotlarskiego do ul. Wielickiej 
- Od: 14 wrz 2009, 15:10
- Auto: Mazda 3 2.0 165 km 2014r.
Suzuki SX4 1.6 120km 2010r.
no kowalewo pomorskie leży na trasie do brodnicy
tyle tylko, że widziałem tą mazdę jadącą w kierunku Torunia. no i dlatego sądzę, że był to on ponieważ też xedos 9 zielony tablice NDZ i on pierwszy mi pomachał 
Więc dlatego wnioskuję że to on
Ale mogę się mylić:)
Więc dlatego wnioskuję że to on
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
pozdrawiam kierownika 323f ( chyba szadol16 ) na ramkach klubowych NEL ..... ,z ktorym w dniu wczorajszym milo sie gawędzilo na stacj Lotos przy ul. Radzyminskiej w Warszawie
No i przyjemnie sie pozniej razem jechało po trasie
Dotarles spokojnie do siebie 
-
Szalotka
kurde bo Śląską nie mogłem sie przebic.
., kopara się rozwaliła na środku i musiałem w Wedmanową się cofnąc.. 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
donmarkos1 napisał(a):no kowalewo pomorskie leży na trasie do brodnicytyle tylko, że widziałem tą mazdę jadącą w kierunku Torunia. no i dlatego sądzę, że był to on ponieważ też xedos 9 zielony tablice NDZ i on pierwszy mi pomachał
Więc dlatego wnioskuję że to on![]()
Ok pasuje
Spokojnej nocki
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Pozdrowionka dla kierownika szarej M6 kombi o nr LZxxxx spotkaną dzisiaj na Niepodległości w Warszawie parę minut po 7 i jadącej przed nim parze w czerwonej Premacy z ciekawym pakietem ospoilerowania.
Jechałem obok Was od Metra Pole Mokotowskie do GUSu.
Jechałem obok Was od Metra Pole Mokotowskie do GUSu.
"pozdrowienia" dla ... z M6 na numerach LRY z pseudo MPSa co mial tylko jedna rure wydechowa a drugie miejsce puste
dojechalem do niego i chcialem go wyprzedzic to mi zaczal na pustej prostej hamowac!
bylo to wczoraj ok 18:30
czlowieku zastanow sie nastepnym razem i nie stwarzaj niebezpieczenstwa
oczywiscie kozak tu hamowal ale juz na kazdych nastepnych swiatlach musial piszczec
/andariel – wiem,że emocję biorą górę ale proszę bez obrażania. Są ludzie i ... ludzie
dojechalem do niego i chcialem go wyprzedzic to mi zaczal na pustej prostej hamowac!
bylo to wczoraj ok 18:30
czlowieku zastanow sie nastepnym razem i nie stwarzaj niebezpieczenstwa
oczywiscie kozak tu hamowal ale juz na kazdych nastepnych swiatlach musial piszczec
/andariel – wiem,że emocję biorą górę ale proszę bez obrażania. Są ludzie i ... ludzie
- Od: 28 maja 2009, 11:59
- Auto: Mazda 3 2.0 MZR-CD A+
Pozdrowienia dla Kierownika M6 – BBI ***M na niebieskich podkładach, widzianej dziś ok. 17-tej na Sienkiewicza w Białymstoku. Leciałem za Tobą i chciałem pozdrowić osobiście, ale czmychnąłeś w prawoskręt 
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 626 na klubowych ramkach WA ...... skręcającego dzis o 15.10 z ul. Kruczej w lewo w Al. Jerozolimskie
Skręcałem w prawo i trąbiłem ale widocznie kierowca zamyslony był 
-
Szalotka
pozdro dla Madziulki widzianej dziś ok 16 na Przybysza koło Łęczyckiej 
odkąd jeździmy mazdą Wooxego, to ciągle nam ktoś mryga albo trąbi
a do Wooxego dzwonią- że mazdę widziano tu i ówdzie
najlepszy był telefon " co mazda robi na boisku mej szkoły"
odkąd jeździmy mazdą Wooxego, to ciągle nam ktoś mryga albo trąbi
a do Wooxego dzwonią- że mazdę widziano tu i ówdzie
najlepszy był telefon " co mazda robi na boisku mej szkoły"
-
Ania_TM