Relacja i wrażenia po Festiwalu Motoryzacji w Bydgoszczy
Ja też przeglądałem film ze swojej kamerki ( impreza na basenie ). Szczerze mówiąc to prawie nic kompletnie nie widać.....choć Sławek filmując twietdził co innego

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
yyy...dopiero wczoraj naprawiłem kompa po małym pożarze zasilacza... no to teraz sie moge podzielic wrażeniami....hmmmm.....
Podobało mi sie strasznie, strasznie....chociaż trzeba przyznać ze gdyby nie tak pokażna grupa Mazdeczek...to aut za dużo nie dopisało... ale jako Mazdaspeed pokazaliśmy sie pięknie...
Natomiast wszelkie braki autek nadrobił organizator...naprawde ogromne brava za organizacje... za całą zabawe łącznie zapłaciłem 15 zł... a na bawiłem sie za wsze czasy... Bangee, paintball, elektryczny byczek(rekord zlotu jest mój), scianka wspinaczkowa,przeciąganie TIR'a, slalom....no bajka. Wiecej takich spotów... I powiem wam że 2 tygodnie wczesniej byłem na Hradec Kralove gdzie furek było grubo ponad 10.000 i myslałem ze tak jak tam sie nie bede bawił długo ...a tu tak niepozornie by sie zdawało a jednak.....super impreska!!!
Podobało mi sie strasznie, strasznie....chociaż trzeba przyznać ze gdyby nie tak pokażna grupa Mazdeczek...to aut za dużo nie dopisało... ale jako Mazdaspeed pokazaliśmy sie pięknie...
Natomiast wszelkie braki autek nadrobił organizator...naprawde ogromne brava za organizacje... za całą zabawe łącznie zapłaciłem 15 zł... a na bawiłem sie za wsze czasy... Bangee, paintball, elektryczny byczek(rekord zlotu jest mój), scianka wspinaczkowa,przeciąganie TIR'a, slalom....no bajka. Wiecej takich spotów... I powiem wam że 2 tygodnie wczesniej byłem na Hradec Kralove gdzie furek było grubo ponad 10.000 i myslałem ze tak jak tam sie nie bede bawił długo ...a tu tak niepozornie by sie zdawało a jednak.....super impreska!!!
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
kibel napisał(a):No ale przez to tak dobrze sie bawiliśmy ze ktoś stwierdził że jeszcze nie jedzie ..zostanie i sie pobawi z nami dłużej, a przycierające lewe koło naprawi później
nie lewe, a prawe
Zdjecia ze spota wykonane przez nas zostana wystawione niedlugo na www dzieki uprzejmosci b2
Boris86 napisał(a):a tu tak niepozornie by sie zdawało a jednak.....super impreska!
Bo tak właśnie bawimy się w Bydzi...czyli niec dodać i nic ująć....zapraszamy za rok
Witam wszystich!!!
Było naprawdę coolowo.Nieobecni mogą żałować.RULEZ ztym dojazdem to było tak: przejąłem prowadzenie(mieliśmy w plecy z czasem) a kolega powiedział"tu jest fajny parking".No to się zatrzymaliśmy na moment:
Droga w obie strony była również rewelacyjna!!!Niesamowita frajda.Muszę się pochwalić
200 na zegarku odnotowane.Szkoda,że tyle zakrętasów i niedzielnych... 
Było naprawdę coolowo.Nieobecni mogą żałować.RULEZ ztym dojazdem to było tak: przejąłem prowadzenie(mieliśmy w plecy z czasem) a kolega powiedział"tu jest fajny parking".No to się zatrzymaliśmy na moment:

freestyle
karaś napisał(a):bo pic, to trza umic

szpynda napisał(a):Muszę się pochwalić język 200 na zegarku odnotowane.Szkoda,że tyle zakrętasów i niedzielnych...
to ja też sie pochwale jak wrcałem z Bydgoszczy do domu to 210 wydusiłem z mojego FSa
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
kibel napisał(a):jak wrcałem z Bydgoszczy do domu to 210 wydusiłem z mojego FSaa do 200 biała fabia mi sie pupy trzymała
nie dała sie zgubić.
Z videoradarem ?
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):Z videoradarem ?
Z videoradarem jeździ czerwona

Hehehe – ja sobie kiedyś obeicałem że 200 tym autkiem na razie nie przkroczę – ale 197 też było po drodze (i to parę razy) – szczególnie na obwodnicy
Mam nadzieje że pozdrowień od niebieskich Panów nie otrzymam
D
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Mam szczera nadzieje ze polozenie nowego lakieru dotyczy tylko i wylacznie Madzi 626 a nie mnie 
-
Gość
Pod adresem http://www.tvgawex.pl/~g4026/Mazda/mysl/
znajdziecie dostarczone mi dzisiaj przez Malico zdjęcia z myślęcinka. sztuk 117, slideshow, thumbsy (trzeba czekać na załadowanie, nie blokować działania skryptu, polecane szybkie łącze
), rozdz. 800x600, jpg.
poniżej filmy
Jazda
Jazda 2
Mx3 slalom
Mx3 slalom2
Woofer
Zwierz i dziurka
Pozdrawiam
znajdziecie dostarczone mi dzisiaj przez Malico zdjęcia z myślęcinka. sztuk 117, slideshow, thumbsy (trzeba czekać na załadowanie, nie blokować działania skryptu, polecane szybkie łącze
poniżej filmy
Jazda
Jazda 2
Mx3 slalom
Mx3 slalom2
Woofer
Zwierz i dziurka
Pozdrawiam
tomala napisał(a):no huano ale nas juz nie dogoniles
usiadlem Wam na pupie az milo – tyle ze za krotka chwile sie opanowalem – w koncu wiozlem ze soba moj Skarbek... i shamowalem do 130...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
a Ja tak sobie siedzę i myślę że największym wydarzeniem byłoby wyjechać w takiej samej albo i podobnej ekipie do TORUNIA NA ZLOT OGÓLNOPOLSKI.
Na tą chwile zapowieda sie w Toruniu mniej Mx3 niż w Bydgoszczy było więc chłopaki MOBILIZACJA, brać ciotki, wujków, psy, koty i jedziemy
Na tą chwile zapowieda sie w Toruniu mniej Mx3 niż w Bydgoszczy było więc chłopaki MOBILIZACJA, brać ciotki, wujków, psy, koty i jedziemy
@Mistrzuniuniu – chlopcze uspokoj sie troszke bo do zlych ludzi startujesz...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
hmmm cóż więcej można tu napisać
no ja napisze ,że widzimy sie za roku w Bydgoszczy w powiększonej ekipie o piekną "skromną" osóbkę czyli..... o mnie
ps.cieszę sie ,że przestaliście już tak zacieszać a raz\em z wami mój mąż

ps.cieszę sie ,że przestaliście już tak zacieszać a raz\em z wami mój mąż

- Od: 29 lip 2005, 21:18
- Auto: mazda 121 :)
skoro już o pieknych mówimy to ja pewnie was za rok znowu swoją obecnością zaszczyce
A teraz
Pierwsze Primo:
co z filmem .. wszyscy co go chcieli dostali?? Jak ktoś został pominięty niech tu sie wpiszę bądź niech wali na PW do mnie lub RULESA.
Drugie Primo:
Farciarz co z twoim filmem?
Trzecie Priomo:
Czy ktoś może mi zgrać CD bądź udostępnić w sieci wszystkie, ale to wszystkie foty z Festiwalu?
Pozdrawiam
A teraz
Pierwsze Primo:
co z filmem .. wszyscy co go chcieli dostali?? Jak ktoś został pominięty niech tu sie wpiszę bądź niech wali na PW do mnie lub RULESA.
Drugie Primo:
Farciarz co z twoim filmem?
Trzecie Priomo:
Czy ktoś może mi zgrać CD bądź udostępnić w sieci wszystkie, ale to wszystkie foty z Festiwalu?
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Tomek
kibel napisał(a):Pierwsze Primo:
Płyta jutro będzie w fazie kopiowania DVD w celu rozprowadzenia dla wszystkich po 1 sztuce.
kibel napisał(a):Trzecie Priomo:
Ktoś może zgdać więc otrzymasz takową w Toruniu na zlocie
Pozdrawiam