Five
23:16:55
jutro ty byc?

Piotr
23:17:14
taaa

Five
23:18:02
na szprocie

Piotr
23:18:36
taaaa

Five
23:18:48
zuo

Piotr
23:19:02
why zuo?
23:19:08
lion, not zuo

Five
23:19:43
ZUO!

Piotr
23:19:48
w piątki tam inne śmieszne kluby pod tesco się ukazują...
23:19:51
może być zabawnie

Five
23:20:47
zapewne
23:20:58
ciwik klab brobmerg
23:21:06
be ka be

Piotr
23:21:19
chąda tim tesko

Five
23:21:20
golf rat stajla klub bydzia
23:21:39
tico tesco rally squad

Piotr
23:22:18
MX5 NC Roca Sedess Group

Five
23:23:12
RX7 Wpierdalejetaolej klub sposnored by Orlen Oil Group

Piotr
23:23:51
....Smarujet Apexy by Oil Metering Pump Squad

Five
23:27:05
TakSobieWmawiajaUserzyRXów Squad
23:27:08:D

Piotr
23:28:28
czemu wywaliłeś temat o 46 kunia chipie
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Jako, że jutro piątek, pod TESCO może zjechać kilka wesołych klubów lokalnych
Przed chwilą z Fivem pokusiliśmy się o wyliczenie ich na gadulcu. Oto, czego jutro możemy się spodziewać:
jak sie utrzyma taka pogoda (będzie mokrawo) lub będzie padać, to ja się pojawię astrolotem
szkoda mi brudzić auto mydło przed wyjazdem 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):jak sie utrzyma taka pogoda (będzie mokrawo) lub będzie padać, to ja się pojawię astrolotemszkoda mi brudzić auto mydło przed wyjazdem
rave, nie bądź Rysiek z Klanu i dawaj turbawką
dziękuję wszystkim za spota i temu jednemu (co się boi otwierać dach) za przejażdżkę 

Dzięki wszystkim za spota
Witam nową bladą twarz (kolegę od Cougar'a)
Jakby ktoś nie miał co dziś robić, to może wpaść do do Niemcza pogadać z BratemCukierka, ew. pomóc Łukaszowi ADHD
Jeszcze raz dzięki za wczorajsze spotkanko 
yasko napisał(a):Dzięki za spota.
Do pełni szczęscia zabrakło tylko białego cuda (niebieskie i czerwone sie pojawiły).
dzięki dzięki, uznam, ze to o mnie chodzi a nie o jakieś małolitrażowe, wirujące wydumki na złotych felgach
PS. yasko Ty byłes wczoraj o 20 na statoil? Robiłem wtedy tranzakcję zycia z kolegą irakleo Odebrałem zaciski z rx7 i są OGROMNE!
Adrenaline Addiction.
weede napisał(a):PS. yasko Ty byłes wczoraj o 20 na statoil? Robiłem wtedy tranzakcję zycia z kolegą irakleo Odebrałem zaciski z rx7 i są OGROMNE!
szkoda, że nie dałeś znać, chętnie poznałbym irakeo

ravestation napisał(a):weede napisał(a):PS. yasko Ty byłes wczoraj o 20 na statoil? Robiłem wtedy tranzakcję zycia z kolegą irakleo Odebrałem zaciski z rx7 i są OGROMNE!
i jeszcze mnie podwiózł na impreze! pozdrawiam jeśli to czyta.
Adrenaline Addiction.
ravestation napisał(a):weede napisał(a):PS. yasko Ty byłes wczoraj o 20 na statoil? Robiłem wtedy tranzakcję zycia z kolegą irakleo Odebrałem zaciski z rx7 i są OGROMNE!
Zaraz irak dostanei opr ze sie nei odezwal

Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):ravestation napisał(a):weede napisał(a):PS. yasko Ty byłes wczoraj o 20 na statoil? Robiłem wtedy tranzakcję zycia z kolegą irakleo Odebrałem zaciski z rx7 i są OGROMNE!
Zaraz irak dostanei opr ze sie nei odezwal
ale on z trasy śmiał Poznań – Gdańsk i to skodą
Adrenaline Addiction.
weede napisał(a):yasko napisał(a):Dzięki za spota.
Do pełni szczęscia zabrakło tylko białego cuda (niebieskie i czerwone sie pojawiły).
dzięki dzięki, uznam, ze to o mnie chodzi a nie o jakieś małolitrażowe, wirujące wydumki na złotych felgach![]()
PS. yasko Ty byłes wczoraj o 20 na statoil? Robiłem wtedy tranzakcję zycia z kolegą irakleo Odebrałem zaciski z rx7 i są OGROMNE!
Oczywiście, że Twoją MX-3 miałem na myśli.
Prawdopodobnie to byłem ja, potem jeszcze jechałem ulicą Konopną.
Pozdrawiam
yasko
yasko
Ok Tescospotacze
oraz wielbiciele plomienia i diód (to akurat do Pit'a), jutro wypad do Inowrocłopolis. Proponuje zgrupowanie pod Tesco (biedronka pewnie bedzie zamknieta) o godz. 11.30, wyjazd o 12.00.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Ok Tescospotaczeoraz wielbiciele plomienia i diód (to akurat do Pit'a), jutro wypad do Inowrocłopolis. Proponuje zgrupowanie pod Tesco (biedronka pewnie bedzie zamknieta) o godz. 11.30, wyjazd o 12.00.

sq2jul napisał(a):Do ekipy wybierajacej sie w niedziele na spot regionalny do Inowrocławia – proponuje wylot o godz. 11:30 z Łuczniczki.
normalnie przedstawiciel nie w temacie <pompa>
<hahaha><diabel>
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ok podejmuje sie ;p kara musi byc
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
niestety odpadam dzisiaj z wyjazdu do ina 
My też odpadamy
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Jak mówiłem ADHD i Five'owi wczoraj – nie mam nastroju na spotkania klubowe w obecnej sytuacji.