termis napisał(a):Można poprosić o przesłanie danych do ustawiania takiej pompy.
Tygrys20 napisał(a):Ja też bardzo proszę o dane do ustawienia takiej pompy.
Jak zeskanuję u kolegi to je prześlę.
www.mazdaspeed.pl
termis napisał(a):Można poprosić o przesłanie danych do ustawiania takiej pompy.
Tygrys20 napisał(a):Ja też bardzo proszę o dane do ustawienia takiej pompy.
Jacek_L 323 napisał(a):Mi też odmówił na początku twierdząc że tu nic nietrzeba regulować i jak chodzi to jeździć.
tomekrvf napisał(a):Ta pompa to Zexel czy Denso bo juz nie pamietam...
tomekrvf napisał(a):To w takim razie dziwi mnie to ze ludzie z Siedlec przyjezdzali do mnie z pompami
tomekrvf napisał(a):Jakie wstawiles koncowki wtrysku, chodzi mi o symbol i producenta?
tomekrvf napisał(a):A ile zaplaciles za te JC?
Myslisz ze na "oko" ustawi pompe ?tomekrvf napisał(a):A ma tan czlowiek stól probierczy?
Oj tak.tomekrvf napisał(a):....Mamy takich magików w kraju ze moznaby napisac o tym ksiazke
termis napisał(a):Prosze o dane do ustwienia pompy na adres
Panowie a czujnik zegarowy macie czy dane potrzeba dla fochowca?Tomi313 napisał(a):witam, to i ja bym prosił
Jaksa napisał(a):Panowie a czujnik zegarowy macie czy dane potrzeba dla fochowca?
tomekrvf napisał(a):To chyba chodzi o karte prob na stol probierczy a nie o statyczny poczatek tloczenia bo to mozna byloby wrzucic tutaj np: 1mm-+0.03 na 0 lub 10 stopni po GMP(to tylko przyklad)
Chyba ze tak , Ja tego nie robię...To zadanie dla pompiarzytomekrvf napisał(a):To chyba chodzi o karte prob na stol probierczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości