nowo kupiona mx3 – kilka pytań o obrotomierz.
faktycznie, chyba nie są zawyżone obroty, tylko źle pokazuje, bo przy 2500 silnika nie slychac. czyli czeka mnie wymiana licznika/zegarów czy cos jeszcze trzeba wymienić? zauważyłem jeszcze jedną usterkę mianowicie nie działają mi awaryjne światła, kierunkowskazy działają lewy miga szybko prawy wolno. Co to może być jakieś sugestie?
- Od: 3 kwi 2010, 20:39
wcześniej dałbym sobie rękę obciąć ze czerwone pole mam od 7000 , ale odebrałem samochód z przeglądu od mechanika i ..." nie miał bym kur...a ręki" . W związku z tym mam pytanie czy da sie zamontować zegary z 1.8 v6 od wersji z przed liftu do wersji po lifcie deski rozdzielczej ?
Zwierzak napisał(a):wcześniej dałbym sobie rękę obciąć ze czerwone pole mam od 7000 , ale odebrałem samochód z przeglądu od mechanika i ..." nie miał bym kur...a ręki" . W związku z tym mam pytanie czy da sie zamontować zegary z 1.8 v6 od wersji z przed liftu do wersji po lifcie deski rozdzielczej ?
Masz inne śruby, i nie pamietam czy tam nie masz licznika na linke jeszcze
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
chabas napisał(a):Zwierzak napisał(a):wcześniej dałbym sobie rękę obciąć ze czerwone pole mam od 7000 , ale odebrałem samochód z przeglądu od mechanika i ..." nie miał bym kur...a ręki" . W związku z tym mam pytanie czy da sie zamontować zegary z 1.8 v6 od wersji z przed liftu do wersji po lifcie deski rozdzielczej ?
Masz inne śruby, i nie pamietam czy tam nie masz licznika na linke jeszcze
na linkę było w SOHC, z tego co słyszałem w DOHC linki już nie było
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC

czyli te będą pasować do mojej po lifcie deski 96r ?