Ah..zacząłem nawet szukać opon i felg:)Może ktoś przy okazji poradzi jakie kapce zakupić na lato?
Silnik zgasł w czasie jazdy czy to poszedł rozrząd?
Wałki,paski,pompy,uszczelki powinny być na jutro.Nie wiem czy dostarczyć te krate browaru i wagon fajek ale mam nadzieje że bez tego się obędzie i główny chirurg w godzinach popołudniowych piątkowego dnia przywróci czerwoną GFke do życia.
Ah..zacząłem nawet szukać opon i felg:)Może ktoś przy okazji poradzi jakie kapce zakupić na lato?
- Od: 1 sty 2010, 21:55
- Auto: Opel Vectra 1.8 135KM 1997r
tadziol napisał(a):
jak dzisiaj zobaczyłem intercooler w pewnej GF-ce to zaraz promile odparowały.....
Jak dowiedziałem się, że mam dziurawy intercooler (a myślałem, że moja madzia taka zmulona jest z natury:)) to promile wieczorem się pojawiły.
tadziol napisał(a):a wziął ktoś pod uwagę,co będzie jak w czwartek zaleję ryja z samego rana??
Jeśli po robocie przy pewnej GF-ce to ok
tadziol napisał(a):AlbatrosGrodno napisał(a):Stany przedzawałowe to dla mnie pikuś...
Czy ktoś umie oprócz kolegi qlesh`a wyrazić chociaż odrobinę współczucia?
A te momenty zwątpienia to u kogo?Bo ja już nie ogarniam tematu..
spoko...kolega sebaloz przez chwilę wątpił w to co mówię będąc u mnie,bo jeszcze niezwyczajny mojego humoru![]()
Początkowo myślałem, że Tadziol to czubek
Ostatnio edytowano 7 kwi 2010, 18:57 przez Sebaloz, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 5 mar 2010, 23:08
- Auto: 626GW DiTD '00 101KM
Sebazol,w jakim jest teraz stanie moje DitD ? 
mhym...to ciekawe spostrzeżenie.
AlbatrosGrodno napisał(a):Nie wiem czy dostarczyć te krate browaru i wagon fajek ale mam nadzieje że bez tego się obędzie i główny chirurg w godzinach popołudniowych piątkowego dnia przywróci czerwoną GFke do życia.
Znowu próbujesz oszczędzać? Jeden raz Ci nie wystarczy?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Ależ ja na autach nigdy nie oszczędzałem!Miałem już 4 w swoim krótkim życiu od polonezów do Mazd i nigdy na częściach i konserwacjach nie oszczędzałem,nie wiem skąd Ci się to wzięło.A że dla Data Auto Tychy oryginalne części Made In Japan to niemieckie zamienniki to ja na to nic nie poradze.
Nie wiem czy te krate i wagon fajek traktować poważnie..bo dla mnie to żaden problem
Nie wiem czy te krate i wagon fajek traktować poważnie..bo dla mnie to żaden problem

Ja bym już chciał zacząć jeździć..
Zawieź parę piwek, zobaczysz jaki będzie zakłopotany
ale cicho, ja tego nie mówiłem.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

O nagrodach i wyróżnieniach będziemy rozmawiać po zakończeniu prac.
say napisał(a):AlbatrosGrodno, ale na chirurgu próbujesz oszczędzić, niedopuszczalne, jeszcze się rączka omsknie i jakaś żyłka pęknie
podzielam całkowicie Twoje zdanie say

P.S. połowa kraty browara leci DHL-em do szczecina

Jak madzia będzie jeździć zdrowo,to będą kraty wagony i poduszki...
Z Daty bedą wymagać faktury .. a ja na to a jak nie będzie?
tadziol napisał(a):say napisał(a):AlbatrosGrodno, ale na chirurgu próbujesz oszczędzić, niedopuszczalne, jeszcze się rączka omsknie i jakaś żyłka pęknie
podzielam całkowicie Twoje zdanie say![]()
P.S. połowa kraty browara leci DHL-em do szczecina
Jak do Tychów DHL nie dojeżdża to sam po drodze chętnie zajadę po swoją część

AlbatrosGrodno napisał(a):Jak madzia będzie jeździć zdrowo,to będą kraty wagony i poduszki...
to zamiast faktury pierd.....esz "oryginalnym"paskiem rozrządu w biurko tego zasranego bajzlu i powiesz,że w zanadrzu masz jeszcze wałek rozrządu,a to już nieco twardsze badziewie i biurko może tego nie strzymać,podobnie jak nerwy Twojego szwagra i paru innych przychylnych Ci osób z południa polski
Ty też domagałeś się sprawnego pojazdu-DOSTAŁEŚ TAKOWY
może i owszem,ale bez wspomagania hamulców

AlbatrosGrodno napisał(a):O nagrodach i wyróżnieniach będziemy rozmawiać po zakończeniu prac.
Noo, tak sie zaklopocze, ze az zacznie belkotac
Tez miewam niedaleko do Tych, jesli bede przejezdzal, nie omieszkam zajrzec...
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Na dziś miały dojść części..