Komunikat ws. działania forum

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez Adaś » 8 lut 2010, 22:30

tco_tm napisał(a):
Adaś napisał(a):Mam nadzieję, że w wersji finalnej po kliknięciu na linka zamieszczonego na forum, nie będzie wchodziło na danej karcie na stronę z linka, tylko otwierać ją w nowej karcie, tak jak było to do tej pory :D

Decyzję gdzie zostanie otwarty link pozostawiamy użytkownikowi. Otwieranie w nowym oknie jest możliwe razem z ctrl'em lub środkowym klawiszem myszki. :)

A nie da się tego w profilu ustawić, żeby defaultowo otwierało się w nowej karcie? Wydaje mi się, że tak będzie ergonomiczniej jednak, niż za każdym razem pamiętać o combo na klawiszach :)
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez huher » 8 lut 2010, 23:22

oj tam narzekacie, było dobrze no ale jak już jest zmienione to i tak każdy się rpzyzwyczai i za dwa trzy tygodnie juz nikt nie ebdzie zwracał na to uwagi. Mi równiez się bardziej podobało tamto ale, jeżeli chodzi o praktycznośc to to jest lepsze bo szybciej znajdziesz to czego szukasz. najważniejsze zeby działało i żebyśmy mogli dalej z niego kożystać. na moje to może być nawet różowe byle bym mógł wejśc w spotkania regionalne i umawiać sie.
Obrazek
Forumowicz

Od: 19 kwi 2009, 17:57
Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG

Postprzez Adaś » 8 lut 2010, 23:37

huher napisał(a):oj tam narzekacie

Tu nie chodzi o narzekanie, ale bardzo istotną funkcjonalność, do której ludzie przez lata się przyzwyczaili. Mnie to bardzo irytuje na innych forach, jak link otwiera mi się w tej samej karcie, a potem trzeba cofać.
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez Globy » 10 lut 2010, 19:14

Też wolałbym linki zewnętrzne (przyzwyczajenie), chociaż rozumiem – słuszną – logikę Pawła. Co do klikania, wystarczy mieć trzeci przycisk myszy ;)
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez CezaR83 » 6 kwi 2010, 17:54

08 lut 2010 10:35

Globy napisał(a):Drodzy Forumowicze,

aktualny layout i funkcjonalności forum to ROZWIĄZANIA TYMCZASOWE. Prosimy o cierpliwość i wstrzymanie się z ocenami, ponieważ adaptacja całego planu reorganizacji forum włącznie z poprawkami potrwa jeszcze kilka dni. Dziękujemy za uwagę i przepraszamy za utrudnienia.

Jak tam Pawle? ;)
Na jakim jesteś etapie? {wiem,pewnie juz nie raz Marcin o to pytał :P}
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi