Zegary w Premacy

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez strOOs » 4 kwi 2010, 13:22

Witam.

Czy moglby mi ktos byc takim milym czlowiekiem i umiescic tu foto zegarow od Premacy "od tylu" ? Chcialem porownac kostki z zegarami z 323F.

Bede wdzieczny – wesolych! :)

Mikolaj
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
Forumowicz

Od: 17 lis 2005, 00:24
Auto: 323F BJ FP LPG

Postprzez Yard » 4 kwi 2010, 16:01

Masz to na mojej stronie.
Moderator

Od: 13 mar 2004, 22:32

Postprzez strOOs » 4 kwi 2010, 16:46

Ok dzieki :)

Czyli moze uda sie je dopasowac do BJ zeby zrobic kompa pokladowego w zegarach.

Jakbys chcial do galerii skany broszury Premacy to daj znac.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Forumowicz

Postprzez zenonnoly » 7 kwi 2010, 21:18

witam mam pytanko co do zegarów czy podeszły i czy działa wszystko ok? Chciałbym też taki myk zrobić, pozdrawiam wszystkich mazdowiczów
zenonnoly

Postprzez strOOs » 7 kwi 2010, 21:30

Nie mam zegarow od Premacy, na razie pauza w przerobkach uwagi na finanse ;)

Jak zrobie to dam znac = jak znajde Premacy z komputerem do testow.
Forumowicz

Postprzez stolar1 » 5 paź 2013, 09:15

Nie chcę zakładać nowego wątku a temat podobny więc odświeżę ten ( jeśli coś jest nie tak moderatorzy będą wiedzieli co mają robić ;) )
Czy ktoś próbował przełożyć w zegarach od Mazdy Premacy same tarcze zegarów ( czarne na białe lub odwrotnie) Widziałem w poście Yarda zegary rozebrane ale nie do tego punktu który mnie interesuje. Czy jest to możliwe do wykonania samemu ?
Małą edycja:
Wziąłem się za rozbieranie ale zatrzymały mnie wskazówki, boję się ściągnąć bo nie wiem czy ( jak zwykle) czegoś nie urwę :(
Pomóżcie <nauka>
Początkujący

Od: 24 mar 2011, 00:10
Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD, 101KM, 2001rok, czarna jak noc, drugi silnik, druga turbina