PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
O żesz Ty kapusiu!!! Co do inowrocławia, to sprawa się jeszcze dogaduje, ale mam nadzieję, że nie będzie większych przeszkód. Daj znać jak już będzie Ci autko buceć, to zalecę zobaczyć.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Witam
Od tygodnia jestem szczęśliwym włąscicielem mazdy 6 2004 r kombi 2.0 diesel 120 km.
Czekam na spotkanie aby poznać kolegów osobiście.
Pozdrawiam wszystkich
Adam z Płocka
http://www.acomputers.com.pl
Od tygodnia jestem szczęśliwym włąscicielem mazdy 6 2004 r kombi 2.0 diesel 120 km.
Czekam na spotkanie aby poznać kolegów osobiście.
Pozdrawiam wszystkich
Adam z Płocka
Mazda 6 2.0
- Od: 8 kwi 2010, 20:15
- Auto: Mazda 6
2.0 diesl 121 km
Witamy witamy
Miło poznać, a skoro mowa o spotkaniu to póki co na tą chwilę w niedzielę jedziemy na spotkanie regionalne do Inowrocławia. Jeśli masz ochotę i czas możesz do nas dołączyć i jechać z nami. Jeśli nie pasuje Ci akurat ten termin to najbliższy termin spotkania powinien być w następną niedzielę
Do Inowrocławia na razie z Płocka jedzie nas dwóch.
Mam prośbę, gdybyś mógł w profilu uzupełnić miasto, z którego pochodzisz i model autka, którym się poruszasz. Oczywiście zapraszamy do śledzenia tego wątku jak i czaterii oraz całego forum
Mam prośbę, gdybyś mógł w profilu uzupełnić miasto, z którego pochodzisz i model autka, którym się poruszasz. Oczywiście zapraszamy do śledzenia tego wątku jak i czaterii oraz całego forum
Foty z Inowrocławia -->> 11.04.2010r. – Spot regionalny Inowrocław
Dzięki Krzychu za wspólny wypad, szkoda, że tylko we dwóch, ale szykujcie się na połowę maja, tym razem Grudziądz
Przy okazji, spocik w niedzielę ?
Dzięki Krzychu za wspólny wypad, szkoda, że tylko we dwóch, ale szykujcie się na połowę maja, tym razem Grudziądz
Przy okazji, spocik w niedzielę ?
No widzę po fotkach że było nieźle choć spodziewałem się że będzie jeszcze więcej samochodów ale i tak
. To może teraz u nas coś robimy w niedzielę nad Wisłą to w końcu poznam parę nowych osób chyba
?

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Autek było na początku 13, miało być więcej, ale niektórzy ze względu na ostatnie wydarzenia woleli po prostu zostać w domach i zrezygnowali z przyjazdu. Mimo to było naprawdę sympatycznie i miło
Myślę, że na dzień dzisiejszy spotkajmy się we własnym gronie, chyba, ze ktoś z zewnątrz będzie miał ochotę podjechać to nie widzę problemu. Nie mam nic przeciwko zrobieniu regionalnego spota, ale nad tym trzeba się zastanowić i pomyśleć trochę
Wracając do naszego spocika to jak zwykle proponuję niedzielę, tym razem nad Wisłą (mam nadzieję, że pogoda wyklaruje się już na dobre), godzinka bez zmian czyli 12:00
Co dalej, pomyślimy na miejscu
Co Wy na to ?
W czaterii będziemy mogli ponownie ponawijać na temat majowego wyjazdu na spot regionalny do Grudziądza, który jest planowany na niedzielę 16.05. Warto by było, żebyście mogli sobie spróbować zarezerwować cały ten wolny dzień i żebyśmy w końcu wyjechali naprawdę mocną grupą
Wracając do naszego spocika to jak zwykle proponuję niedzielę, tym razem nad Wisłą (mam nadzieję, że pogoda wyklaruje się już na dobre), godzinka bez zmian czyli 12:00
Co Wy na to ?
W czaterii będziemy mogli ponownie ponawijać na temat majowego wyjazdu na spot regionalny do Grudziądza, który jest planowany na niedzielę 16.05. Warto by było, żebyście mogli sobie spróbować zarezerwować cały ten wolny dzień i żebyśmy w końcu wyjechali naprawdę mocną grupą
Prawdopodobnie ja też przyjadę
Oczywiście jak będzie ładna pogoda i nic mi nie wyskoczy... 
DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
Wobec tego że na Niedziele jest planowany pogrzeb Pary Prezydenckiej wydaje mi się że nasz spocik mógłby być troszkę nietaktowny.
Jak by nie patrzył niezależnie od przekonań politycznych ale większość ludzi będzie siedziała w domu i oglądała transmisję z pogrzebu ma być to dzień wolny od pracy a my od tak po-prostu mielibyśmy się spotkać i rozmawiać o pupie Maryny.
Uważam że ta jedna Niedziele możemy sobie odpuścić.
Jak by nie patrzył niezależnie od przekonań politycznych ale większość ludzi będzie siedziała w domu i oglądała transmisję z pogrzebu ma być to dzień wolny od pracy a my od tak po-prostu mielibyśmy się spotkać i rozmawiać o pupie Maryny.
Uważam że ta jedna Niedziele możemy sobie odpuścić.
Kera
W takim razie proponuje ten kto chce niech w niedziele nie przyjeżdża a pozostali mogą przybyć dlaczego mamy robić jak reszta i siedzieć w domu, w końcu każdy na swój sposób uczci pamięć o zmarłych. Ja przyjadę nie wiem jak reszta.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):W takim razie proponuje ten kto chce niech w niedziele nie przyjeżdża a pozostali mogą przybyć
I tak zrobimy, kto będzie chciał zostać w domu to nie widzę problemu. Każdy niech sam podejmie decyzję. Nikt na pewno nie będzie miał nikomu za złe, że się pojawił lub nie
Szczerze mówiąc, to już mi trochę bokiem wyłazi temat tej katastrofy. Odpalić tv nie można, bo w kółko to samo. Ile można? Ja się piszę, jeśli mi nic w ostatniej chwili nie wyskoczy. Co do tego Inowrocławia, to jak na tak szeroko zakrojony rozrzut (Ino, Brzydgoszcz, Grudziądz, Płock), to szału raczej nie było jeśli brać pod uwagę frekwencję
Jak dobrze pójdzie, to u nas na spocie niedługo będzie więcej
? Zerknę na ten Grudziądz, ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie. Nasza dostała dzisiaj komplet nowych płynów (chłodniczy, hamulcowy i olejek) i w dalszym ciągu utrzymuje świetną formę hehe Życzę wszystkim takich egzemplarzy. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Marcin, tak jak wcześniej pisałem, wiele osób zrezygnowało z przyjazdu ze względu na sobotnie wydarzenia, stąd ta niższa frekwencja
, ale najważniejsze, ze spot był bardzo udany i przyjemny 
Kulun napisał(a):I ja się w niedziele pojawię.

Tak jak już wcześniej pisaliście – każdy uczci ofiary katastrofy na własny sposób, ja przyjadę i myśle że możemy na miejscu wspólnie pomyśleć np. o minucie ciszy poświęconej ofiarom tych tragicznych wydarzeń... A siedzenie i patrzenie w telewizor i tak niewiele da – tymbardziej że cała transmisja będzie prawdopodobnie powtarzana jeszcze kilkukrotnie i każdy kto chciałby ją obejrzeć napewno znajdzie odpowiednią dla siebie godzinę powtórki...
Ale, oczywiście każdy zrobi tak jak chce... 
DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
niedziela, jestem 
- Od: 29 gru 2008, 03:17
- Auto: Było czerwone Z5, Jest srebrne BP05
tkonarzewski napisał(a):niedziela, jestem
Witamy i oczywiście jak najbardziej zapraszamy