Możemy coś przed świętami pomysleć
STARACHOWICE – spotkania regionalne
Ja w tym tygodniu co będzie raczej nie dam rady,
pencel18 napisał(a):Widzę, że nie tylko ja się zmagam z wydechem![]()
U mnie wystarczyło tylko kawałek blachy odgiąć...i już jest "cichutno" (gdyby nie to że plastiki w środku mi trzeszczeć zaczęły)
Jak by coś to na tygodniu możemy się styknąć:) tylko żeby deszczu nie było, bo Madzia czysta xD
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
No możemy coś pomyślec jak będzie ładna pogoda.
vipsoke zmobilizowałeś mnie do zrobienia sobie tych blaszek zaczepów do obudowy filtra powietrza , no i już gotowe , wypalone zamontowane i przyjemniej otworzyc maskę bo nie ma taśmy dookoła filtra.
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to w ramach informacji chciałem dodac że otworzyli u nas w mieście filie Inter Cars byłem nawet sporo części jest , z cenami niewiem bo chciałem katalizator ale nie było zamiennika , ale jakieś zniżki są chyba.
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to w ramach informacji chciałem dodac że otworzyli u nas w mieście filie Inter Cars byłem nawet sporo części jest , z cenami niewiem bo chciałem katalizator ale nie było zamiennika , ale jakieś zniżki są chyba.
Jeśli chodzi o tanie części, to POLECAM sklep HighGear przy ulicy Targowej, dokładnie na przeciwko kolektury LOTTO na targowicy (tam gdzie zwykle mamy spoty). Kupowałem ostatnio amory, sprężyny, łączniki i ceny mówiąc krótko mnie rozjebawszy
najniższe w całym mieście.
Jest Ryzyko, Jest Zabawa...!!!!
- Od: 20 sie 2008, 23:41
- Auto: Było:
323F BA 1.5 16V 96r.
323F BA 1.5 16V 97r.
323F BA 1.8 16V 97r.
M6 GY 2.3 16V 07r.
jest: M6 GH 2.5 MZR 10r.
Nigger napisał(a):Jeśli chodzi o tanie części, to POLECAM sklep HighGear przy ulicy Targowej, dokładnie na przeciwko kolektury LOTTO na targowicy .
Dobrze wiedzieć , – po ile płaciłeś za łączniki ? ja z RAMECHu płaciłem po 30zł/szt
jak szwagier do mnie nie przyjedzie to ja podjade o 18.00
no i udało się załatwiłem . Godzina czasu i jest OK
No , myślę że tak. A tak jak mówiliśćie galeria jutro nieczynna.
Madździarze jak ktoś chętny na jutro na pocykanie fotek to zapraszamy ok 16 
My po myjni na strefe z jeszcze zajechaliśmy z Pencelem
A na myjni jeszcze Arek do nas dotarł
:)
Są chętni na jutro?
My po myjni na strefe z jeszcze zajechaliśmy z Pencelem
A na myjni jeszcze Arek do nas dotarł
Są chętni na jutro?