ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
I po spocie, frekwencja juz bardziej wiosenna, 13 aut jesli sie nie myle, nawet jakis rozowy Ford sie trafil
– pogrillowane, pojedzone, pogadane
Jakies fotki byly robione, ale to juz autorzy musza wrzucic 

No proszę Cię tylko nie różowy
ale panterka na masce niezła co nie
no co niektórzy woleli sajgonki niż grilla 
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
14 autek?? no to musialo byc super!!
szkoda ze i mnie z Wami nie bylo ale jak pisalem na czaterii bylem dzisiaj na zakupach
no i czego nie moge przebolec to gajosowego karczku ktorego nie bylo mi dane sprobowac
szkoda ze i mnie z Wami nie bylo ale jak pisalem na czaterii bylem dzisiaj na zakupach
no i czego nie moge przebolec to gajosowego karczku ktorego nie bylo mi dane sprobowac
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
umcyk napisał(a):14 autek?? no to musialo byc super!!
Byłoby 15 ale moja zareagowała na komendę "zdech pies" i się już nie rusza.
Spot udany. Probe w wersji camo rulez
Sezon Grillowy otwarty

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
z relacji widac że spocik udany..
i tak trzymac
,
co do nastepnego.., kiedy robimy
, wypadało by w niedziele, ale niedziela (04.04) to święta, wiec robimy we wtorek 06.04, czy dopiero w niedziele 11.04

edit.
ostatnio mało ludzi się wypowiedziało w kwestii wyboru miejsca spotu, wiec myślę że teraz, czyli przy wyborze terminu następnego spotu zastosujemy ankietę, będzie prościej

co do nastepnego.., kiedy robimy
edit.
ostatnio mało ludzi się wypowiedziało w kwestii wyboru miejsca spotu, wiec myślę że teraz, czyli przy wyborze terminu następnego spotu zastosujemy ankietę, będzie prościej
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

dokładnie, ankieta dobry pomysł.
z racji poprawy pogody można spoty robić w jakimś fajnym miejscu
Kaloryfer albo Młynek – na grilla
albo gdzieś na powietrzu, gdzie będą ławeczki, jakiś ogródek
z racji poprawy pogody można spoty robić w jakimś fajnym miejscu
Kaloryfer albo Młynek – na grilla
albo gdzieś na powietrzu, gdzie będą ławeczki, jakiś ogródek
-
Ania_TM
Majki co miałeś na myśli hehe 
nieładnie pod wpływem alko na forum pisać
odnośnie spota, można zmienić na wcześniejszą godzinę nasze spotkania- żeby pogodę wykorzystać i spędzić miło popołudnie w niedzielę
nieładnie pod wpływem alko na forum pisać
odnośnie spota, można zmienić na wcześniejszą godzinę nasze spotkania- żeby pogodę wykorzystać i spędzić miło popołudnie w niedzielę
-
Ania_TM
nie wiem czy tego chcecie ale foty od wczoraj wiszą w sieci 
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
no to zapodaj temat, chetnie zobacze swoja niewydarzona gebe 
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
A no bo po pierwsze nie ten temat a po drugie miało być:
Wiela nas do kielona czyli ilu pije
Wiela nas do kielona czyli ilu pije
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Rzucilo mi sie w oczy ze ludzie ze skierniewic robi w koncu jakiegos spota po swietach w Niborowie a przynajmniej maja taki plan. Moze bysmy sie dolaczyli i zrobili z tego jakis wiekszy spot pseudo wojewodzki? Chociaz to okreslenie troche na wyrost
ale pomysl wydaje mi sie, ze jest fajny i do realkzacji. Trzeba tylko ogarnac jakks fajny termin zeby pasowalo jak najwiekszej liczbie osob. Sorry za brak polskich znakow. 
Idea jak najbardziej do pozytywnego rozpatrzenia:)
Pozostaje tylko kwestia organizacji i dojazdu. Nie każdemu będzie pasowało gdzieś tam jechać dalej.
A może by tak zaprosić Ich do Nas np na grilla na młynku?
Wydaje mi się że skoro już gdzieś się wybierają ludziki to i do Łdz będą mogli zawitać:)
I będzie międzymiastowy spot:)
Pozostaje tylko kwestia organizacji i dojazdu. Nie każdemu będzie pasowało gdzieś tam jechać dalej.
A może by tak zaprosić Ich do Nas np na grilla na młynku?
Wydaje mi się że skoro już gdzieś się wybierają ludziki to i do Łdz będą mogli zawitać:)
I będzie międzymiastowy spot:)

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
pomysł dobry , może się uda 
ja bym chętnie zrobiła spota z ludźmi z PTB i okolic, ale to ciężko im coś ustalić. Mieliśmy spotkać się w Kruszowie w karczmie, ale nie wyszło nic z tego
Nieborów- ciekawy pomysł
mam nadzieję, że termin przypasuje dużej liczbie ludzi. według mnie niedziela po obiadku w sam raz na taki wyjazd
a okolica ładna na spacery 
ja bym chętnie zrobiła spota z ludźmi z PTB i okolic, ale to ciężko im coś ustalić. Mieliśmy spotkać się w Kruszowie w karczmie, ale nie wyszło nic z tego
Nieborów- ciekawy pomysł
-
Ania_TM
próbowaliśmy juz w ubiegłym roku zrobic wspólnego spota 2 razy z ekipą z piotrkowa.., jednak nie wypaliło, sami widzicie ilu ludzi pisze dziennie w ich watku.., jak ktoś coś napiszę, za 2 dni ktoś inny odpowie, a najgorsze jest to że tam teraz zaglądają 2, czasem 3 osoby...
, ale nic, można pomyslec.., a moze tym razem się uda
, tylko myslę że dopiero za jakies ok. 2 miesiące jak przykł. na Młynku będzie już całkowicie sucho i klapnąc na trawce będzie juz można
, nawet kiedys pisałem do adidoma że taki spocik można koło Bełchatowa, czyli np na Słoku wyrychtowac, też fajna okolica.., zobaczymy
,
teraz co do naszego spota.., robimy go jak wynika z ankiety 11.04.w niedziele, mysle że następnej ankiety juz nie potrzeba robic , jeżeli chodzi o miejcse.. i z racji tego że więcej ludzi jest z okolic Młynka , niż kaloryfera,
więc, spota na otwarcie sezonu grillowego robimy; 11.04. w niedziele o godz. 17ej na Młynku
teraz co do naszego spota.., robimy go jak wynika z ankiety 11.04.w niedziele, mysle że następnej ankiety juz nie potrzeba robic , jeżeli chodzi o miejcse.. i z racji tego że więcej ludzi jest z okolic Młynka , niż kaloryfera,
więc, spota na otwarcie sezonu grillowego robimy; 11.04. w niedziele o godz. 17ej na Młynku
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.