kwiatek1980 napisał(a):POTWIERDZAM potwierdzam serwis na Inowrocławskiej nie jest taki dobry ja przeżyłem szok po wizycie u nich.Może są fajni jak trzeba przy samochodzie dywaniki wytrzepać ale jak jakaś poważna usterka to roboczogodziny się nawarstwiają a diagnozy nie potwierdzają(mi chcieli wymieniać wtryski za 18000 pln a skończyło się na wizycie w Osielsku i koszcie naprawy 800PLN I TO NIE BYŁY WTRYSKI)
KOLEGO kto Ci chciał wymienić wtryski jak ty dyskutowałeś 15 minut o tym czy będziesz miał pieniążki na sprawdzenie ewentualnie wymianę SCV

Chcesz to wkleje Twoje zlecenie warsztatowe :
-sprawdzenie zaworu SCV (wymiana na nowy gdyby był niepotrzebny nie musisz go kupować) zrobiono
-sprawdzenie samochodu pod IDS-em zrobiono
-próba przelewowa wtryskiwaczy zrobiono
podałem Ci adres Mabi Denso W-wa w, którym proponowaliśmy Ci abyś zlecił sprawdzenie swoich wtryskiwaczy ponieważ próby przelewowe wskazywaly na duże rozbieżności ,dlatego proponowałem zacząć od wtryskiwaczy ALE NIE OD WYMIANY chyba nikt nie jest idiotą i nie wymieni w starej GG nowych oryginalnych wtryskiwaczy zresztą znałeś ceny używanych z allegro.
zapłaciłeś 350 zł netto.
Można tu by długo pisać -ale po co ?
Pisz co chcesz ale prawdę a nie bzdury. Jeżeli twierdzisz ,że było inaczej przyjedż do szefa i porozmawiaj.
RF5C-13-H50A 5.388,24 CENA Z EPC ASO GORZÓW WLKP .