BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
będzie pogoda będzie toples 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Zdecydowanie za daleko mam... sorry, ale postarajcie się następnym razem spotkać się gdzieś bliżej.
taka pogoda, że nie wiem czy ściągać HT...

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
weede napisał(a):za póżno zobaczylem, a kreciłem sie duzo po miescie.
BTW jest druga biała mx-3 v6 tyle, ze seria w Bydgoszczy. Ale od jutra nie da się mojej i tamtej pomylić
Na świeckich numerach, serwisowania w Euro-Tim'ie. Była na sprzedaż swego czasu.
Fiveopac napisał(a):
spojrzcie (billboard) jakie graty mozna kupic w bydgoskim kauflandzie

Fiveopac napisał(a):
to zdjecie zatytulowalbym 'W oczekiwaniu na kochajacego inaczej...'

Pit napisał(a):Była na sprzedaż swego czasu.
jezeli to ta sama o ktorej myslimy to stala jakies pol roku w komisie na Fordonskiej.
Hehe
Paweł, wiem, że jesteś wygłodniały, ale zdjęcie mojego zadu mógłbyś zachować w prywatnej kolekcji
(...)
Dzięki za spota, fajnie, że ludzie dopisują. Miło było pogadać chwilkę dłużej z db0511 – mam nadzieję, że będziesz wpadał na pogaduchy częściej – bardzo miło się gaworzyło
Fajne miejsce na spotkania, świetne do fotografowania
Pogoda nawet całkiem niezła
Mały przedsmak foteczek robionych moim wątpliwej jakości miniaparatem 

(...)
Dzięki za spota, fajnie, że ludzie dopisują. Miło było pogadać chwilkę dłużej z db0511 – mam nadzieję, że będziesz wpadał na pogaduchy częściej – bardzo miło się gaworzyło

jutro przedzwonię do pana Benka
dzięki 
Pit napisał(a):HehePaweł, wiem, że jesteś wygłodniały, ale zdjęcie mojego zadu mógłbyś zachować w prywatnej kolekcji
![]()
(...)
Dzięki za spota, fajnie, że ludzie dopisują. Miło było pogadać chwilkę dłużej z db0511 – mam nadzieję, że będziesz wpadał na pogaduchy częściej – bardzo miło się gaworzyłoFajne miejsce na spotkania, świetne do fotografowania
Pogoda nawet całkiem niezła
Mały przedsmak foteczek robionych moim wątpliwej jakości miniaparatem
Super spotek
Sprzedam zestaw do pielęgnaci lakieru Meguiar's
[url]http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=80&t=126720[/url]
[url]http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=80&t=126720[/url]
a ja zglaszam reklamacje zul mial z jakiego dziwnego numeru wysylac sms – a nie czlowiek zmeczony wedzeniem nie wejdzie na forum i od razu go wszystko mija
no chyba ze juz nie chcecie mnie ogladac to wystarczy wprost powiedziec
no chyba ze juz nie chcecie mnie ogladac to wystarczy wprost powiedziec
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
tato, tato.... 
dla realizacji tej inicjatywy, potrzebuje telefon bez simlocka, ktory umozliwi wysylanie sms'ow do wielu adresatow (a najlepiej do calej grupy). Masz takowy na stanie do oddania?
Karte SIM juz mam od dawien dawna, nawet ja doladowalem 
EDIT:
aaaa i oczywiscie raz na jakis czas trzeba by zrobic zrzute na doladowanie karty.

szkodnik_byd napisał(a):a ja zglaszam reklamacje zul mial z jakiego dziwnego numeru wysylac sms – a nie czlowiek zmeczony wedzeniem nie wejdzie na forum i od razu go wszystko mija
dla realizacji tej inicjatywy, potrzebuje telefon bez simlocka, ktory umozliwi wysylanie sms'ow do wielu adresatow (a najlepiej do calej grupy). Masz takowy na stanie do oddania?
EDIT:
aaaa i oczywiscie raz na jakis czas trzeba by zrobic zrzute na doladowanie karty.
adhd jak zwykle super
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–