Efka napisał(a):a rozkładane masz fotele ?bazyl wspaniały napisał(a):Ja biorę namiot, a w końcu i tak będę spał w samochodzie
no ba, kładę tylną kanapę i tapczan się robi
 . Jak poprosisz to pozwolę potestować
 . Jak poprosisz to pozwolę potestować www.mazdaspeed.pl
Efka napisał(a):a rozkładane masz fotele ?bazyl wspaniały napisał(a):Ja biorę namiot, a w końcu i tak będę spał w samochodzie
prezes83 napisał(a):Efka napisał(a):wolę jednak w duecie
będziesz musiała zabrać misia

Efka napisał(a):wolę jednak w dueciebazyl wspaniały napisał(a): Na przednich fotelach fajniej, ale jednoosobowo. Jak poprosisz to pozwolę potestować

ale dziękuję za chęć poświęcenia.. no nic, szukam dalej

Kto powiedział że na jednoosobwym można tylko w pojedynke??

benen napisał(a):Pytanie: Jakie rozrywki są w planie? Czy jest jakiś plan???
Oprócz "integracji" oczywiście...

benen napisał(a):No, widzę, że nie będę czuł się osamotniony

bazyl wspaniały napisał(a):Na drugi dzień opowiem Wam co robiliście
prezes83 napisał(a):bazyl wspaniały napisał(a):Na drugi dzień opowiem Wam co robiliście
wątpie żebyś zdążył zarejestrować wszystko... będziesz musiał auta pilnować...tak zareklamowałeś że takie wygodne do spania

Powiedział, że bywa na ciekawych spotkaniach
 Powiedział, że bywa na ciekawych spotkaniach  . Stwierdził, z wielką dozą zadumy, że podczas jego spotkań ludzie się radują
 . Stwierdził, z wielką dozą zadumy, że podczas jego spotkań ludzie się radują  , czytują mądre książki
 , czytują mądre książki  . Podejrzewam
. Podejrzewam  zorganizujemy coś na wzór opowieści tego kolesia...
  zorganizujemy coś na wzór opowieści tego kolesia...  i utkwi nam w pamięci każda chwila...
  i utkwi nam w pamięci każda chwila...  

i zagadywali mnie o ewentualny udział w jakimś soborze świadków coś tam, coś tam
 i zagadywali mnie o ewentualny udział w jakimś soborze świadków coś tam, coś tam  

Siw-y napisał(a):A jak z kosztem bo jakoś znaleźć nie mogę
buczos napisał(a):Domki bungalow:
Domki o standardzie podstawowym
2 osoby = 60 zł
3 osoby = 80 zł
4 osoby = 100 zł
Domki o standardzie podwyższonym ( pełen węzeł sanitarny, Kuchnia, tv, lodówka, radio, czajnik, naczynia itp)
2 osoby = 100 zł
3 osoby = 120 zł
4 osoby = 150 zł

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości