Uwagi do funkcjonowania forum
tco_tm napisał(a):Zła wiadomość jest taka, że modyfikacje do forum raczej nie pojawią się przed zlotem w Koninie. Dobra wiadomość, to że w ciągu kilku dni postaramy się poprawić strukturę i regulaminy, co jak rozumiem w tej chwili jest najbardziej zniechęcające przy przeglądaniu.
Przemówił

Paweł pamiętaj, dziewice czekają
Da się włączyć u nas funkcję ważności tematu przez 1, 2, 3 dni itd. o której decyduje autor lub moderator? Domyślnie żeby było bez limitu, ale w razie czego mod przy bezsensownym temacie odsyłał do właściwego, a temat sam by się wygaszał (usuwał).
Widze, ze sortowanie wg. aktywnosci w danych poddzialach w dziale 'Klubowicze/Nasze Mazdy' juz dziala – good job 

O jak super, że w końcu forum wychwytuje obrazki szersze niż 800px i nie pozwala dodać 
Też to zauważyłem
Jak wysyłałem posta z obrazami [zmienionymi na 800x] to za pierwszym razem mnie nie wpuściło, ale za drugim już tak. Więc nie do końca to działa jak trzeba, ale mimo wszystko jest to dobra opcja.
Jak wysyłałem posta z obrazami [zmienionymi na 800x] to za pierwszym razem mnie nie wpuściło, ale za drugim już tak. Więc nie do końca to działa jak trzeba, ale mimo wszystko jest to dobra opcja.
Jakiś tam podpis Leszka :P
mamy szanse na logo inne niz "php bb" ? 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Myjk napisał(a):Bo linki wygasają?
No ok, jak link wygaśnie to i tak jest raczej po ptokach, a po drugie może mam słabe oczy, ale wielu użytkowników daje tak małe te screeny, że ledwo można odcyfrować co jest napisane w ogłoszeniu, a w dodatku z tego co widzę wielu użytkowników daje tylko tyle, co im się na ekranie mieści
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale niech tam – dzięki za wyjaśnienie
nemi napisał(a):Jaka jest intencja w obligatoryjnym umieszczaniu print-screenów w kupuję Mazdę?
Tak jak napisal Myjk wygasaja linki do ogloszen, a dzieki screenshotom mamy takie ogloszenie na forum zarchwizowane. Czasami auta nie moga sie sprzedac miesiacami, a sprzedajacy, aby zmienic nieco ogloszenie, daja inne/nowe fotki. Jezeli ktos namierzy takie auto moze podac linka do tematu, w ktorym toczyla sie dyskusja na jego temat. Wchodzac w temat masz od razu 'widok' na auto – nie musisz klikac w ogloszenie – wygoda. Przy okazji wzrokowo zapamietujemy auta.
nemi napisał(a):raczej po ptokach
z tego co sie orientowalem to nie do konca. Mozna odnawiac ogloszenia – i w tym przypadku nawet numer sie nie zmienia. Co bieglejszy uzyszkodnik potrafi po numerze mniej wiecej rozszyfrowac kiedy ogloszenie zostalo wystawione.
Podpis...adnotacja w Profilu- Podpis
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przez Ciebie. Maksymalna liczba znaków to 750.
..i adnotacja w FAQ- Twój podpis nie może być wyższy niż 150 pikseli, z czego grafika w podpisie moze miec jedynie 100px wysokości i 700px szerokości
Oczywiście dalej jest to aktualne? Jak tak to można by dopisać te wymiary także w Profilu?
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przez Ciebie. Maksymalna liczba znaków to 750.
..i adnotacja w FAQ- Twój podpis nie może być wyższy niż 150 pikseli, z czego grafika w podpisie moze miec jedynie 100px wysokości i 700px szerokości
Oczywiście dalej jest to aktualne? Jak tak to można by dopisać te wymiary także w Profilu?
W oczekiwaniu na nowy podpis...