tadziol napisał(a):krzych napisał(a): bo co zrobic innego?
może ich spalić na stosie????
jak to drzewiej bywało->czarownice???
Jak odpalisz to nawet pomoge Ci zbierac chrust
www.mazdaspeed.pl
tadziol napisał(a):krzych napisał(a): bo co zrobic innego?
może ich spalić na stosie????
jak to drzewiej bywało->czarownice???
tadziol napisał(a):jaki chrust???
chopie! kuloki ze gruby przykludzymy,to mo być fojera jak trza,łogień do nieba,a iskry majom furgać pod łoświęcim
jo Ci to godom!
qlesh napisał(a):To trzeba słyszeć żeby naprawdę mieć ubaw:D
Albatros, jedyne pretensje jakie możesz mieć to do tej zbieraniny w Auto Data, a nie do japońskiej motoryzacji. No, ewentualnie jeszcze do kogoś, kto tam zaprowadził tą 626..
qlesh napisał(a):Ty się marnujesz gościu przy tych wychodkachTyś powinien opowieści po śląsku pisać a nie pomniki sklejać
qlesh napisał(a):Pasuje!!! Jutro jestem po zaciskizostaw puste nakrycie przy stole
qlesh napisał(a):To trzeba słyszeć żeby naprawdę mieć ubaw:D
AlbatrosGrodno napisał(a):Widza że rozmowa jak trza..ino nie na tematJestem w poniedziałek na ulicy mi podanej telefonicznie
krzych napisał(a):qlesh napisał(a):To trzeba słyszeć żeby naprawdę mieć ubaw:D
Slyszalem juz nie razAlbatrosGrodno napisał(a):Widza że rozmowa jak trza..ino nie na tematJestem w poniedziałek na ulicy mi podanej telefonicznie
Marudzisz – ucz sie, bo kej do Tadziola podjedziesz to ino sie przywitosz, a nic nie pojmiesz![]()
qlesh napisał(a):Jasne, najlepiej na mnie zwalić. Ciekawe kto o żeberkach i pisankach nawija
AlbatrosGrodno napisał(a):Martwi mnie dyspozycja silnika..auto ze 100 konikami pod maską powinno mimo wszystko lepiej się zbierać..a te ćwoki jeszcze mi jakieś plastry od rury IC ponaklejały z czym do ludzi?
qlesh napisał(a):Cały ten serwis to jedna wielka prowizorka, widać to z daleka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6