Elektryka do 323F BG
Strona 1 z 1
Witam mam takie pytanie otóż mam okazję kupić po niskiej cenie elektrykę szyb wraz z boczkami kompletną ze wszystkim za 200zł.I takie moje pytanie czy elektryka podejdzie beż problemu do mojej Madzi która jej nigdy nie miała czy coś trzeba będzie zmieniać,przerabiać?,no i czy podejdzie nowa kostka która idzie ze słupka obok drzwi?
- Od: 12 kwi 2009, 18:05
- Auto: 323f 1.8 16V(BG) była
Maxima A32 Us 3.0 jest
w wiekszosci modeli wyjszcie na elektryke szyb masz juz w drzwiach wystarczy podpiac kostek
ewentualnie podpinasz cala wiazke drzwi w slupek. Zero problemów ja przekladalem wiazke do drzwi bez elektryki szyb (wymiana drzwi z jednej strony) i miałem tam tylko do przelożenia prowadnice z silnikiem , która wpiołem w kostke. Pozdrawiam
- Od: 6 lis 2006, 13:14
- Auto: Była Mazda 323F 1.8 16V LPG BRC
Był Nissan Primera P12 1.8 LPG BRC
Jest .....
aha
wielkie dzięki za pomoc,w najgorszym wypadku będę musiał rozebrać drzwi gdy stara kostka nie podejdzie no i ten cały mechanizm założyć,ale ważne ze podejdzie jeszcze raz wielkie dzięki
wielkie dzięki za pomoc,w najgorszym wypadku będę musiał rozebrać drzwi gdy stara kostka nie podejdzie no i ten cały mechanizm założyć,ale ważne ze podejdzie jeszcze raz wielkie dzięki
Maxima A32 Us 3.0 jest
musiałbym tapicerke ściągnąć i zerknąc bo powiem ci serio że nie wiem dokładnie ale chyba tak samo jak z przodu jest, z tego co widziałem na fotkach też jest kostka do wpięcia od silnika szyby
- Od: 6 lis 2006, 13:14
- Auto: Była Mazda 323F 1.8 16V LPG BRC
Był Nissan Primera P12 1.8 LPG BRC
Jest .....
no tak tak jak mówisz kostka też widziałem jest,ale to chyba chodzi o to ze Prawy tył idzie pod podłogą to przedniego lewego słupka coś takiego.Jak byś mógł to weź zerknij będę bardzo wdzięczny:)
Maxima A32 Us 3.0 jest
Strona 1 z 1