Gdzie pracują Mazdowicze?
Rapcio66 napisał(a):Ja pracuję w największym markecie w mieście i dlatego nie mamy problemów z parkingiem na spoty
To co? Masz parking w dzierżawie?
-
umbesiegt
ja również obecnie nie pracuje, student dawnej Politechniki Szczecińskiej (obecnie ZUT :/ ) , kierunek mechatronika 
- Od: 9 kwi 2009, 21:44
- Auto: Mazda 323f BA Z5 98', LPG BRC sequent ( IV gen. )
A ja mam ta przyjemnosc pracowac w drogowce-nie mylic z policja.Jestem z tych ktorzy buduja nasze piekne nowe autostrady i drogi szybkiego ruchu.----Operator ciezkiego sprzetu budowlanego. 
-
ujucus
Hejka,
Jestem studentem WSEI "Wyższa Szkoła Ekonomi i Innowacji w Lublinie".
Pracuję w Firmie Parys "Polski Dystrybutor kosmetyków samochodowych takich marek jak: PRESTONE, SONAX, XERAMIC, ATAS, PLAK, HOLTS I SIMONIZ"
Pracuję w dziale Marketingu jako Grafik "Reklamy do gazet, projektowanie etykiet, opakowań, katalogów, plakatów, promocji itp.
Reklamujemy się głównie w MOTORZE, Auto Świat czy Top Gear.
Jeśli ktoś by potrzebował informacji na temat produktów którejś z marek jakie sprzedajemy w Polsce służę pomocą. Tym czasem zapraszam na: www.parys.pl lub www.prestone.pl
Jestem studentem WSEI "Wyższa Szkoła Ekonomi i Innowacji w Lublinie".
Pracuję w Firmie Parys "Polski Dystrybutor kosmetyków samochodowych takich marek jak: PRESTONE, SONAX, XERAMIC, ATAS, PLAK, HOLTS I SIMONIZ"
Pracuję w dziale Marketingu jako Grafik "Reklamy do gazet, projektowanie etykiet, opakowań, katalogów, plakatów, promocji itp.
Reklamujemy się głównie w MOTORZE, Auto Świat czy Top Gear.
Jeśli ktoś by potrzebował informacji na temat produktów którejś z marek jakie sprzedajemy w Polsce służę pomocą. Tym czasem zapraszam na: www.parys.pl lub www.prestone.pl
www.demotywatery.pl
- Od: 23 wrz 2009, 21:38
- Auto: Mazda Premacy TDVI 2.0
czytam i czytam , moja praca nie jest chyba aż tak ciekawa ale można przeżyć-security mobile manager w Edynburgu, jeżdżę po mieście i sprawdzam czy chłopaki nie śpią
a od września studia (kontynuacja), pozdrawiam wszystkich i wszystko co ma 4 kółka i jest na M
- Od: 18 mar 2010, 15:53
- Auto: Mazda323F 1.6 2002,
Suzuki Swift 1.3 GS 1993
Pracuje w markecie budowlanym, na pracę nie narzekam, płaca jak płaca – zawsze przydałoby się więcej.
W tym roku akademickim podjąłem studia uzupełniające magisterskie (4 rok).
-
cave87
Pracuje w zakładach mięsnych zawód wyuczony stolarz i tak życie z chodzi z dnia na dzień 

Miło poznać nowych userów
miru1968 można wiedzieć z której części świętokrzyskiego jesteś?
miru1968 można wiedzieć z której części świętokrzyskiego jesteś?
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Ja skończyłem Politechnikę Krakowską Budowa Maszyn specjalizacja Urządzenia Chłodnicze i Klimatyzacyjne a od 2001 roczku pracuję w fabryce opakowań metalowych na stanowisku nastawiacza produkcji i czekam na jakiś awansik 
-
anmar11