o spocie dowiedziałem się ze street lca. ciągną mnie też do krzywej. nie mam jeszcze planów.a le jak bedę tylko dostępny z miłą chęcią się tam przejadę:). powiadomiłem już też gibona i edsona. chyba 3 największych świrów legnicy.....hh
Całkiem z innej beczki. Vein od kiedy nie jesteś niebieski?? Przed przebudową forum forumowiczom zablokowali tematy z ich samochodami (taj jak i mi) ale miały nie być usuwane. I teraz już nie ma tych tematów. Vein Twój jeszcze jest, tylko ciekawe jak długo jeszcze...
Witam i pozdrawiam wszystkich ! Niedawno kupiłem Mazdę 626 DITD 110 KM i było fajnie do momentu wyświetlenia błędu 0403 (EGR), Po dłuższym studiowaniu instrukcji doszedłem do wniosku że coś jest nie tak z wężykami podciśnienia – są nie tak podłączone jak w Manualu. Mam prośbę do kogoś z okolic Legnicy, kto ma Mazdę 626 z takim silnikiem o spotkanie – chciałbym się przyjrzeć tym wszystkim wężykom i zaworkom i spróbować podłączyć tak jak należy.
Ciekawe czy teraz frekwencja bardziej dopisze w porównaniu do ostatniego spotu, gdy część MTJ też przyjechała. Pamiętasz to Vein czy o takich spotach wolisz zapomnieć?? hehe Jak tylko czas pozwoli to też raczej przyjadę, może nawet z rodzinką.
zawsze jest na co zwalić.... albo,że za wcześnil i 4 pinkty. ten... albo,że za późno się dowiedzieliście.... mnie nie było bo zapomniałem. w sobote byłem w pracy a popołudniu spłynąłem....więc mnie nie było.spałem sobie w domku.... a wniedziele dostałem mandat. 100zł i 4 punkty. ten rok jest straszny. mam już 14 punktów