73 & 88 de sq2jul
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ulala czlonek obchodzi urodziny  tak wiec, nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc duzo zdrowia (w tak zaawansowanym wieku to nigdy nic nie wiadomo
 tak wiec, nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc duzo zdrowia (w tak zaawansowanym wieku to nigdy nic nie wiadomo  ), a tak zupelnie powaznie – spelnienia marzen i planow, szybkiego zakonczenia budowy, szybkiego i bezproblemowego zrealizowania rotary projektu, jak najmniej wpadek na cle
), a tak zupelnie powaznie – spelnienia marzen i planow, szybkiego zakonczenia budowy, szybkiego i bezproblemowego zrealizowania rotary projektu, jak najmniej wpadek na cle  

73 & 88 de sq2jul

73 & 88 de sq2jul
Taaa  Obchodzę... szerokim łukiem
 Obchodzę... szerokim łukiem  Dzięki za życzonka.
 Dzięki za życzonka.

100 Lat 100 Lat  

THX ludziska! 

Najlepszego Piotr  

Sobota, godz 12:00 kartodrom Bydgoszcz. Robimy sprawnosciówkę, jazda po caym torze. Wjazd 20zl, dla czlonków PZM ( zapisanych na ostatnim spotkaniu) wstęp wolny

Syrena 104 '69
4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod
		4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod

- Od: 10 lip 2007, 10:05
- Auto: S-type 3,0 V6 i CX-7 2,3 T
Kto się piszę na salę w środę? Szkodnik, Fife, Siwus napewno, kto jeszcze?

Jarek104 napisał(a):Sobota, godz 12:00 kartodrom Bydgoszcz. Robimy sprawnosciówkę, jazda po caym torze. Wjazd 20zl, dla czlonków PZM ( zapisanych na ostatnim spotkaniu) wstęp wolny
Bede w robocie, chyba ze uda mi sie przechwycić druga zmiane to wpadlbym.
Siwus napisał(a):Kto się piszę na salę w środę? Szkodnik, Fife, Siwus napewno, kto jeszcze?
Ja jak zwykle obecny, przyłączam sie do apelu! Kto żyw do boju! Środa godz.20.30 !
Less roof, more fun

no ja sie wywedzilem ostatnio wiec teraz bede 

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
		na myjni też będę 

dla mnie troche za wczesnie  ale jezeli taka bedzie wola wiekszosci...
 ale jezeli taka bedzie wola wiekszosci... 

Sala <– będę  Myjka <– późno, zimno, wilki
 Myjka <– późno, zimno, wilki