OPOLE – spotkania regionalne
Talib323f napisał(a):nam też pasuje parking koło lidla w prudniku
pasowało by ustalić jakąś godzinę wyjściową odnośnie kopy np 11:00
więc parking lidla godz. 10:00
może być
Czy to jest wersja oficjalna co do godziny i miejsca ustawki?? Nie jestem pewien czy na pewno sie pojawie, bo jestm po i przed nocna zmiana. Jezeli uda mi sie wziac dzien urlopu to bede. Pozdrawiam
WRC Wyrcy Rycy Cescy

- Od: 5 lut 2010, 10:57
- Auto: jest 323BG 1.6 16v będzie 323f bj
Funfel_323to pogadaj z bossem i weź sobie nocek przed wolną. Powiec mu, że cię nie dopuszczam do produkcji i już
i wszystko jasne 

- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Spoko spoko, wlasnie taki mam plan. A co z tego wyjdzie? nie mam zielonego pojecia. Pozdro
WRC Wyrcy Rycy Cescy

..ostatnio nie malem czasu aby pośledzić wątki przez Was napisane, napiszcie gdzie i kiedy dokładnie jest najbliższy zlocik "mazdowiczów" . Z tego co przeczytałem to Kopa Biskupia jest na tapecie.... to wyjazd dwu dniowy ;–))), z małą imprezką wieczorkiem? A tak na marginesie mój dobry kolega szykuje zlot starych samochodów, impreza będzie połączona z koncertem samer revival, muzyka coverowa ...dziać się będzie to w okolicach sierpnia i września w Dobrzeniu Wielkim, jeśli reflektujecie ..to mogę zająć się organizacją....a i dodam że wypad najlepiej byłby dwu dniowy z noclegiem pod własnymi namiotami i z koncertem do białego rana .....
- Od: 18 lut 2010, 17:07
tvn24 napisał(a):... to wyjazd dwu dniowy ;–)))
Raczej jednio dniowy. Cel: zdobyć K2 Opolszczyzny, wypić litry kawy, pogadać, i do domciu
Moja koleżanka pracuje jako instruktor w parku linowym.Jak by była w pracy akurat w niedziele to może uda się załatwić jakieś bonusiki
Trzeba się będzie z nią skontaktować
shadoow napisał(a):tvn24 napisał(a):... to wyjazd dwu dniowy ;–)))
Raczej jednio dniowy. Cel: zdobyć K2 Opolszczyzny, wypić litry kawy, pogadać, i do domciuewentualnie poskakać po drzewach w parku linowym pod kopą (oczywiście jak znajdą się chętni)
Chciałem zaznaczyć że Kopa Biskupia ( sam szczyt) jest już po stronie czeskiej
A tak po za tym to możemy jechać do Czech i zdobyć szczyt od ich strony – podobno jest łagodniejsza wspinaczka.
Ja przypuszczam, że na 11 jest chyba ok. 10.30 na parkingu Lidla w Prudniku. Ale niech się większość wypowie i zadecyduje
Wlasnie postanowilem, ze nawet jezeli wolnego nie dostane to pojawie sie w okreslonym wczesniej miejscu i godzinie. Pozdrawiam.
WRC Wyrcy Rycy Cescy

Zapomnialwm dopisac czesneij ze co do godziny tez sie dostosuej.

WRC Wyrcy Rycy Cescy

w takim razie proponuję parking lidla godzina 11:00 jakaś bajerka poczekamy troszkę na resztę załogi i tak mniej więcej około, wyruszamy w stronę kopy (oczywiście jest to spotkanie tych którzy mają po drodze przez prudnik
) wszystkim pasi 
bigoneo napisał:
fumfel_323 nie zapomniej też zajrzeć do regulaminu nie piszemy postu pod postem tylko edytujemy wcześniej napisany (tak na przyszłość )
no patrzcie tylko ledwie dostał zieloną tabliczkę a już ustawia ludzi po kątach
dobrze bigo porządek musi być

bigoneo napisał:
fumfel_323 nie zapomniej też zajrzeć do regulaminu nie piszemy postu pod postem tylko edytujemy wcześniej napisany (tak na przyszłość )
no patrzcie tylko ledwie dostał zieloną tabliczkę a już ustawia ludzi po kątach

dobrze bigo porządek musi być

- Od: 3 kwi 2009, 22:10
oki to 11 Prudnik pasuje
co do wejścia na Kopę to proponowałbym od strony Jarnotówka (parking obok PTTK) jest to jeden z ciekawszych szlaków prowadzących na Kopę, lub od Czech jak było proponowane wyżej. Fumfel_323słuchaj Zielonych bo inaczej