Subaru Impreza GT GC8 MY00
To ile chcesz?
Bo rozglądam się za autem rodzinnym.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Jakby na zlocie był śnieg to sam bym przyjechał, a tak to z kim ja się będę ścigał.
Ravo jak tam się napędy trzymają? Bo ciągle się zastanawiam czy warto się brać za jakiś czas za GT.
Ravo jak tam się napędy trzymają? Bo ciągle się zastanawiam czy warto się brać za jakiś czas za GT.
www.gtrproject.pl
trzymają się, mam nadzieję że co 2 post na forum subaru "nie mam 2 biegu" nie dotyczy mnie jak z coupe gdy każdemu padały panewki i turbo
Zresztą mam zamiar w końcu bardziej katować to auto bo za delikatnie ma u mnie
kolejny post pod postem 
auto już jeździ tylko na 1 barze ale wydaję mi się że jest tak samo szybkie
nie wiem czy to wina przycinającego się blowa czy pogody i temp, ale MBC nie chciało mi już podnieść
auto już jeździ tylko na 1 barze ale wydaję mi się że jest tak samo szybkie
nie wiem czy to wina przycinającego się blowa czy pogody i temp, ale MBC nie chciało mi już podnieść
bo jeden jest do jazdy bokiem. a drugi do jazdy w zakrętach 
chciałbym to zobaczyć 
Ja ostatnio też w sumie gtx'a nie oszczędzam. Strzałów ze sprzęgła nie robię bo tego się boję, ale ostatnio jak jeździłem to zdarzyło się parę razy butowanie na 1 biegu do odcinki na szutrze no i nawet raz na asfalcie z nawrotką na pełnym gazie. Jak bardzo szaleję to nawet na 1 czy 2 biegu potrafi włączyć się boost-cut, a tak przeważnie było na 3 pod pełnym obciążeniem. Cały czas wierzę w to że napędy w GTX przy w miarę mądrym ruszaniu są wytrzymałe i już nie mam na myśli ruszania jak emeryt. Chyba że ktoś rusza z odcinki ze strzałem ze sprzęgła to każdy napęd się posypie.
www.gtrproject.pl