Dodatkowe Oświetlenie – pod drzwiami (jak podłaczyć)

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez kaczygd » 17 mar 2010, 22:42

Mazda 626 1998 2.0 benzyna wersja angielska.
Montuje oświetlenie pod drzwi tak że jak je otworze to będzie mi oświetlać podłoże na którym akurat stoję tylko nie wiem pod co się podpiąć. Myślałem że pod czujnik zamykania drzwi ale on nie ma plusa więc postanowiłem że podepnę się pod lampkę w kabinie ale czy to jedyne wyjście bo ciągnę kabelki w podsufitkę do kabelków od lampki bo tam je znalazłem i jest dosyć łatwy dostęp.
Początkujący

Od: 10 mar 2010, 23:35

Postprzez Krzysiek Mazda » 18 mar 2010, 15:34

Witam to nawet proste plus podepni np.Bezposrednio z akmulatora tylko zainstaluj tam odpowiedni bezpiecznik a minus podlacz pod wylacznik oswietlenia kabinowego i powinno dzialac.
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 21:35

Postprzez kaczygd » 20 mar 2010, 00:52

Jak i co mam wpinać to wiem ale gdzie wpiąłem się pod światło w podsufitce ale w innym poście kolega napisał że można wpiąć się w kabelek w drzwiach od centralki który steruje zapalaniem światła po otwarciu się zamka centralnego.
Początkujący

Od: 10 mar 2010, 23:35