Pit napisał(a):loockas napisał(a):fajny IC'ek w lewej bramie garażu
Grzejnik elektryczny

www.mazdaspeed.pl
Pajko napisał(a):p.s Ja też już po montażu gwintu
Fiveopac napisał(a):a co do wyboru to ujme to tak : dramatycznej zmiany sie nie spodziewajcie heheh
Udesky napisał(a):Oryginalny pakiet sportowy Mazdy – Bilstein az szkoda ruszacale lepsze wrogiem dobrego
To były B6 czy B8?
Pajko napisał(a):Fotki pokaże jak ustawie docelową glebę w okolicach -80/60 albo -90/60 w czwartek ustawienia więc myślę ze weekend cos sie pokaże
ravestation napisał(a):Fiveopac napisał(a):a co do wyboru to ujme to tak : dramatycznej zmiany sie nie spodziewajcie heheh
taaaaa![]()
kryystian napisał(a):fele super, volk ?
noucamp napisał(a):ET wygląda całkiem przyjemniewzór felgi pasuje do mydelniczki
jedynie to nie podobają mi się ranty, szkoda że nie całe czarne
kryystian napisał(a):fele super, volk ?
weede napisał(a):imo kiepsko to wygląda przy rozdmuchanych nadkolach...17,18 chyba min
Pyton162 napisał(a):skręcaj tego gwinta bo za duże szpary miedzy błotnikiem a kołem
People_Hate_Me napisał(a):wiem że masz niski próg w garażu ale czy MX nie powinien jeszcze nizej usiąść?
Fiveopac napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):wiem że masz niski próg w garażu ale czy MX nie powinien jeszcze nizej usiąść?
Ledwo wyjezdzam z garazu. Na stan obecny mojego wjazdu to maksymalne obnizenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości