A ja miale sprawdzic czy oryginalne swiatla LEDOWE pasuja w miejsce zwyklych. Dzis podlaczylem ledowe do drugiej naszej mazdki , w ktorej sa zwykle i wszystko dzialalo. Smialo wiec mozna przekladac
elo widze ze są przyklejone bokiem te ledy ale chyba tak jest lepszy efekt swiecenia kupuje dzisiaj podoba mi sie jak mozesz to pokaz front z zapalonymi i zgaszonymi.. podpinales pod pozycje?
ZIma Deszcze Lato .. przejzdzone I wszystko na swoim miejscu tam niema jakis oporow ... powietrza ... diody wylaczone sa praktycznie nie widoczne z zewnatrz ...
Hmmm... a w zasadzie to po co te LED'y? Homologacji jako światła dzienne to raczej nie mają... chyba, że się mylę? Skoro nie będzie to działało jako światła dzienne to ma tylko "wyglądać" czy o co chodzi?
A w Kanadzie jest obowiązek jazdy na światłach mijania przez całą dobę? Jeśli tak to jeździsz na włączonych LED'ach + mijania czy tylko LED'y? Nikt się nie czepia o brak homologacji?
A Krisek czasem nie masz sedana, bo coś mi się tak po stałym grillu wydaje. Czy m3 hatch vs. sedan nie mają czasem trochę innych odległości między reflektorem a maską
elo widze spory.. tylko po co.. o gustach sie nie dyskutuje.. widziałem duzo "wiejsko" obklejonych swiatelkami aut ale wklejone ledy jak ma to zrobione krisek wygladaja naturalnie.. widzialem kilka golfow i paskow a nawet madzie 6 ostatnio na ulicy z tymi ledami i fajnie wyglada i spelnia funkcje swiatel dziennych
tak to wyglada w madzi 6 ta ktora widzialem byla czerwona ale led tak samo zrobione
Tak to sedan .. Dobre oko ... I tak pasuje do Hatcha tez ... i wyglada lepiej bo mozna je dac dluze schodzac na dol przy grilu obo lampy wchodzi pasek pomiedzy ....