ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
A gdzie w ogóle ten bilard? To może bym zajechał jutro..
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

tutaj –> http://www.clubgarage.pl/ 
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
To na bilarda bym podjechał na chwilę. Jadąc od Mysłowic mam wjechać do tunelu pod rondem czy tłuc się górą? Skręcam w lewo w Grundmanna, ale gdzie dokładnie żeby nie przegapić?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

wychodzi, że za biurowcem chorzowska50, możesz też wcześniej przy ing skręcić w sokolską kierunek plac wolności a potem w prawa na opolska (w obydwu przypadkach najlepiej chyba ominąć tunel... )
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Podziękował, czyli pewnie te drugie światła, z widokiem na Silesię.

No i superowo
Ja tam myślę, że możnaby nawet wcześniej np. o 18 podjechać? Aha i ja też się piszę tylko na Big Balls 
qlesh możesz jechać tunelem ale musisz wtedy wyjechać na tym dupnym skrzyżowaniu z którego widać Silesie, skręcić w lewo i na następnych światłach też w lewo i jesteś na miejscu
qlesh możesz jechać tunelem ale musisz wtedy wyjechać na tym dupnym skrzyżowaniu z którego widać Silesie, skręcić w lewo i na następnych światłach też w lewo i jesteś na miejscu
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Aha.. czyli pierwsze skrzyżowanie po wyjeździe z tunelu?
Okiej
Okiej

To niech będzie ta 19
Spotykamy się na miejscu? Powiadomił ktoś Ache?
Aha, możliwe, że przy wejściu trzeba będzie oddawać okrycia do obowiązkowej szatni która kosztuje 2zł. Żeby nie było, że nie uprzedziłem
Aha, możliwe, że przy wejściu trzeba będzie oddawać okrycia do obowiązkowej szatni która kosztuje 2zł. Żeby nie było, że nie uprzedziłem
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
I jak było? Bawił się ktoś małymi kulkami Szymona? 
Mi proszę wybaczyć, mój kochany pracodawca kazał mi sprzedawać pożyczki w tym czasie
Mi proszę wybaczyć, mój kochany pracodawca kazał mi sprzedawać pożyczki w tym czasie
-
umbesiegt
umbesiegt napisał(a):I jak było? Bawił się ktoś małymi kulkami Szymona?
Już Ci więcej nic nie pokażę!
qlesh mnie wydymał w bilarda. Dzieki za grę
Miło mi też zaprezentować oficjalne wyniki dwóch inauguracyjnych rund rozgrywek o Puchar Ligi Mistrzów Śląskiej Grupy Mazdaspeed w Big Balls
Ogólnie to loockas powymiatał

Tak, jak już mówiliśmy – mamy nadzieję, że będzie to pierwszy z serii klubowych (odbywających się w klubie) spotów.
Dzięki wszystkim. Dobranoc