BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Dzieki dla Tito, Siwusa, Szkodnika, Miłego i Pana Tunera za obecnosc na sali, w koncu bylo nas parzyscie i koszykowka była bardzo epicka
Mam nadzieje, ze za tydzien powtorzymy ten wyczyn a Miły nauczy nas rzucac tym jajem co przyniósł w roli piłki hehe
Less roof, more fun

Nie wiem czy się wyrobię jutro, po robocie jadę na górkę do Myśla sprawdzić czy jest jeszcze śnieg 
Chociaż wolałbym już ocieplenie, nowe oponki i lanserskie ukryte wentylki czekają na Madzię
Chociaż wolałbym już ocieplenie, nowe oponki i lanserskie ukryte wentylki czekają na Madzię
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
ja jutro nie dam rady spotkanie z projektantem
mily a to dlatego ze twoje jajko jest nieforemne ;p
mily a to dlatego ze twoje jajko jest nieforemne ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ja tyram panowie
...więc nie zaliczę spotkania 
a mi wypadł remont i tyle dojechałem dzisiaj ;(
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Witam, sympatyczne mordki, powiedzcie czy były mazdowicz nie mający madzi może wypróbować swoich sił z wami na kartach 
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
sanders napisał(a):Witam, sympatyczne mordki, powiedzcie czy były mazdowicz nie mający madzi może wypróbować swoich sił z wami na kartach
O
ty a zonka juz tez nie ma mazdy
ja tam karting zawsze chetnie ;p ale musi sie ocieplic ;p
ja tam karting zawsze chetnie ;p ale musi sie ocieplic ;p
W tej chwili panuje jeszcze zimowa przerwa kartingowa ale kiedy zrobi sie troszke cieplej trzeba bedzie zaczac sezon grand prix
sanders – czlowiek legenda, ze starej ekipy, mam nadzieje, ze przyjdzie mi poznac Ciebie na jednym z najblizszych spotkan
Rozumiem, ze w srode gracie w kosza a pozniej (~23:00) spotykamy sie na myjni? Kto bedzie?
Sala:
– ...
Myjnia:
-sq2jul
–...
Sala:
– ...
Myjnia:
-sq2jul
–...
sala:
ja
myjnia:
ja

ja
myjnia:
ja
Sala:
-Siwus
-mily
Myjka:
-sq2jul
-Siwus
-db0511
-Suloo
Otik bedziesz na myjni?
-Siwus
-mily
Myjka:
-sq2jul
-Siwus
-db0511
-Suloo
Otik bedziesz na myjni?
elo ja niestety jeszcze nie wiem jak z jutrem bo mam tak zwane swiniobicie plus wedzenie wedlin i nie wiem jak sie tam wyrobie zeby podjechac