Tutaj się witamy
Hej jeszcze fizycznie nie posiadam ale zamierzam a nawet pragne kupic "3" benzynke :–)
-
zamazdziony
Witam Wszystkich bardzo serdecznie
do tej pory byłem biernym użytkownikiem forum, teraz zamierzam to zmienić.
w najbliższym czasie zamierzam takze stac sie posiadaczem urokliwej trojeczki
Pozdrawiam
do tej pory byłem biernym użytkownikiem forum, teraz zamierzam to zmienić.
w najbliższym czasie zamierzam takze stac sie posiadaczem urokliwej trojeczki
Pozdrawiam
-
lukassz22
Witam wszystkich Forumowiczów.
Czytam to forum już jakiś czas, ale dopiero teraz witam się ze wszystkimi. Od kilkunastu dni jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2,0 DiTD, 2004 r.
Pozdrawiam – Jacek
Czytam to forum już jakiś czas, ale dopiero teraz witam się ze wszystkimi. Od kilkunastu dni jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2,0 DiTD, 2004 r.
Pozdrawiam – Jacek
- Od: 28 lut 2010, 16:23
- Auto: Premacy 2004 2,0 DiTD
Witamy nowych forumowiczów
.
Pozdro.
Pozdro.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
jarek.6s napisał(a):Witamy nowych forumowiczów.
Pozdro.
Jarku Ty tak witasz i witasz a moze byc tak wkoncu sie przywital ze starymi forumowiczami oraz klubowiczmi. Spot za spotem a Ciebie ni widzial ni slyszał
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):jarek.6s napisał(a):Witamy nowych forumowiczów.
Pozdro.
Jarku Ty tak witasz i witasz a moze byc tak wkoncu sie przywital ze starymi forumowiczami oraz klubowiczmi. Spot za spotem a Ciebie ni widzial ni slyszał
Taka robota Maćku
Do zobaczenia w Koninie
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
W przeciągu kilku miesięcy zamierzam nabyć M 626, od jakiegoś czasu zaglądałem na forum a gdy zakup coraz bliższy stwierdziłem że powinienem zostać już członkiem tej społeczności;)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!
-
misiek777
I ja serdecznie witam wszystkich fanów i użytkowników aut marki Mazda
Prosimy o cierpliwość z uwagi na zmiany przeprowadzane na forum i życzymy owocnych dyskusji!
To zależy, czasami potrafię wywołać ciarki 
Witam wszystkich klubowiczów.Mam na imie Maciek śmigam Mazdą (323f 91r 1,6 16v 90km) i od kilku dni jestem mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem Mazdy (626 98r 2,0 115km),więc postanowiłem dołączyć do grona miłośników marki Mazda.Pozdro...
Myślę więc jestem a resztę mam w du...e...
- Od: 10 mar 2010, 18:31
- Auto: Mazda 626 b+g
1998r; 2,0l; 115km.
Witam na imię mam Piotr mam 26 lat pochodzę z Poznania , przez ostatnie 2 lata jeździłem Mazdą BJ 1,5 benzyna z gazem , a wcześniej mazda nie wiem jakie oznaczenie ale też 323 1,7 D , i uważam że to najlepsze fury jakie mogą tylko być , nie należę do ostrożnych kierowców tzn. zdarza mi się łamać przepisy
ale te auta wszystko znoszą i nawet się z tego cieszą, jak wszystko pójdzie po myśli jutro stanę sie posiadaczem Mazdy BJ z 2002 roku ale wersji Sportive naprawdę piękna
Pozdrawiam Wszystkich
/andariel – połączyłam Twój post do już istniejącego tematu
/andariel – połączyłam Twój post do już istniejącego tematu
- Od: 10 mar 2010, 21:54
Witam serdecznie, na imię mi Bartek i pochodzę ze Śląska. Będę, albo chcę być godnym forumowiczem
Od piątku posiadam mazdę xedos 2.0 v6 r.94' i mam nadzieję, że będziemy mieli dobre kontakty na forum, co pomoże Nam rozwikłać niejeden problem lub poprostu spotkać się na spocie 
-
kocur89