Mi też od razu Previa przyszła do głowy ale to akurat dobrze;) Tył bez widocznych słupków miażdży:)
Nowa Mazda 5 w Genewie
1, 2
Tak samo było z 3 oczko
W sumie przy dzisiejszych założeniach projektowych trudno by samochody się jakoś drastycznie różniły...
Dokładnie, zresztą zdjęcia 6GH były na forum podobnie komentowane. Gdy pierwsze "szóstki" pojawiły się na ulicach nieomal dochodziło do samogwałtów z zachwytu i nagle większości samochód się spodobał. Mówiłem, że to samo będzie z dość chłodno przywitaną "3"– i tak się stało. 5 też się przyjmie, ale jakkolwiek 3, początkowo wydawała się podobna do Puga, tak podobieństwa między 5 i Renault nie widzę...
Również wg mnie "stara" 5 jest cudnej urody autkiem o wiele ładniejszym a ten nowy braciszek to jakby owoc miłości koreańsko francuskiej 
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
Ogólnie podobają mi się mini vany, bo sam mam Premacke. W 5-tce podobają mi się tylne drzwi przesuwne a w tej nowej ekstra są przetłoczenia. Czarne wnętrze trochę smutne ale ma to coś w sobie. Jak to mazda. 
Adaś napisał(a):Ta to ma dopiero banana na przednim zderzaku
http://makus.wrzuta.pl/film/40Pn6PHbtaW/mazda_genewa
Masakra jakas. Ciekawe kiedy beda brewki na reflektorach... Manga im do glowy juz uderza
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Świetne wytłoczenia na bokach, tylko dlaczego uśmiecha się jak Peugeot? Peżo musi się uśmiechać, żeby wzbudzić sympatię i przekonać kupujących do francuskich wozów, ale Mazda nie powinna być sympatyczna – powinna być groźna – chętnie bym widział jakąś wściekłą, marsową "minę" w każdym modelu.
Wyobrażacie sobie BMW z uśmiechem? Dobrze, że oni nie wpadli w ten głupi trend.
nemi napisał(a):Świetne wytłoczenia na bokach, tylko dlaczego uśmiecha się jak Peugeot? Peżo musi się uśmiechać, żeby wzbudzić sympatię i przekonać kupujących do francuskich wozów, ale Mazda nie powinna być sympatyczna – powinna być groźna – chętnie bym widział jakąś wściekłą, marsową "minę" w każdym modelu.
Krążą ploty o wskrzeszeniu RX-7 – ciekawe jak bardzo usmiechnięta by była
1, 2