Kogo widziałem / widziałam
Jest jedna popularna w Warszawie ostatnio Mazda, nawet w TV od 2 dni o niej mówią
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1646200,0, ... omosc.html
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1646200,0, ... omosc.html
Tak hurtowo chciałam pozdrowić spotkane wczoraj:
323F BA turkusowa mijana ok 7 w Konstancinie za torami
alinoe po 17 mijany na skrzyżowaniu do Powsina
323F BA czerwona WOT jadąca przede mną na zjeździe z mostu siekierkowskiego w stronę Bora
MPV zielona WT na podkładkach mijana na Zamienieckiej
323F BA turkusowa mijana ok 7 w Konstancinie za torami
alinoe po 17 mijany na skrzyżowaniu do Powsina
323F BA czerwona WOT jadąca przede mną na zjeździe z mostu siekierkowskiego w stronę Bora
MPV zielona WT na podkładkach mijana na Zamienieckiej

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrowienia dla właściciela białej 323Ba na czerwonych podkładkach WZXXXXX mijanego wczoraj około 8:00 w korku od wyjazdu z Łomianek do Wójcickiego.
Jechałem Obok srebrnym Clio Sport, nie trąbiłem.
Jechałem Obok srebrnym Clio Sport, nie trąbiłem.
..::Born To Rise Hell::..
A ja dzis widzialem Jarka 323F BA biala na Legionowej 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Czwartek Myjnia na Andersa. Darka MX-6 z jakims mlodym kolesiem na pokladzie. To on kupił? .. a i POźniej Darek podjechał .. .a ja byłem w komorze myjnej
I nie moglem wysiaść 
p.s Jarka ... ktoregos poniedzałku jechał za mną aż od mickiewicza i na sklodowskiej skrecił w prawo
Nie poznał bo byłem pandą
p.s Jarka ... ktoregos poniedzałku jechał za mną aż od mickiewicza i na sklodowskiej skrecił w prawo
-
Lorne
Teraz czarna MX6 to autko kolegi Lukasza. Moze kiedy zapdnie na jakis spot ale nie obiecywal, ze bedzie. Hehe, Tomek trzeba bylo jakos wysiasc
bo ja tam jeszcze potem w warsztacie troche bylem.
I moglbym napisac, ze Cie widzialem, a tak to lipa.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
Pozdrowinia dla kierownika srebrnej 323f z czarna płetwą na tylnej klapie. Numerow nie zauwazylem ale klubowe podkladki byly
Widziana wczoraj po 15.00 jak skrecala z ul. Zamoyskiego w strone stadionu 
Pozdro rowniez dla kierownika bordowej 323f ktory w tym samym czasie parkowal swoja bordową 323f na klubowych podkladkach WG...... rowniez na ul. Zamoyskiego pod wiaduktem kolejowym
sini 
Pozdro rowniez dla kierownika bordowej 323f ktory w tym samym czasie parkowal swoja bordową 323f na klubowych podkladkach WG...... rowniez na ul. Zamoyskiego pod wiaduktem kolejowym
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Pozdro rowniez dla kierownika bordowej 323f ktory w tym samym czasie parkowal swoja bordową 323f na klubowych podkladkach WG...... rowniez na ul. Zamoyskiego pod wiaduktem kolejowymsini
W sumie masz racje Zamoyskiego a nie grochowska
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrowionka dla wszystkich Mazdowiczów widzianych w piątek 05.03.na trasie Iława-Malbork-Gdańsk 
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
czejs napisał(a):a ja widziałem jakas "starszą panią" w aucie gromuska:P później chyba zmienili sie i gromuska też widziałemsienkiewicza,jaroszówka. Nawet klaksoniłem:P
Starsza Pani to moja Mama
jaroszowka to mogles mnie widziec bowiem to moje rejony zamieszkania
Widzialem dzis na trasie sokolka >>bstok 323 BSK z podkladkami, nawet stanelismy z kierowca na swiatlach ale z powodu sklerozy nie poznalem Go, On mnie tez.
Twoja firma szuka sposobu na poradzenie sobie z odpadami? Sprawdź naszą ofertę http://eko-prasy.pl
- Od: 21 lis 2007, 16:12
- Auto: Mazda 6 2.0 D kombi