Ok, koniec biadolenia, czekam.
Mazda Millenia S TA KJ '95r.
Aby Forda w tym roku na dobre wskrzesić i Grabarkę (323 BG PN) sprzedać to już jakoś pójdzie. Z czasem i Fordzia może się sprzeda.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
W środę odebrałem Milly od lakiernika
Teraz stoi w ciepłym garażu i czeka na wiosnę 

W końcu udało mi się zabrać za polerkę dolotów
Robota dość żmudna,ale efekt jest powalający 
Jak na razie udało mi się wypolerować jeden element, ale w ciągu kilku tygodni myślę, że będzie wszystko.

Jak na razie tyle
Jak na razie udało mi się wypolerować jeden element, ale w ciągu kilku tygodni myślę, że będzie wszystko.

Jak na razie tyle
Bardzo się cieszę, że autko już odebrałeś. Wygląda świetnie. Życzę powodzenia w dalszych modyfikacjach. Będę śledził postępy. 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Reflektor generalnie jest do wymiany bo kupiłem używkę i okazało się, że paruje się w środku 
- Od: 17 cze 2009, 01:34
- Auto: TA KJ 95' z seksownym paskiem :)
Janusz zrobisz jeden element i ci sie odechce
on ma bzika
a jezeli uwazasz ze on ma syf to ja nie pokaze swojego silnika

Janusz626 napisał(a):Ale masz syf pod maska...bedziesz cos z tym robil ? jesli tak to jak i czym ? duzo czasu zajela polerka tego jednego elementu ? mam chec tak samo u siebie zrobic
Co do syfu pod maską to po wizycie u lakiernika, chcieli wyczyścić,ale wolę to samemu zrobić
Polerowanie poszczególnych elementów to żmudna robota. Proste elementy gdzie można dojść szlifierką to sobie ułatwiam, resztę jadę papierem ściernym.
Czasowo to ciężko powiedzieć bo robię to w wolnych chwilach ( milly i tak spędza zimę w garażu) To co widać robię od miesiąca, średnio 2-3h dziennie.

Wiem, dlatego jej nie zakładam ;p
Będę ja woził w bagażniku
Będę ja woził w bagażniku
Zrobiło się już w miarę ciepło i nareszcie mogłem trochę więcej czasu poświęcić na doprowadzenie auta do normalnego stanu 
Praktycznie całą sobotę przeznaczyłem na mycie i woskowanie,ale było warto
Między czasie Milly dostała nowe radyjko Pioneer'a i emblemat MCE na tylną klapę i ukończyłem polerkę dolotów do IC.
Radyjko

Emblemat Miller Cycle Engine

Doloty po polerce, IC pomalowany na kolor czarny mat.( muszę jeszcze wyczyścić całą komorę silnika po wizycie u lakiernika)

Meguair's Gold Class czyni cuda

Mała sesja z kolegą Marco

Praktycznie całą sobotę przeznaczyłem na mycie i woskowanie,ale było warto
Między czasie Milly dostała nowe radyjko Pioneer'a i emblemat MCE na tylną klapę i ukończyłem polerkę dolotów do IC.
Radyjko

Emblemat Miller Cycle Engine

Doloty po polerce, IC pomalowany na kolor czarny mat.( muszę jeszcze wyczyścić całą komorę silnika po wizycie u lakiernika)

Meguair's Gold Class czyni cuda

Mała sesja z kolegą Marco

nie no, klasa
radyjko swoim stylem idealnie dopasowuje sie do wnetrza, dolot –
, lakier po woskowaniu
. Co do polerki pod maska to zasugerowalbym jedynie jeszcze polerke korka wlewu oleju
A za te tablice (a raczej jej brak) to Cie w koncu dupna 
EDIT:
aa i jeszcze jedno – wywal ten odswierzacz powietrza z kratki nawiewu bo jakos sie on wizualnie nie komponuje

EDIT:
aa i jeszcze jedno – wywal ten odswierzacz powietrza z kratki nawiewu bo jakos sie on wizualnie nie komponuje