ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Zyg napisał(a):Zauważam nieśmiało, że frekwencja ostatnio jest nędzna niesamowicie.. Może jakieś pomysły na zaktywizowanie społeczności?
Ja mam pomysł – wywal zimę na zbity ryj to zacznę jeździć
tadziol napisał(a):Zyg napisał(a):tadziol wpadasz,a nie wymyślasz100NX już na spotach bywał
setka wiadomo,ale Bluebird?? toż to legenda
Wpadaj, wpadaj – mam pytanie
Akar.Zaephyr napisał(a):Zyg napisał(a):Zauważam nieśmiało, że frekwencja ostatnio jest nędzna niesamowicie.. Może jakieś pomysły na zaktywizowanie społeczności?
Ja mam pomysł – wywal zimę na zbity ryj to zacznę jeździć
toć dziennie jej mówię żeby wyp*** daleko gdzie jej miejsce a ona mi się w twarz śmieje..
A utopił ktoś marzannę? Podobno to działa 
Akarku, już wspominałam, że jak będziesz chciał jechać to się Tobą zaopiekuję jak troskliwy miś

A propo... spotkanie 11 marca czyli tradycyjnie w pierwszy czwartek miesiąca?
Akarku, już wspominałam, że jak będziesz chciał jechać to się Tobą zaopiekuję jak troskliwy miś
A propo... spotkanie 11 marca czyli tradycyjnie w pierwszy czwartek miesiąca?
-
umbesiegt
Chyba zepsułaś kalendarz
11 marca, to drugi czwartek miesiąca. Wpadnij wreszcie i przykręć tablice 
Co w końcu robimy? Sosnowiec czy inna lokalizacja? Zimno jest... może tak od razu do Ikei na podziemny parking?
Co w końcu robimy? Sosnowiec czy inna lokalizacja? Zimno jest... może tak od razu do Ikei na podziemny parking?
umbesiegt napisał(a):A propo... spotkanie 11 marca czyli tradycyjnie w pierwszy czwartek miesiąca?
Nie było chętnych więc jest przełożone.
loockas napisał(a):Zimno jest... może tak od razu do Ikei na podziemny parking?
Biorąc pod uwagę, że przeważnie pobyt na parkingu ogranicza się do czekania aż się wszyscy zbiorą to chyba dobry pomysł aby się od razu w Ikei spotkać.
To widze ze czwartek w Ikei
odrazy tam 
czy moze spotkanie na parkingu pod Realem w SO
czy moze spotkanie na parkingu pod Realem w SO
323F BJ 1,5 88km, 102NM--> 323F BJ 2,0 130km 160NM 
- Od: 9 lip 2008, 10:21
- Auto: Mazda 323F (BJ ) 03, 2,0 16V
Sportiva
jak moja madzia wyjdzie w srode z warsztatu to moze wpadne z moim sie z wami zapoznac:)
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
witam witam
tak jak wcześniej pisałem ze proponuje od czasu do czasu spotkanie blirzej moich okolic aczkolwiek nie tylko moich bo dużo madzi tu jeździ ale nie wiem czy ludziska sa na MS zapisanie hehe
mogę zaproponować Żory, albo Rybnik plaza albo focus:P
pozdro
tak jak wcześniej pisałem ze proponuje od czasu do czasu spotkanie blirzej moich okolic aczkolwiek nie tylko moich bo dużo madzi tu jeździ ale nie wiem czy ludziska sa na MS zapisanie hehe
pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=JDA2TcA29TE Wydech wersja2
- Od: 14 sie 2009, 09:30
- Auto: BYŁA :Mazda 323F BA 2.0 V6 "zielona ździra"
JEST: VOLVO S40 1.9 T4
GieraPPa napisał(a):witam witam
tak jak wcześniej pisałem ze proponuje od czasu do czasu spotkanie blirzej moich okolic
pozdro
Spoks, miałbym bliziutko na dziewiczy meeting. Szkoda tylko, że jestem chory i raczej z łóżka się nie ruszam.
Kolejny meeting w Pszczynie?
Pozdrawiam
- Od: 5 mar 2010, 23:08
- Auto: 626GW DiTD '00 101KM
GieraPPa napisał(a):witam witam
pozdro
Ja tam często się szwędam Madzią w twoich okolicach – jak będziecie o jakiejś ciekawej godzinie się spotykać to chętnie wpadnę po drodze
A może jakaś wspólna wycieczka?
umbesiegt napisał(a):(...)
Akarku, już wspominałam, że jak będziesz chciał jechać to się Tobą zaopiekuję jak troskliwy miś![]()
(...)
Dziękuję, troskliwy misiu, tylko że ja w marcu zaczynam robotę o 17 więc jakbym nie prówobał nie dam rady wpaść.
Możliwe że kwiecień też taki będzie ale od maja wrócę na normalne godziny 19 lub 20 więc zdążę wpaść pogaworzyć
mnie dziś nie będzie, wypadła mi druga zmiana
a myślałem że w końcu porównam z kimś moją GW
spakowaną do rozmiarów Miatki
jak widać u Sebaloza
bawcie sie
pozdro
a myślałem że w końcu porównam z kimś moją GW
bawcie sie
pozdro
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
PAQ323F napisał(a):Postaram się podjechać, co by się przywitać
jedz jedz. niech każdy zobaczy Sosnowiczankę nową w klubie...

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D