mily200 napisał(a):dobrze robi miechowska ale cena za odrestaurowanie u nich to ok 600 pln za kpl
O to chodzi:
http://katalog.pf.pl/Bydgoszcz/Osi%C5%8 ... 0-m19.html ?
www.mazdaspeed.pl
mily200 napisał(a):dobrze robi miechowska ale cena za odrestaurowanie u nich to ok 600 pln za kpl
Pit napisał(a):Dochodzą mnie słuchy, że wraz ze wzrostem temperatury otoczenia, wzrasta i frekwencja na spotachSytuacja ta cieszy Zarząd
hehe. Proponowałbym powrócić do świeckiej tradycji robienia jakichś, chociaż poglądowych foteczek
Fiveopac napisał(a):Posunalbym sie o krok dalej i zrobil spotkanie w ciagu DNIA ! wiem ze niektórych to przeraza ale ma to w sumie kilak plusów jak np. zdjęcia lepiej wychodzą i temperatury sa jakby bardziej dodatne. Moze w sobote lub niedziele?
KacY napisał(a):i ile faktycznie biorą za komplet bo moje też zżarło...
quench napisał(a):Robiłem na miechowskiej moje BBS-y i wizualnie wyglądają jak nówki sztuki prosto ze sklepu. Co do trwałości to się nie wypowiem bo na razie zrobiłem na nich może z 500 kilometrów. Pożyjemy zobaczymy. Wiele osób poleca Miechowską, zdążyli sobie wyrobić renomę.
mily200 napisał(a):nie mogłęm byc na koszu ani na myjce niestety przygody policyjne miałem
zatrzymanie potraktowanie jak bandyte... przesłuchania itd
generalnie jp ":D
mily200 napisał(a):nie mogłęm byc na koszu ani na myjce niestety przygody policyjne miałem
mily200 napisał(a):generalnie jp ":D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd