25 czerwca 2010 – Zlocik integracyjny w Miałkówku k/Gostynina
Szczerze mówiąc nie wiem jaki tam jest generalnie ruch, nigdy nie byłem, nie widziałem, wolę jechać wcześniej niż za późno, majówka długa, trochę ludzi może się zjechać i nie chce przynajmniej problemów z miejscem 
Byłem dzisiaj w ośrodku i sprawa noclegów wygląda mniej więcej tak:
Wolne pozostały tylko domki letnie 3 i 4-o osobowe, w sumie około 26-27 miejsc i chyba 3 domki jeszcze troszkę oddalone. Reszta domków zarówno letnich jak i całorocznych są zarezerwowane. Ceny tak jak w cenniku na stronie ośrodka. W domkach wyposażenie jest takie jak podane na stronie, z urządzeń tylko lodówka i telewizor. W domku można podłączyć tylko czajnik do 1kW ze względu na słabe zabezpieczenia (wywala bezpieczniki). Można zabrać ze sobą kuchenkę gazową, ale jedzonko przygotować trzeba by było na zewnątrz lub po prostu skorzystać z bufetu lub stołówki. W domkach jest umywalka, natrysk i tronik, ciepła woda w określonych godzinach (6-9 i bodajże 17-22). Nie są ogrzewane, jest pościel. Nie ma żadnych garnków, talerzy itp., z pewnością z powodu stołówki i bufetu.Autka można zostawić pod domkami, nie ma z tym problemu.
Oczywiście można wziąć ze sobą namiot, jak kto woli, pole namiotowe jest obok domków, przy domkach jest jeszcze miejsce na ognisko, boisko do siatkówki plażowej i nawet budyneczek z solarium i masażem i czymś tam jeszcze
Ośrodek jest naprawdę duży, ale skupiłem się głównie na noclegach. Ustaliłem z szefem, że osoby chętne na domki będą sobie same rezerwowały. Można to zrobić telefonicznie lub poprzez mail, rezerwację można prowadzić na hasło MazdaSpeed, wtedy szef powinien wiedzieć o jakie domki chodzi. Niestety lub stety po rezerwacji trzeba wpłacić zadatek (30% ceny od osoby) . W przypadku nie przyjechania zadatek niestety przepada. Zazwyczaj na wjeździe jest pobierana kaucja, ludzie zostawiają dowody osobiste, bo wiadomo, gotówka zawsze może się przydać, kaucja jest zwracana po odbiorze domku przed wyjazdem.
Najważniejsze: Jeśli chcemy i pasuje Wam to miejsce to musimy rezerwować domki jak najszybciej, bo później może być za późno, gdyby to był normalny weekend z pewnością byłoby łatwiej
Decyzja należy do Was, zastanówcie się czy takie warunki Wam odpowiadają no i czekam na opinie, ewentualnie pytania, w razie czego mogę zadzwonić, popytać jeszcze. Ośrodek jest zdecydowanie lepszy niż nad Białym i bardzo duży. Są jeszcze przyczepy kempingowe również, ale na tą chwilę o nie nie pytałem. Poczytajcie sobie regulamin itd. i do dzieła
Wolne pozostały tylko domki letnie 3 i 4-o osobowe, w sumie około 26-27 miejsc i chyba 3 domki jeszcze troszkę oddalone. Reszta domków zarówno letnich jak i całorocznych są zarezerwowane. Ceny tak jak w cenniku na stronie ośrodka. W domkach wyposażenie jest takie jak podane na stronie, z urządzeń tylko lodówka i telewizor. W domku można podłączyć tylko czajnik do 1kW ze względu na słabe zabezpieczenia (wywala bezpieczniki). Można zabrać ze sobą kuchenkę gazową, ale jedzonko przygotować trzeba by było na zewnątrz lub po prostu skorzystać z bufetu lub stołówki. W domkach jest umywalka, natrysk i tronik, ciepła woda w określonych godzinach (6-9 i bodajże 17-22). Nie są ogrzewane, jest pościel. Nie ma żadnych garnków, talerzy itp., z pewnością z powodu stołówki i bufetu.Autka można zostawić pod domkami, nie ma z tym problemu.
Oczywiście można wziąć ze sobą namiot, jak kto woli, pole namiotowe jest obok domków, przy domkach jest jeszcze miejsce na ognisko, boisko do siatkówki plażowej i nawet budyneczek z solarium i masażem i czymś tam jeszcze
Najważniejsze: Jeśli chcemy i pasuje Wam to miejsce to musimy rezerwować domki jak najszybciej, bo później może być za późno, gdyby to był normalny weekend z pewnością byłoby łatwiej
Decyzja należy do Was, zastanówcie się czy takie warunki Wam odpowiadają no i czekam na opinie, ewentualnie pytania, w razie czego mogę zadzwonić, popytać jeszcze. Ośrodek jest zdecydowanie lepszy niż nad Białym i bardzo duży. Są jeszcze przyczepy kempingowe również, ale na tą chwilę o nie nie pytałem. Poczytajcie sobie regulamin itd. i do dzieła
Heloł
Co taka cisza w tym temacie? Czas się konkretnie do pracy zabrać

Dwie Gapy się zgłaszają. plus psiak
Co taka cisza w tym temacie? Czas się konkretnie do pracy zabrać

Dwie Gapy się zgłaszają. plus psiak
Ostatnio edytowano 10 mar 2010, 14:31 przez Olka, łącznie edytowano 1 raz
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ja i szigi raczej tez 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Super, tylko tak jak pisałem w poprzednim poście, domkowicze raczej muszą podejmować szybką decyzję i dzwonić, dzwonić, żeby nie było niespodzianek. Ja prawdopodobnie wybiorę jednak sobie namiocik 
Najmocniej przepraszam, że nic tu nie pisałem. Najlepszą opcją jednak będą miesiące wakacyjne czyli lipiec lub sierpień. Na maj chyba zbyt małe zainteresowanie było, a w wakacje jednak będzie łatwiej ludzi zebrać
Mam tylko nadzieję, że się nie wstrzelimy terminem z mega.
THOR a może czerwiec bo w wakacje wiadomo dużo osob może meic zaplanowane wyjazdy do tego dochodzi megaspot czy kasy troche pojdzie plus jeszcze w kujawsko-pomorski co miesieczne spoty regionalne. Myśle, że w czerwcu można by sciągnąc wiecej ludzi.
- Od: 19 kwi 2009, 17:57
- Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG
Thor, może na początku czerwca.
3 bodajże jest Boże Ciało, także w piątek jest wolne, więc wypada dłuższy weekend
potem w lipcu wiadomo, że wycieczka do Wrocka, a sierpień mega zlot.
także terminów mało będzie, bo urlopy itp
pozdrowienia.
3 bodajże jest Boże Ciało, także w piątek jest wolne, więc wypada dłuższy weekend
potem w lipcu wiadomo, że wycieczka do Wrocka, a sierpień mega zlot.
także terminów mało będzie, bo urlopy itp
pozdrowienia.
-
Ania_TM
Aniu, jeśli mam być szczery, mimo dłuższego wekhendu mnie kompletnie ten termin nie pasuje, głównie z powodów finansowych, niestety 
Może ustalimy tym razem sztywny termin, na przykład tydzień później czyli 11-13.05 ? , no i oczywiście czy wszystkim pasuje ten ośrodek z pierwszego posta. Myślę, że tydzień czasu na zastanowienie będzie wystarczający, bo nawet ja w tej chwili nie jestem w stanie nic załatwić, bo cały tydzień pracuję teraz od 12-20, więc nawet nie mam jak.
Może ustalimy tym razem sztywny termin, na przykład tydzień później czyli 11-13.05 ? , no i oczywiście czy wszystkim pasuje ten ośrodek z pierwszego posta. Myślę, że tydzień czasu na zastanowienie będzie wystarczający, bo nawet ja w tej chwili nie jestem w stanie nic załatwić, bo cały tydzień pracuję teraz od 12-20, więc nawet nie mam jak.
no domyślam się, że może być róźnie z wyjazdami 
rok temu byliśmy i w Płocku i w Barkowicach wcześniej.
z racji finansów można to ograniczyć jakoś do udziału w 1 wyjeździe.
mówisz o 11-13.06?
u mnie w szkole będzie wystawianie ocen- świadectwa, arkusze, więc roboty od groma 
rok temu byliśmy i w Płocku i w Barkowicach wcześniej.
z racji finansów można to ograniczyć jakoś do udziału w 1 wyjeździe.
mówisz o 11-13.06?
-
Ania_TM
Ciężko dobrać termin
, ale dziś odwiedziłem coś takiego http://www.universitas.pl/wypoczynek.htm , niestety nie było szefowej, ale jadę tam jutro. Wstępnie wygląda to
i postaram się po powrocie więcej przybliżyć. Pewne jest to, że tym razem termin zlociku to 25-27.06.2010r. Prawdopodobnie może nie każdemu przypaść do gustu, ale jak będziemy zwlekać i przekładać to nic z tego nie wyjdzie, a tego bym nie chciał.
Podkreślam: Ostateczny termin zlociku to 25-27.06.2010r.
Więcej szczegółów mam nadzieję jutro, o ile jakiejś ulewy nie będzie

Podkreślam: Ostateczny termin zlociku to 25-27.06.2010r.
Więcej szczegółów mam nadzieję jutro, o ile jakiejś ulewy nie będzie
Okolica wydaje się przyzwoita i to niedaleko naszego zeszłorocznego miejsca pobytowego
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Okolica wydaje się przyzwoita i to niedaleko naszego zeszłorocznego miejsca pobytowego.
Dokładnie, sam ośrodek jest dość sympatyczny, jedynie nad jezioro trzeba się kawałek przespacerować, ale to jest najmniejszy problem
Aktualizacja wątku na pierwszej stronie
Czas najwyższy zacząć zabawę 
no to ładnie się zapowiada raczej byłbym chętny się dopisać i termin taki fajny nawet
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'